Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Toronto detaylı anlatım(170 resim)(Motosikletle alakasız!!!)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Toronto detaylı anlatım(170 resim)(Motosikletle alakasız!!!)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 16.05.2008 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, hocam harika bir topic olmuş ellerin dert görmesin Bravo pc nin başında fotolara,yazılara dalıp gitmişim resmen Çok gülüyorum
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Aargau / Isvicre

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Slowokan
sabrina ve emegine cok tesekkürler. Kita Amerika nin en sevdigim yani topraklarinin genis olup, herseyin Avrupa ya göre daha genis, 1 1/2 porsiyonluk olmasi. Gülümsüyorum Kanada yi görmeyi daha basaramadim ama motor icin yaz süresi yeterli mi?
Kaldigin evlerden anladigim kadariyla evleri daha genis düsünmüstüm. nedense kutu gibi odalari olan evleri ingiliz tarzi olarak benimsemisim.
Ozellikle o devasa TIR a bittim, maalesef Isvicre de böylelerini görmemiz imkansiz Üzgünüm caddelerin. ve köprülerin yapim tarzi uymadigi icin, böyle devasa TIR lar burada yollarda dönemiyorlar. Onun icinde trafige alinmiyorlar:(
Umarim böyle topiclere devam edersin zira, doya doya keyifle fotograflara bakip, yorumlarini okudum...Hazir havalar sizde de isinirken etrafindaki motor muhabbetine takilmiyor musun?
Etrafta fazla radar, polis kontrolü filan yoksa cok keyifli olurdu.
Birde metrik mi , inch sistemi mi kullaniyor Kanada... Onlarda da Ingiliz ve Fransiz mentalitesi oldugundan Senin oldugun yerde sadece ingilizce mi konusuluyor? Uff sorular cogaliyor farketmeden Göz kırpıyorum
Uzaklardan uzaklara selam olsun Gülümsüyorum
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Slowokan sabah sabah iyi oldu Bravo Bu fotolara yorum yapamadım...Hayat sana güzel Çok gülüyorum
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 16.05.2008 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bismillahirahmanirahim bunlarda ne böyle eline saglık dostum çok sper paylasım ve anlatım olmus

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 16.05.2008 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok fazla emek harcanmış ve bu emeğe değmiş bir topic olmuş,ellerinize sağlık. Bravo Bu kadar emekli bir etkinliğin yeri her zaman bu forumdur,aklınızda bulunsun. Bravo

Şehir cidden çok güzel ve düzenli,caddeler,binalar...Hele müze resimleri çok güzeldi,dinazorlar falan,hep merak ettiğim şeylerdir.Bir miktarda olsa bilmiş,öğrenmiş olduk.

Hem size hemde Paris_R1'e teşekkürler. Bravo
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 16.05.2008 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, paylaşım için teşekkürler

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 16.05.2008 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için teşekkürler... Bravo
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan elleine sağlık gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. tekrar tekrar okunup kaynak gibi kullanılabilecek kadar detaylı bir topic. sana da seni bu zahmete sokan paris'e de teşekkürler...

senden şahsi bir ricam olacak bulunduğun yerde oluyorsa bir kaç pro hokey maçından görüntüler ekler misin? Kanada bana en çok ve neredeyse sadece buz pistine duyduğum özlemi çağrıştırıyor da.... Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.05.2008 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, diğer tır topiclerinide büyük bir zevkle okudum.ama bu bir başkaydı.okadar güzel bir üslubun varki insan kendini oradaymış gibi hissediyor.çok keyifli bir 1 saat geçirdim..çok teşekkürler Gülümsüyorum Bravo
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 16.05.2008 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thefastbiker demiş ki:
slowokan, walla mükemmel yaw hayran kaldım teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum unutmadan paris r1 e de teşekkürler Çok gülüyorum

Afferin doğru kişiye teşekkür etmişsin. Çok gülüyorum

Sağol celikdemir. OK

yunusxy demiş ki:
slowokan, söylicek kelime bulamıyorum..süper süper süper Alkışlıyorum Alkışlıyorum ayrıca evleri ve sokakları çekmen çook güzel olmuş Bravo

Benim de en sevdiğim resimler, sokak resimleri. Esas New York manyak. Şurda dibimde ama vizem yok. Vize çıkartmam lazım. Üzgünüm

PaRiS-R1 demiş ki:
Yorumlara nerden başlasam Çok gülüyorum Yaklaşık 1 saat sürdü okumam ve resimleri didik didik incelemem..Öncelikle sana özel ricamı kırmayıp saatlerce uğraşıp bu topic i hazırladığın için kişisel teşekkürlerimi sunuyorum..Ben,yaşadığımın dışındaki dünyaları merak eden, merak etmekle kalmayıp sınırlarımı sonuna kadar zorlayıp oraları gören bir insanım.Henüz Kanada'ya gidememiştim malum Kadıköye'e gitmiyoruz..Ancak sayende ben dahil binlerce insan oralara kadar gitmiş kadar olduk..Ben ne zaman yurtdışına gitsem hep ülkemle kıyaslarım..Daha güzel coğrafyaya ve insanlara sahip olmamıza rağmen, kendi ülke ve imkanlarımızı nasıl harcadığımızı gözlemler ve hep üzülürüm..Resimlerde göstermiş olduğun sokakların temizliği,düzeni, binaların yapısı vs..Ancak sana topic açmanı istememin özel bir nedeni daha vardı..Bana e-mail olarak at diyebilirdim..Sosyal bir görevim yok sitede ama, bu siteye üye binlerce insan dahil tüm hayatlarını kurtlar vadisine, binbir geceye, iddia bayilerine vs. vs. adamış vaziyetteler herkesin kendi keyfi kimseyi yargılayamam ama bu sayede yaşadıkları hayattan başka hayatlar olduğunu görecekler, başka medeniyetlere ait fikiri sahibi olabilecekler..Yaşadığımız ülkenin kıymetini belki biraz daha iyi anlayacaklardır, ümit ediyorum tabi Gülümsüyorum Sokaklar,müzeler,yaşadığın ev gibi detaylar benim için çok güzeldi, başkasını bilemem..Autoshow ve araba meraklı finalin ise şahane Gülümsüyorum Pek motor göremedim gerçi herhalde milletin k.çı donuyordur Çok gülüyorum Ben sana gaz verdim kendim gaz aldım sıra bende..Kısmetse yaza Tailand'a (o sıcakta ne halt yiycem sorma), Yaz sonu Fransa'ya kışa gelmeden de italya'ya gideceğim..Bende senin gibi topic açarım, ilgilene olursa bakar olmazsa sen bakarsın yeter Gülümsüyorum Tekrar görüşmek üzere diyorum, benim için uğraştığın her saate değmiştir, eline sağlık..O soğuklarda dikkatli ol, en kısa zamandada bir f430 sahibi ol Bravo

Senin olayın başka. Dünyayı gezme filan diyosun. Seninki takdir edilecek bir şey. Dünyada çok az kişi yapabiliyor bunu. Hele Türkiye'de... Parmakla gösterilecek kadar az sayıda. İlk önce insanın içinde olacak gezme, yeni kültürler görme arayışı. Para ve zaman daha sonra geliyor. Biz Türkler'de daha o heves yok. Ama kime sorsan parayı veya zamanı bahane eder. Olay yurtdışı görmek de değil. Paran kısıtlı olur; Karadeniz'i, GAP'ı filan görürsün. Bu heves bende de yok ne yazıkki. Çünkü ben de buraya yaşamak için geldim. Geziyim, görüyim diye değil. Ama en azından delikanlı gibi ne olduğumuzu kabul ediyoruz yani... Çok gülüyorum

Kurtlar Vadisi yorumlarına tümüyle katılıyorum. Buraya gelmeden önce ülkede herkes geçiyordu televizyonun başına. Yaşlısı, genci... Hangi dizi olduğu farketmez... Herkes bişey bulup izliyordu. Şu an televizyona baksanız 100'den fazla dizi vardır. Ondan sonra ertesi gün herkes okulda, işte bir önceki günkü dizinin özetini veriyor. Burada bile benim okulda Türk öğrenciler okulun bilgisayar laboratuarında açmış dizi seyrediyordu kulaklıkları takıp.
Bizim insanımıza çok kızarım, söylenirim ama ne olursa olsun bizim insanımız dünyanın en akıllı ve en yürekli insanı. Buna inanarak söylüyorum bak.

Senin de gezi topiclerini bekliyor olacağız o zaman PaRiS-R1.
F430'u ancak bundan 30 sene sonra emekliliğimde 2008 model olarak ikinci el alabilirim... Gülümsüyorum

torcemo demiş ki:
Üstadım ben farklı birşey sorayım. Kanada' da yaşamak fikri nerden çıktı. Hayatında değişiklikmi aradın. Gelir olarakda tır şöförlüğünü seçmen filan nerden icap etti bu konuda biraz bilgi verebilirmisin? Diğer topikde mühendislikden iyi geliri var demiştin. Bende Türkiye' den E+D+A2 ehliyete sahibim. Prosedür nasıl, Türkiye' de ki ehliyetler geçerlimi yoksa orada tekrar kursa mı gitmek gerekiyor? Dil+ trafik gibi...

Kanada'da yaşama fikri kesinlikle ruh sağlığımın bozulmaması için yapmış olduğum bir tercihti. Çünkü artık sabrım kalmamıştı o trafiğe, elektrik kesilmelerine, yolda otobüste milletin birbirine küfürleşmesine, kavga etmesine filan. Sıkılmıştım artık yani.
TIR şoförlüğüne hep ilgi vardı bende. Aslında her çeşit motorlu taşıta ilgi vardır bende. Burada Türk diplomasıyla iş bulmak çok zor. Bu, diğer milletler için de geçerli. İllaki Kanada diploması istiyor salaklar. İstersen Sabancı'nın oğlu ol, hiç farketmez. TIR şoförlerinin mühendislerle aynı parayı kazandığını öğrendim. Sektörde de çok açık vardı, hala da var. İş bulmak için okul okumanıza gerek yok. Ehliyete ve tecrübeye bakıyorlar. Tecrübe yoksa epey bir sıkıntılı oluyor iş bulmak. Ben bir risk aldım ve denedim. Şu an hala garanti değil durumum ama en azından b..tan da olsa bir firmaya attım kapağı en azından. Hangi iş olursa olsun, anlaşabilecek kadar ingilizce biliyor olmak şart.
Türkiye'deki ehliyetler geçerli değil. Şöyle bir faydası oluyor Türk ehliyetinin. Normalde 2.5 senede alacağın TIR ehliyetini, 2.5 ayda almanı sağlıyor. Yine bir dünya para harcayıp, bir sürü kazık sınava giriyorsun. Ve adamlar sana ehliyeti vermemek için direksiyon sınavında ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Çünkü gözetmenler, geçirmedikleri sürücü başına para alıyorlar Trafik'ten. Gülümsüyorum

zzzzzz demiş ki:
slowokan, dostum naptın sen yaww hepsine zevkle baktım.kelimeler bile anlamsız kalıyor. harika ve ötesi. Gülümsüyorum Gülümsüyorum ellerine sağlık ne diyeyim.orada yaşamak varmış. ah benim aptal kafam mı diyeyim napayım ,elime geçen fırsatı değerlendirmediğim için İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum

Sağol zzzzzz.
Senin eline geçen fırsat neydi? Kanada mıydı?

racingdelisi demiş ki:
vay be yorum yapsam sayfalar dolar.yaşanır orda be Bravo ne güzel resimler ve anlatımlar,motor çekmemişsin hiç,motor kulanan yok galiba orda Dil çıkarıyorum ne diyelim resimler için,herşey için sağol. Alkışlıyorum

Teşekkürler racingdelisi.
Burada şehirde motor görmek zor. Gördüklerim genelde elektrik motorlu küçük scooterlar. İş adamları kullanıyor Haziran ayından sonra. Supersportlar da fazlasıyla eski model ve döküntü. Yeni kasa CBR600RR gördüğüm zaman 40 yılın birinde ağzımın suları akıyor burda. Gülümsüyorum
Ama şehir dışına çıkınca işler değişiyor. TIR'la batıya gittiğimde özellikle... Ufak, virajlı yollarda çok güzel motosikletler görmek mümkün. Harley Davidson ön planda. Supersport da görebiliyorsunuz. Ama otobanda çok az. Bir iki defa otobanda gördüm. Ben 110 km/h ile gidiyordum. Hız sınırı 110 km/h. Yanımdan bir tanesi 111'le filan geçti sanırım. 2 dak. filan sürdü yani.. Çok gülüyorum Her yer polis kaynıyor. Hiç keyfi yok motosikletin. 150'den fazla bir hızla radara girsen ehliyetine el konuluyor 1 aylığına. İkinci defasında 6 aya çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ve polisten kaçış yok. Kelepçeleri geçiriyorlar hemen.

On7_li demiş ki:
Üşenmedim okudum tek tek, harika bir anlatım olmuş. Şöfer lazımsa bende geleyim ya Dil çıkarıyorum

Teşekkür ederim On7_li.
Şoför her zaman lazım burada ama sıra iş görüşmesine gelince herifler işe almamak için ellerinden ne geliyorsa yapıyor. Anlayamadım ben buradaki sistemi hala... Sinirlendim

oguz_92 demiş ki:
abi hepsini tek tek okudum süper yerler ya memleketimizde ne kadar tarihi eser ve mekanlar varsa hepsi sarhoşun tinercinin mekanı adamlar iki üç şeyle müze açmışlar Çok gülüyorum ama yapı olarak hayal dünyası gibi bir yer gerçektende gidip görmek istediğim yerlerden birisi kanada. ilk sırada mekke medine 2. sırada las vegas , new york var Çok gülüyorum

Evet oguz_92. Esas tarih bizde. Ama yönetilmeyi bilmiyoruz maalesef... Beğenmedim
Bu adamların tarihinden ne olacak. Hocalara soruyoruz burada tarihlerini. Onlar bile kem küm bi b.. anlatamıyor. Daha dünkü ülke bu yaaa... Amerika sayesinde adam olmuş. Herşeylerini Amerika'dan alıyor bunlar. Amerika bağlantıyı bir kesse, ortada kalırlar, ekonomi çöker. Amerika'lılar bunları, bunlar Amerikalı'ları hiç sevmezler aslında. Ama bizimkiler seslerini çıkaramıyorlar tabii, elleri mahkum. Gülümsüyorum

Beğendiğine sevindim oskyy

Hyo_Script demiş ki:
yahu eline saglık kanada ne kadar güzel bir yermiş heleki tertip düzen atmosferi traigin olmaması kışın tam yaşanır olması havyanları müzeleri caddeleri binaları göl vs. vs. aklım gitti walla billa Alkışlıyorum

sormak istedigim şeyler var.

birincisi : cad nedir ? 1 cad kaç dolara denk geliyor ?
ikincisi : egitim düzeyin neydiki dil egitimi aldın veya ben hiç bilmiyom ne kadarlık egitim sonunda cat pat herkesle iletişim kurcak düzeye gelirim
üçüncüsü : tır şöförü olmak için çok genç görünüyorsun macera arayışındamısın hayatmı o yöne sürükledi ayrıca devasa tırlar var cok begendim birde egitim almışsın yane Çok gülüyorum
ve dört : final destination 2 filminde A.J COOK var ( andrea joy cook ) sen şimdi ontario ottowa filan deyince o geldi aklıma hiç ünlü birilerini görme fırsatın oldumu eger bu kadının bana bir fotosunu yollarsan çok makbul geçer Çok gülüyorum
beş : kanadaya gelmek için ne yapmam gerek Şok oldum Dil çıkarıyorum

1. CAD, Canadian Dollar demek. Şu an Amerikan Dolar'ıyla eşitler Amerika'nın berbat ekonomisinden dolayı.
2. 4 senelik üniversite bitirdim. Makina Mühendisliği.
Bende gelmeden önce ingilizce vardı. Dil eğitimi bahane. Dil okulu vasıtasıyla ülkeye giriş yapmak çok kolay. İş sadece paraya bakıyor. Bu rezil dünyada yine parayı veren düdüğü çalıyor yani. Beğenmedim Hiç bilmeyen birinin Tarzanca ÇAT PAT konuşabilmesi için 4 ay gerekir nereden baksan.
3. Bu işi seçmemin sebebini torcemo'ya olan cevabımda verdim.
TIR şoförlüğü için burada çok genç sayılmam. Burada 22 yaşında kızlar var TIR şoförü. 25 yaşın altında çok kişi var. Truck stoplarda karşılaşıyoruz sürekli.
Benim yaş da genç filan değil. 30'a merdiven dayadık. 27 yaşındayım, kafada saç kalmadı. 30 yaş sendromu başladı ufaktan... Üzgünüm
4. Ünlü birini görmedim hiç açıkcası. Ünlü gördüğüm, hatta tanıştığım ve hatta şu an arkadaş olduğum tek kişi Amazon'da yüzücülük yapan birçok rekor sahibi Martin Strel. İlk kaldığım evin odalarından birini de o kiralamıştı. YouTube'ten aratırsan bir sürü video çıkacaktır. Bu sonbaharda bir filmde oynayacak başrolde. Film Toronto'da çekilecekmiş. Sete ben de gitmeyi düşünüyorum vakit buldukça. İşte birlikte bir fotoğrafımız;

5. Vallaaa Kanada'ya gelme işi başlı başına bir konu. Sayfalar yetmez anlatmaya. Gülümsüyorum

Sağol geyik. Gülümsüyorum

ToyRider demiş ki:
slowokan, Fotoğraf karelerine yansıttığınız lüks ve iddalı araç merakınızı çok tatlı ve espirili bir dille bizlerle paylaşmanızdan oldukça keyif aldığımı belirtmek isterim. Uğraşılarınızın ve emeğinizin karşılığı olarak yaşadığınız ülkeye ait ilginç detaylar ve bilgiler aldığımı ve özelliklede Michael Moore' un Benim cici silahım (Bowling For Columbine) belgesel inden aklımın hep bir köşesinde kalmıştı ve ilgimi çekmişti ve sayenizde iyi kötü birşeyler öğrendim. Espirili ve sıkıcı olmayan bir anlatım kullanmanız topiğinizi okuttu ama size ufak bir tavsiye sakın rehberliğe soyunmayın ilk günden kovulursunuz Gülümsüyorum emeğe saygı diyerek size teşekkür ederim. Pardon arkadaşınız PaRiS-R1, e teşekkür ederim. Bravo

Doğru söylüyorsun ToyRider. Bu ağızla turist kalmaz valla etrafımda... Çok gülüyorum Ama genelde insanlar argoyu seviyor bakma sen. Dil çıkarıyorum

mufasa demiş ki:
istanbulu kolay kolay hiç biryere değişmem ama oralarıda çok hoş Göz kırpıyorum paylaşım için teşekkürler

Her zaman söylerim. Istanbul, dünyanın en güzel yeri ama korumayı bilemediler.

Teşekkür ederim dark_knight. OK

Lakim_CH demiş ki:
Slowokan
sabrina ve emegine cok tesekkürler. Kita Amerika nin en sevdigim yani topraklarinin genis olup, herseyin Avrupa ya göre daha genis, 1 1/2 porsiyonluk olmasi. Gülümsüyorum Kanada yi görmeyi daha basaramadim ama motor icin yaz süresi yeterli mi?
Kaldigin evlerden anladigim kadariyla evleri daha genis düsünmüstüm. nedense kutu gibi odalari olan evleri ingiliz tarzi olarak benimsemisim.
Ozellikle o devasa TIR a bittim, maalesef Isvicre de böylelerini görmemiz imkansiz Üzgünüm caddelerin. ve köprülerin yapim tarzi uymadigi icin, böyle devasa TIR lar burada yollarda dönemiyorlar. Onun icinde trafige alinmiyorlar:(
Umarim böyle topiclere devam edersin zira, doya doya keyifle fotograflara bakip, yorumlarini okudum...Hazir havalar sizde de isinirken etrafindaki motor muhabbetine takilmiyor musun?
Etrafta fazla radar, polis kontrolü filan yoksa cok keyifli olurdu.
Birde metrik mi , inch sistemi mi kullaniyor Kanada... Onlarda da Ingiliz ve Fransiz mentalitesi oldugundan Senin oldugun yerde sadece ingilizce mi konusuluyor? Uff sorular cogaliyor farketmeden Göz kırpıyorum
Uzaklardan uzaklara selam olsun Gülümsüyorum

Motor sezonu burada en fazla 7 ay denebilir. Mayıs'ta sıcaklık 10-15 arası gidiyor. Temmuz ve Ağustos'ta maksimuma ulaşıyor. 35 derece olduğu zamanlar oluyor. Aralık'ta 0'lı derecelere iniyor.
Evet Avrupa'da hep burunsuz TIR'lar, biliyorum. Yer sorunundan dolayı. Burada artık hiç yok onlardan. Bu mesajımın en altında TIR'larla ilgili daha önceden açtığım iki topicin linklerini verdim. Okumadıysan oku derim onları.
Polis ve radar adım başı burada. Supersport kategorisini tümden rafa kaldırmış vaziyetteyim burada.
Birim sistemi, Avrupa'yla aynı. Amerika gibi değil yani. O bakımdan hiç yabancılık çekmedim geldiğimde. Burada herşey Amerika ve Avrupa'nın ortasında bir yerde. Her ikisinin de tadı var.

Teşekkürler titi ve serkan_yenidunya. OK

seker_portakali demiş ki:
Çok fazla emek harcanmış ve bu emeğe değmiş bir topic olmuş,ellerinize sağlık. Bravo Bu kadar emekli bir etkinliğin yeri her zaman bu forumdur,aklınızda bulunsun. Bravo

Şehir cidden çok güzel ve düzenli,caddeler,binalar...Hele müze resimleri çok güzeldi,dinazorlar falan,hep merak ettiğim şeylerdir.Bir miktarda olsa bilmiş,öğrenmiş olduk.

Hem size hemde Paris_R1'e teşekkürler. Bravo

Teşekkür ederim seker_portakali.
Müze resimleri boşa gitmedi demekki. Özellikle senin işine yaraması daha da sevindirici benim için. Gülümsüyorum

Sağolun proracing ve racing_bora. Bravo

-Athos- demiş ki:
slowokan elleine sağlık gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. tekrar tekrar okunup kaynak gibi kullanılabilecek kadar detaylı bir topic. sana da seni bu zahmete sokan paris'e de teşekkürler...

senden şahsi bir ricam olacak bulunduğun yerde oluyorsa bir kaç pro hokey maçından görüntüler ekler misin? Kanada bana en çok ve neredeyse sadece buz pistine duyduğum özlemi çağrıştırıyor da.... Üzgünüm

Sağol -Athos-.
Hokey maçları sürüsüne bereket. Bende ilgi olmadığı için hiç gitmedim. Rogers Dome'da yapılıyor diye biliyorum maçlar. Arkadaşlarımdan gidenler var. Onların facebook resimlerinden arar, bulur, koyarım buraya.

Lovable demiş ki:
slowokan, diğer tır topiclerinide büyük bir zevkle okudum.ama bu bir başkaydı.okadar güzel bir üslubun varki insan kendini oradaymış gibi hissediyor.çok keyifli bir 1 saat geçirdim..çok teşekkürler Gülümsüyorum Bravo

Teşekkür ederim Lovable. TIR seferleri oldukça ekleyeceğim.

Bu topicteki TIR fotoğraflarını beğenip de benim diğer TIR topiclerimi okumamış arkadaşlar için TIR'la ilgili diğer topiclerimin linkleri sırasıyla;

http://www.motordelisi.com/ftopict-62612-.html

http://www.motordelisi.com/ftopict-63378-.html

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
masaya
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 26.08.2008 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, tir ile ilgili topiclere daha goz atmadim ama hangisini bitirsem en iyisi bu olmus diyesim geliyor mukemmelsin zahmet edip paylastigin icin tesekkurler senden ricam siradan bi gununun nasil gectigini bizimle paylasman umarim vakit ayirabilirsin Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 26.08.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tesekkur ederim masaya. Bravo
Siradan bir gunumun nasil gectiginle ilgili topic istemissin. Tam da istedigin gibi 2 tane topic acmistim gecenlerde. Sirasiyla asagidaki linklerden ulasabilirsin. Topiclerin her sayfasini tek tek incelemeni oneririm. Ilk sayfa disindaki sayfalarda da fotograflar var. Göz kırpıyorum

http://www.motordelisi.com/ftopict-66445.html

http://www.motordelisi.com/ftopict-66480-.html

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 26.08.2008 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel karelermiş, paylaştığın için teşekkürler slowokan, Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 26.08.2008 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersin ya Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: yalvaç/İsparta

MesajTarih: 26.08.2008 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık bu paylaşımına bakmak yarım saat sürdü senin hazırlaman iki saat sürmüştür ellerine sağlık çok farklı bir paylaşım olmuş Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal