yc_, O Nasıl poz öyle terminatör bakışı yapmışsın..
barış ellerıne saglık aninin çektıgı poz guzel cıkmış _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
eline gözüne makinana sağlık güzel kareler güzel paylaşım _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Tarih: 16.05.2008 - 14:41 Mesaj konusu:
selam arkadaşlar ben semih ..
hani geçen gelişimde uye olmayan ama artık bende bir MD'liyim
öncelikle zincirli kuyuda benimle ilgilenen serdar tugba arzu hnm arno ve ismini hartırlamadığım birçok arkadaşa çok teşekkür ederim.hepiniz çok sıcaktınız.
bu sefer gelemedim ama tuğbağa'nın eklerlerini unutmadım birdahaki sefere inşallah..
aranıza katılmış olmaktan çok mutluyum _________________ rüzgarla dans edemezsin...
ajanzx6r, Semih hoşgeldin aramıza (scooter la gelmiş gibi görüne Kawasakici seni), bak Rıdvana (o gün doğumgünü pastasını getiren arkadaşımıza) asker uğurlama yapıyoruz çarşamba günü. Seni de aramızda görmek isteriz.
Tarih: 16.05.2008 - 15:33 Mesaj konusu:
gevezehanim demiş ki:
ajanzx6r, Semih hoşgeldin aramıza (scooter la gelmiş gibi görüne Kawasakici seni), bak Rıdvana (o gün doğumgünü pastasını getiren arkadaşımıza) asker uğurlama yapıyoruz çarşamba günü. Seni de aramızda görmek isteriz.
[quote]
hoşbulduk
inşallah bi aksilik olmazsa gelirim tabii neden olmasın.
korumalar eski motorumun değiştirmedim hala para yok
o yüzden ööle görünmüş olabilir.
ama olsun scooter'ci gibi gözükeyim onlar'da bizden nasıl olsa. _________________ rüzgarla dans edemezsin...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız