Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 HAYABUSA aldım (hemde beyaz :))))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 HAYABUSA aldım (hemde beyaz :))))

2008 HAYABUSA aldım (hemde beyaz :))))
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 20, 21, 22  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mdonur
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun abı ALLAH kaza bela vermesın.yakısır
Başa dön
mdonur Çevrimdışı mdonur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanada hayabusa yakışır Alkışlıyorum
iyi günlerde kazasız kullan Bravo
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, hayırlısı olsun.Kazasız,belasız ,keyifli sürüşler yaparsın inşallah. Beni de artçı alır mısııın?? Lütfeeen Göz kırpıyorum

Beyaz Marushin'den bana gelmezse alırım anahtarını haberin olsun Sinirlendim "Aynı monttan,kasktan,motordan başkasında da var o ben değildim " ler eskidi artık yaratıcı olmak lazım ,yemezler Dil çıkarıyorum

FcPro, kardeşim hoşgeldin memleketine..Fotoğraflarımı yollaaaa yoksa yok sana hayabusa çekimleri falan Çok gülüyorum

MehmetTan, abicim Hakan herkesi üzer de kızlarını üzmez.Boyu kadar kızları,kızlarının çenesi kendi boylarını da aşıyor..Yok eskisi gibi serserilik valla anneye,babaya,hatuna vermediği hesabı kızları çatır çatır alır..Benden söylemesi..

Kutlayalım ozaman biz hayabusayı..Şu ,günlerdir istediğim parfümün siparişini geçersin artık sn DİNÇER Öfkeliyim Gülümsüyorum
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, hayırlı olsun
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başkanım hayırlısı olsun, kazasız belasız Arzu'lu sürüşler dilerim Bravo
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başkanım hayırlı uğurlu olsun...Kordona gittiğin zaman deniz tarafına bırakma durduğu yerde çökme yapıyor alet tuzlu suya düşmesin Çok gülüyorum
ceze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun Hakan güle güle eskit motorunu inşallah,senin harem gittikçe genişliyo bildiğim kadarıyla skuter den racing e kadar motorun var.

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Rabbit senin içinde hayırlı olsun yeni Busa,başkan sensiz binmez elbet bu yüzden ne gerkiyosa yapmalı Gülümsüyorum
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başkanım hayırlı uğurlu olsun rabbim kazadan beladan korusun seni, sanada bu yakışırdı zaten benden kocabi MAAŞŞALLAH ... nazar değmesin... Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
OzanSak
Üye
Üye

Nereden: Çatalca/İST

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle..

androbolicdream@hotmail.com
Başa dön
OzanSak Çevrimdışı OzanSak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun gule gule kullan baskan Bravo
armyy şimdi Çevrimiçi armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi hayırlı uğurlu olsun. Allah kazadan beladan kem gözden korusun.
Ey Allah'ım SANA sesleniyorum!!
Bu motor aşkı yüzünden sıyırmak üzereyim. Maket motosikletlerle oynar oldum. İstemiyorum 3 boyutlu çizimlerle avunur oldum. İstemiyorum Tezzz zamanda kavuştur sevdiğime beni YARABBİİİİ. Aaaamiiiiin Ağlıyorum
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun Başkan Bravo
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan dinçer hayırlı ugurlu olsun kazasız kullanman dileğyle
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDinçer, Hakan Abi hayırlı, uğurlu olsun. Allah kem gözlerden korusun.Melek gibi müstakbel kızımız Gülümsüyorum
FcPro, Artık senden her zamanki gibi, güzel kareler bekliyoruz merakla Bravo
Rabbit, Anne bana sözün var, gezdiriceksin hayalbuysayla Çok gülüyorum
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StaR, gezdireceğim tabi Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Sözüm söz ,ben hasta falan olursam baban gezdirir Çok gülüyorum Ayyy var bir tane abla forumlarda demi hayabusayla sıkan ,yazar birazdan yarışalım diye
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 20, 21, 22  Sonraki
8. sayfa (Toplam 22 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal