Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 Honda CB1000R

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 Honda CB1000R

2008 Honda CB1000R
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DaRRkAzRRail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Once Upon A Time in Mexico

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:16    Mesaj konusu: 2008 Honda CB1000R Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Milan motosiklet fuarında daha önceden üretileceği açıklanıp lansmanı ilan edilen motosikletlere yeni Honda CB 1000 R modelide eklendi...

Motosiklet 998 cc 4 silindirli 16 sübaplı yağ soğutmalı ve enjeksiyonlu.2007 CBR 1000 RR Fireblade teknik özellilerini taşıyor.Yüksek basınçlı 12 kanallı bilgisayar kontrollü (PGM-FI) benzin enjeksiyon sistemi yüksek performans için tasarlanmış.Hidrolik 6 ileri seri sürüş dinamiklerine sahip şanzıman sistemi ile donatılmış.Döküm aliminyum şasenin güçlendirildiği ve sağlam bir iskelete sahip olduğu belirtilmiş.Üçgen biçiminde üstte multireflektör altta Led tipi kendine özgü bir far sistemi kullanılmış.17 + 4 (Rezerv) litrelik yakıt tankı rezerv kapasiteye LCD ekrandan geçirilebiliyor.Magnezyum alaşım motor egzoz ve silindirlerde kullanılarak motorda hafifletme sağlanmış.3 bölmeli LCD gösterge paneli mavi yada siyah ışıklı versiyonlarda tonlandırılabiliyor.Honda ateşleme emniyet sistemi (HISS) yeni Honda 1000 RR kullanılacak olan kombine ABS fren sistemi ön arka disk frenler dört kollu aliminyum alaşım jantlar ilave sürüş standartları arasında...Henüz beygir gücü ve performans verileri ortaya konulmamış olsada sahip olduğu 2007 Fireblade RR motorunun yapabildikleri ortada...

Başa dön
DaRRkAzRRail Çevrimdışı DaRRkAzRRail Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için sağol bu motora pek dikkat etmemiştim. Güzelmiş doğrusu.Bravo
AR6 şimdi Çevrimiçi AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tek kelime ile 10 numara bir Naked Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
DaRRkAzRRail
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nakedler arasında rakabet gittikçe büğüyor kawasaki den de z1000
ama sanırım mw agusta brutale kadar iyi bir naked
Başa dön
DaRRkAzRRail Çevrimdışı DaRRkAzRRail Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu tarz motolar çok keyifliymiş ben hiç sürmedim ama öyle diyolar ağzının tadını bilenlere
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mrtydn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motor bir gün benim olacak
Başa dön
mrtydn Çevrimdışı mrtydn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çıkar arka jantı duvara as Çoook seviyorum

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DaRRkAzRRail
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wallaha Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum süper durur
Başa dön
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 16.05.2008 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

içim gitti Üzgünüm
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 16.05.2008 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok yakışıklı alet benzin konusundada cimri 10 üzerinden 10 Çok gülüyorum Bravo
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 16.05.2008 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makina süper yaa süper Bravo allah bize nasip etsin Gülümsüyorum
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DaRRkAzRRail
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah Ağlıyorum
Başa dön
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kısmet ederse zengin olunca almayı düşünüyorum bundan birtane... Dil çıkarıyorum
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.05.2008 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herşeyiyle mükemmel bir naked.. Bravo Bravo Bravo aşık oldum diyebilirm Gülümsüyorum
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 16.05.2008 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mükemmel bir alet...Naked ta çok başarılı bir tasarım benim gibi naked hastaları için bulunmaz bir velinimet Gülümsüyorum

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal