Tarih: 16.05.2008 - 11:46 Mesaj konusu: Dikkat!!! MOTORLAR(M) TEK KİŞİLİKMİ HUSUSİ- YOLCU NAKLİ
Arkadaşlar öncelikle her keze iyi günler, hyosung gt 250 r kullanmaktayım yaklaşık 3 ay oldu bugün ruhsatta bir bölüm dikkatimi çekti ve aynen şöyle yazıyor
koltuk sayısı (sür.Dahil) 01
hususi- yolcu nakli (kullanmamalı) lütfen sizlerden ricam ruhsatınızı kontrol edip yardım edermisiniz allah göstermesin olduki artcımla giderken bir kaza meydana geldi ve zarar gördü ölümcül bir kazada suçlumu gözükeceğiz yolcu taşıdığımız için çok ciddi bir konu
hepinize şimdiden teşekkür ederim.
Tarih: 16.05.2008 - 12:01 Mesaj konusu:
NighteXpresS, volkan iki kişi yerine mi geçiyor tek kişi yerinemi _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 16.05.2008 - 12:06 Mesaj konusu:
NighteXpresS, yani kardeşim sabah sabah aklıma takıldıda ondan sordum
BAMYA UATA herhalde 4 kişi bile binebilir diye tahmin ediyorum
sence? _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
1 Kişi azmışyaaa Benim sigortamda aynen şöle yazıyor '' Koltuk adedi : 4 '' şasi no, motor no, plaka, model, hepsi doğru ama bende fazla kotuk varmışşş _________________ A rh(-) Uğur ARSLAN
Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Tarih: 16.05.2008 - 12:18 Mesaj konusu:
mesutnergiz, bende itiraz etmeden alırım sıkıntı yok _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
proracing, kayınço dedık bağrımıza bastık sende taş çıktın ne uğraşın benımle çok canın çekıyor bamya çorbasını INEK bundan sıze ınat beş kışı bındırecem _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Tarih: 16.05.2008 - 13:52 Mesaj konusu:
zevkmotor, eniştelerin hası kıyınçon kurban olsun senin bamyana var mı ötesi _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
arkadaşlar aynı şey bizim de başım9ıza geldi istihap hakkı 1 yazdıgı zaman motor tek kişilik yani sadece şöför motor polis durdurmuştu oradan biliyorum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız