HakanDincer, hayırlısı olsun.Kazasız,belasız ,keyifli sürüşler yaparsın inşallah. Beni de artçı alır mısııın?? Lütfeeen
Beyaz Marushin'den bana gelmezse alırım anahtarını haberin olsun "Aynı monttan,kasktan,motordan başkasında da var o ben değildim " ler eskidi artık yaratıcı olmak lazım ,yemezler
FcPro, kardeşim hoşgeldin memleketine..Fotoğraflarımı yollaaaa yoksa yok sana hayabusa çekimleri falan
MehmetTan, abicim Hakan herkesi üzer de kızlarını üzmez.Boyu kadar kızları,kızlarının çenesi kendi boylarını da aşıyor..Yok eskisi gibi serserilik valla anneye,babaya,hatuna vermediği hesabı kızları çatır çatır alır..Benden söylemesi..
Kutlayalım ozaman biz hayabusayı..Şu ,günlerdir istediğim parfümün siparişini geçersin artık sn DİNÇER _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 16.05.2008 - 09:26 Mesaj konusu:
Başkanım hayırlı uğurlu olsun...Kordona gittiğin zaman deniz tarafına bırakma durduğu yerde çökme yapıyor alet tuzlu suya düşmesin _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Başkanım hayırlı uğurlu olsun rabbim kazadan beladan korusun seni, sanada bu yakışırdı zaten benden kocabi MAAŞŞALLAH ... nazar değmesin... _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2551 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 16.05.2008 - 09:54 Mesaj konusu:
Abi hayırlı uğurlu olsun. Allah kazadan beladan kem gözden korusun.
Ey Allah'ım SANA sesleniyorum!!
Bu motor aşkı yüzünden sıyırmak üzereyim. Maket motosikletlerle oynar oldum. 3 boyutlu çizimlerle avunur oldum. Tezzz zamanda kavuştur sevdiğime beni YARABBİİİİ. Aaaamiiiiin _________________ Dört tekere HAYIR!
Züpper bir tasarımla geliyorum. Çok yakında!..
Tarih: 16.05.2008 - 10:11 Mesaj konusu:
HakanDinçer, Hakan Abi hayırlı, uğurlu olsun. Allah kem gözlerden korusun.Melek gibi müstakbel kızımız FcPro, Artık senden her zamanki gibi, güzel kareler bekliyoruz merakla Rabbit, Anne bana sözün var, gezdiriceksin hayalbuysayla _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
StaR, gezdireceğim tabi Sözüm söz ,ben hasta falan olursam baban gezdirir Ayyy var bir tane abla forumlarda demi hayabusayla sıkan ,yazar birazdan yarışalım diye _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız