Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Toprağın Bol Olsun Sinan Sofuoğlu.(kenan Sofuoğlunun Yorumu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Toprağın Bol Olsun Sinan Sofuoğlu.(kenan Sofuoğlunun Yorumu)

Toprağın Bol Olsun Sinan Sofuoğlu.(kenan Sofuoğlunun Yorumu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herşey kader arkadaşlar, yürüyün otobana çıkıyoruz hunharca kapışmaya.

Ölen olursa kaderdendir, orada ölmese zaten evinde TV karşısında ölecekti. Zaten kaderde ölmek yoksa patlasak da ölmeyiz korkmayın. Bu yüzden kaska, tuluma da ihtiyacımız yok, takmayın. Alkol de serbest hatta. Yaşasın kader. Haydi hurraaa!

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS, saat 24:00 evde de işim bitti Dil çıkarıyorum şu saatten sonra bi kumburgaza gaslarımm Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.05.2008 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kader bu kadar basit değildir bence bu tamamen ihmaldir Sinirlendim pisipisine gitti şampiyon Allah mekanını cennet eylesin... Üzgünüm

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

XANDROS, çok yaşa sen Delirdim
polidoryon
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KİMSE YANLIS ANLAMASIN
BEN PİSTE GİTMEDİM AMA GAZETEDE OKUDUKLARIM PİST HAKKINDA COK OLUMLU DEGİL TMF ninde SUCLANDIGI BİR ORTAMDA FEDERASYONDAN BİRİNİN BENİ ARADI SEN ARKADASLARA SOYLE BAK DURUM BOYLE BOLYLE DEMESİ BİRAZ BENDE SORU İSARETİ BIRAKDI.KENAN ın RESMİ Bİ SİTESİ VARKEN BU ACIKLAMANIN TMF DEN GELMESİ SİZCE NORMAL Mİ?
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
polidoryon Çevrimdışı polidoryon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yapacak hiç bir şey yok malesef. Allahtan Rahmet ve tümyakınlarına sabır diliyorum.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki
Alıntı:

tedbiri alıp takdiri Allah'a bırakmak denen bir terim var dimi?

1 sayfada anlatamadığımı adamın biri çıkıp tek cümleyle anlatıveriyor Alkışlıyorum

ryangt Sözün özü budur.. Teşekkür ederim.. aynı insan gibi yazmışsın Çok gülüyorum Alkışlıyorum
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

30 Nisan 2000 tarihinde Bağdat caddesi Bugün ki Divan ışıklarında Turbo Baranın çarptığı arabada bulunan Selin Uras ve Nişanlısı hayatını kaybetmiş ti. Selinin babası hepimiz biliyoruz ki ankaraya kadar yürüdü. Babası bunu yapmasaydı bugün anadolu yakası çayır çimen tolandığımız yer halen gece gazcısı arabaların dolu olduğu bira şişelerinin kırılma seslerinin lastik ve egsoz seslerine karıştığı bi yer olucak ve bağdat caddesinde hala ölümüne gazlayan araba sayısı bugüne nazaran %200 belki de 300 olucaktı. Ben pistte yarışan biri değilim ama bence en azından o pisti kiralayıp yada herhangi birşekilde o pisste motorsikletinin canını çıkaran pilotların bu konunun üzerine gitmesi lazım. Sinan beyin ölümünün nedeni ne olursa olsun, aile sorunu, pist sorunu, beyin damarlarına gelen ani bir kan pıhtısı, halisilasyon, vb... sonuçta pistteki düşük satıh, kenar yamalarındaki açıklıklar ve asfalttaki katmer boşluklarının fotoğrafları diğer topiklerde var. Ama tabi bu olaylar yaşanmadan önce genelimiz o pisste bile neler yaptım diyip daha iyilerinde neleri yapabileceğini konuşmuştur hep, aynı benim gibi şehirde gazlayan adamların pisste bi çıksam varya offfff ama imkan yok para yok demesi gibi. bence nişangahı biraz değiştirmeli. kadere razı olup olabildiğince iyi yaşamalı.
Başa dön
CoBaLT Çevrimdışı CoBaLT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 16.05.2008 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy demiş ki:
onlyrider, tamamen katılıyorum!!!!!!! yahu arkadaşlar az mantıklı düşünün. küçük bir çocuk düşünün. 1 metrelik havuza düşmüş ve boğulmak üzere.. sizde ordan geçiyorsunuz çocuk çırpınıyor. şimdi iki seçeneğiniz var ya kurtarıp onun hayatını güzel bir şekilde devamını sağlamak yada olduğu gibi bırakıp öldü kader demek... hangisi mantıklı?
eğer her şeye kader ecel deseydik neden hastanelere bu kadar paralar döküyoruz neden ilkyardım bu kadar önemli hiç düşünmüyormusunuz?

katlıyorum kesinlik öyle
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 16.05.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrift,
Alıntı:

evet sinan abi pistte ölmeseydi başka bir yerde aynı saniylrde ölecekti.ecel bu kaçınılmaz

çok haklısın kardeş herşey kader

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DA2019
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CoBaLT demiş ki:
Sinan beyin ölümünün nedeni ne olursa olsun, aile sorunu, pist sorunu, beyin damarlarına gelen ani bir kan pıhtısı, halisilasyon, vb... sonuçta pistteki düşük satıh, kenar yamalarındaki açıklıklar ve asfalttaki katmer boşluklarının fotoğrafları diğer topiklerde var.

Aynen öyle. Benim de söylediğim buydu. Sinan Sofuoğlu'nu kaybettik. Toprağı bol olsun. Ancak gözümüzle gördüğümüz ve üzerine gitmediğimiz konular ayyuka çıktı. "Sinan kendi hatasıyla öldü, pistte hiçbir sorun yok" demek, insanların gözünün içine bakarak yalan söylemektir. Önemli olan, gerekli önlemleri alarak bu tip kötü sonuçların önüne geçmektir.

Biz bu kadar gerizekalı insanlar mıyız afedersiniz? Ama bu seneye kadar hiçbir tepki gösterilmemesi sebebiyle TMF başındakiler çıkıp da böyle açıklamalarda bulunabiliyorlar. Beğenmedim

O pistte yarışan, ya da yarışacak olan tüm arkadaşların Aroma Yarış takımının yaptığı gibi çıkıp açık yüreklilikle resti çekmesi lazım.
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Toprağın Bol Olsun Sinan Sofuoğlu.(kenan Sofuoğlunun Yorumu)"

Bu arada İslam'da "toprağın bol olsun" denmez, "Allah rahmet eylesin" denir. Topiğin adı düzeltilirse iyi olur Sinan için sanırım.

İstemiyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal