Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Dikkat!!! MOTORLAR(M) TEK KİŞİLİKMİ HUSUSİ- YOLCU NAKLİ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Dikkat!!! MOTORLAR(M) TEK KİŞİLİKMİ HUSUSİ- YOLCU NAKLİ

Dikkat!!! MOTORLAR(M) TEK KİŞİLİKMİ HUSUSİ- YOLCU NAKLİ
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
arizaliadam
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 11:46    Mesaj konusu: Dikkat!!! MOTORLAR(M) TEK KİŞİLİKMİ HUSUSİ- YOLCU NAKLİ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar öncelikle her keze iyi günler, hyosung gt 250 r kullanmaktayım yaklaşık 3 ay oldu bugün ruhsatta bir bölüm dikkatimi çekti ve aynen şöyle yazıyor

koltuk sayısı (sür.Dahil) 01
hususi- yolcu nakli (kullanmamalı) lütfen sizlerden ricam ruhsatınızı kontrol edip yardım edermisiniz allah göstermesin olduki artcımla giderken bir kaza meydana geldi ve zarar gördü ölümcül bir kazada suçlumu gözükeceğiz yolcu taşıdığımız için çok ciddi bir konu
hepinize şimdiden teşekkür ederim.
Başa dön
arizaliadam Çevrimdışı arizaliadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.05.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ruhsatta istap haddi 1 yazar.
İstap demek (Yük) Şöförden sonraki ikinci tekil şahısdır.

Yani Motora 2 kişi binilebilir Bravo
Umarım yanlışım yoktur Gülümsüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 16.05.2008 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NighteXpresS, volkan iki kişi yerine mi geçiyor tek kişi yerinemi

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.05.2008 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, Çok gülüyorum onun istap haddi bilmiyorum ama bi 4 kişilikdir Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
AroraHotel
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Kuşadası

MesajTarih: 16.05.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şöför +1
AroraHotel Çevrimdışı AroraHotel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
proracing
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.05.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NighteXpresS, yani kardeşim sabah sabah aklıma takıldıda ondan sordum
BAMYA UATA herhalde 4 kişi bile binebilir diye tahmin ediyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
sence? Delirdim

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.05.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, Çok gülüyorum Kesin Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
mesutnergiz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BEYŞEHİR/konya

MesajTarih: 16.05.2008 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, olum uğraşma len ustamızla valla bamyayı verir ağzına bak
Başa dön
mesutnergiz Çevrimdışı mesutnergiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ugrcn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Beykoz

MesajTarih: 16.05.2008 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 Kişi azmışyaaa Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Benim sigortamda aynen şöle yazıyor '' Koltuk adedi : 4 '' şasi no, motor no, plaka, model, hepsi doğru ama bende fazla kotuk varmışşş Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Başa dön
ugrcn Çevrimdışı ugrcn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.05.2008 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mesutnergiz, bende itiraz etmeden alırım sıkıntı yok Çok gülüyorum

Başa dön
AYSHEROSE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul 0 rh +

MesajTarih: 16.05.2008 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bndede hyosung var aynısı yazıyo o1 Şok oldum
Başa dön
AYSHEROSE Çevrimdışı AYSHEROSE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 16.05.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, kayınço dedık bağrımıza bastık sende taş çıktın ne uğraşın benımle çok canın çekıyor bamya çorbasını INEK bundan sıze ınat beş kışı bındırecem Sinirlendim Sinirlendim

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.05.2008 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zevkmotor, eniştelerin hası kıyınçon kurban olsun senin bamyana var mı ötesi

Başa dön
ReD_GhoST
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ELazıĞ

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar aynı şey bizim de başım9ıza geldi istihap hakkı 1 yazdıgı zaman motor tek kişilik yani sadece şöför motor polis durdurmuştu oradan biliyorum
Başa dön
ReD_GhoST Çevrimdışı ReD_GhoST Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar artcım oldugu için ceza yedim
motor sadece bir kişiliktir (sadece sürücü)
kanunen öyle benden söylemesi siz yine istediğiniz gibi takılın
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal