HalilRR, İyi eglenceler .. senden bır rıcam var var gelırse arapkadrıye ıkı tane sıksana benım ıcın
armyy, demek öle ha
tabi maçan yemedi istanbuldan buraya tetikçi tutuyon ha
lem varyaaaaa senide tuttuğun tetikçiyide terapiye götürürüm aklınız başınıza gelir
Alıntı:
armyy, Tamam kardeşim. Önce kafasına sıkarım. Akıllanmazsa ayaklarına sıkacağımı anlasın
HalilRR, bana bak başkan maşkan demem alırım ifadenizi haaaa
ne o lem istanbuldaki adama tetikçilikmi yapacan haaaaaa
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6712 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 15.05.2008 - 21:07 Mesaj konusu:
ArapKadri, Yapraksız Rambo Çok konuşmada Pazar günü gel sahada konuşalım. Mermiyle boyarım seni, Renkli Adem Baba olur çıkarsın meydana _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Kayıt: Nov 27, 2006 Mesajlar: 3678 Nereden: Manisa Merkez 05546228531
Tarih: 15.05.2008 - 21:15 Mesaj konusu:
Valla Manisa'da bir arkadaşım paintball'a gitmişti ve her tarafı morarık gelmişti korkuyorum anlatabiliyor muyum çooook korkuyorum _________________ PERT TEAM
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6712 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 15.05.2008 - 21:18 Mesaj konusu:
WarCer, He he he he. Gel Erdemim gel korkma sen. Motor montunun ve pantolonunun üzerine giyersin kamuflajı. Milletide korkutma, birşey olduğu felan yok
Tarih: 15.05.2008 - 21:25 Mesaj konusu:
Keşke bende İzmirde olsamda gelsem...Ama ben askerde olucam belki orda oynatırlar _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Arabım Kadrim, Donumun Kişotu Kim sana ne sıkıyor de bakem hele... Ben onların ifadesini alırım hiç merak etme sen, tüftüf ümü yanımda getircem, boyayla akıllanmayanı külah manyağı yapıcam.... _________________
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 15.05.2008 - 21:33 Mesaj konusu:
HalilRR, ben silahımı kendim getirsem olmazmı _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 15.05.2008 - 21:35 Mesaj konusu:
Bu habere başta BARIŞ TOK olmak üzere birçok kişi çok sevinecek..Çünkü PAINTBALL etkinliklerimiz herzaman harika geçmiştir...
Halil harikasınnnnnnnnnnnnnnn... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1269 Nereden: Memleketten....
Tarih: 15.05.2008 - 22:01 Mesaj konusu:
birşey soracağım bu tarz faaliyetlerınıze katılmak için üye olmamız gerekiyor mu?ayrıca resmi üyeniz olabılmek için izmire geldiğimde ne yapmam gerekiyor?
çok keyıflı geçeceğe benzıyor.keşke izmirde olabılseydım katılsaydım....inşallah yakında kesin dönüş yaptığımda sizlerle olacağım... _________________
Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 823 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 15.05.2008 - 22:01 Mesaj konusu:
WarCer demiş ki:
Valla Manisa'da bir arkadaşım paintball'a gitmişti ve her tarafı morarık gelmişti korkuyorum anlatabiliyor muyum çooook korkuyorum
Gelemediğim için üzülmeme gerek yok demek ki size iyi morluklar pardon iyi eğlenceler diyecektim _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız