Kayıt: Feb 21, 2005 Mesajlar: 4215 Nereden: Zincirlikuyu Beşiktaş/İSTANBUL
Tarih: 16.05.2008 - 11:20 Mesaj konusu:
Bence yanlış bir karar!
Tam tersi, daha büyük bir katılımla ama ölenin anısına da saygı duyarak, seviyeli etkinlikler düzenlenmeliydi.
Tamam, motor sporlarında yıldızlaşmış bir şahsiyeti kaybettik ama ben hep söylüyorum; Bizler yarışçı değiliz, pistlere çıkmıyoruz! Çoğumuzun yarışlarla ilgisi bile yoktur. Ama Sayın Başkanımız malesef bir SS çi ve motosikletin bir spor aracı olduğunu şiddetle savunanlardan... Dolayısıyla, site çoğunluğunun felsefesine aykırı bir insan! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Tarih: 16.05.2008 - 11:28 Mesaj konusu:
cumoni demiş ki:
Bence yanlış bir karar!
Tam tersi, daha büyük bir katılımla ama ölenin anısına da saygı duyarak, seviyeli etkinlikler düzenlenmeliydi.
Tamam, motor sporlarında yıldızlaşmış bir şahsiyeti kaybettik ama ben hep söylüyorum; Bizler yarışçı değiliz, pistlere çıkmıyoruz! Çoğumuzun yarışlarla ilgisi bile yoktur.
Buraya kadar söylediklerine bende katılıyorum... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Kayıt: Feb 21, 2005 Mesajlar: 4215 Nereden: Zincirlikuyu Beşiktaş/İSTANBUL
Tarih: 16.05.2008 - 11:37 Mesaj konusu:
d-devil, herkesin görüşüne saygım var. Alıntı yaptığın yere kadar görüşüme katılman bile yeterli...
Aynı şekilde, Sayın Başkanımızın düşüncelerine de saygım var. Ama bu saygım kendi düşüncelerimi savunmama engel olmuyor! Memlekette demokrasi var, değil mi? _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
cumoni, bunu bir yarışçıyı değil de, motosiklet ortak noktamız olan bir kardeşimizi kaybettik diye kabul edersen (ki camiada sevilen, sayılan, üstelik Türkiyenin adını duyurmuş birisi olarak artıları da olan bir insan), bir süreliğine yas tutmak ve tabiiki bazı aktiviteleri iptal etmek bana da doğru geldi. Bizim grup olarak aktivitelerimiz zaten ağırlıklı gezi ve toplantılar olduğu için, 1-2 hafta eğlenmezsek bir tarafımız eksilmez diye düşünüyorum.
Bu arada Kemal Abi epeydir seni göremiyoruz. Artık bir silkelenip ortaya çıksan diyorum. Özledik seni....
Tarih: 16.05.2008 - 14:07 Mesaj konusu:
cumoni, senin düşüncen tabiki seni bağlar, saygıda duyarım...
Ancak Sinan SOFUOĞLU'nun cenazesinin oldugu gün SAMBA DANS GECESİ ne gidecek kadar kansız olmadıgımı belirtmedne geçemem..
Ben SS motosiklet kullanıyorum ama kullanmadıgım motosiklet kalmamıştır.Kişileri hayatımda kullandıkları motosiklete göre sınıflandırmadım, bunu bilenler bilir ama malesefki taşıdıgım sıfat "Başkan" olunca insanlar beni bir şekilde gözünde büyütüyor ve bazı kesmde bu antipati yaratıyor.
Bunlara alıştım artık... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız