Tarih: 16.05.2008 - 10:46 Mesaj konusu:
senin selam verdiginin altında kesin burjuva motoru BMW vardır onlar ayrı bi model oluyor uzaylı gibi kimsye selam vermezler devrimci japon motoru binenler selam verir _________________
Kayıt: Oct 14, 2005 Mesajlar: 1819 Nereden: AFYONKARAHİSAR
Tarih: 16.05.2008 - 11:10 Mesaj konusu:
hakikaten burjuva motoru bmw ye binenler selam vermiyor çünkü onlar toplumda üst sınıfta ben yaşadım yani tecrübeyle söylüyorum _________________ Sedat Kumartaşlı A rh(+)
Tarih: 16.05.2008 - 11:48 Mesaj konusu:
devran0688, kendlrini bi b....k zannedenler oluyor bazen kardeş
herkez aynı diğil _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 16.05.2008 - 11:52 Mesaj konusu:
bendede büyük makina var herkeze selam verir selam alırız sana hanzosu düşmüş _________________ gülü bir gün motosikleti hergün,
gülü soluncaya motosikleti ölünceye kadar seveceğim.
obez ninja
Tarih: 16.05.2008 - 12:07 Mesaj konusu:
evet bazı dangalaklar v ar yok değil sanki f 16'yla geziyor mübarek bi hava bi çalım _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Valla bunlarırın bu huyunu bildigim için önce ben selam vermiyorum ,gayette iyi oluyor,motorun kadar degil yüregin kadar motorcusundur,bunu bilir ve söylerim. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 16.05.2008 - 18:32 Mesaj konusu:
cumoni demiş ki:
Selam veriyorlar da sen farkına varmıyorsundur... Dikkatli bakarsan, hafifçe başlarını öne eğdiklerini görürsün. Büyük makina kullananlar kibar insanlardır; korna çalarak etrafı rahatsız etmek istemezler. Ama motorlarının egzostlarını niye boşaltıp bağırtırlar? İşte orasını henüz ben de anlamış değilim.
Bende yari yariya karsilik alamiyorum ama problem deil zaten scooterda olsa az yaksın die mondial e binen tipler direk anlasiliyor onlara selam werme geregi duymuyorum,gercekten icinde bseler olan insanlarda supersportlarda ble scooterlara slm weriyorlar zaten
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız