Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 16.05.2008 - 13:18 Mesaj konusu:
yc_ demiş ki:
erbilim akçayın yollarında 2.60 2.80 gideriss evellallah yeterki sen gel arkamdan,asvalta durumu kötü ama farketmez çekimde yapacağızz akçaylı mmotorcularda haddini bilecek
yeterki sen gel arkamdan demek
peki gelirim arkandan..sonra ekamba nereye gitti diye şarampollere bakına bakına gelmede,
genelde kopup kaybolup gidince arkadan gelenler öle diyorda.
seni düştü kaydık falan filan diyorlar.. sen hele bi gellll,gel gel,videonun kralını çekecez.. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
erbilim akçayın yollarında 2.60 2.80 gideriss evellallah yeterki sen gel arkamdan,asvalta durumu kötü ama farketmez çekimde yapacağızz akçaylı mmotorcularda haddini bilecek
yeterki sen gel arkamdan demek
peki gelirim arkandan..sonra ekamba nereye gitti diye şarampollere bakına bakına gelmede,
genelde kopup kaybolup gidince arkadan gelenler öle diyorda.
seni düştü kaydık falan filan diyorlar.. sen hele bi gellll,gel gel,videonun kralını çekecez..
erbilim benim biss o akçayın bosuk yollarında az sıkmadıkk...
genelde sıktıgımız adamlar sahildeki bikinili kızlara bakıyolardı belli bi süreden sonra
nosscuu Yalçın başkanıda bekleriss görelim bakalım şu K6 nası yürüyomus bellimi olur bende başka bi makineyle gelirim _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
nosscuu Yalçın başkanıda bekleriss görelim bakalım şu K6 nası yürüyomus
yavrum bakıyorumda sen iyice coştun aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış misali Nosscu yani Yalçın başkanın adını ağzına almadan önce ağzını çalkalaman abdest alman lazım o seni o yolda parça pinçik eder ... iki viraj aldın diye kendini bi B.k sanma bunun daha makası var tekeri var top speed'i var _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Tarih: 16.05.2008 - 14:07 Mesaj konusu:
yahu bu kadar hızlı adamın arasında ben artık bişey yazamıyorum. SOMAYA biz mi gitces yoksa SOMA mı bize gelicek ne olucaksa olsun da ceylaların canını bi çıkartalım artık. Yeni lastiklerim asfalt istiyip duru, bi hal çare olun. NOSSCU hiç mi hatrım yok da Erbil beyi getiremiyosun bu şehre, yoksa hatır gönül bi kenara başka nedenlermi var, hani sıkamamak gibi
deliemin, ya deliemin hadi kalk kınalı virajına çok boş boş sıkamya başladın yine cobalt la beraber bekliyoruz _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Tarih: 16.05.2008 - 14:15 Mesaj konusu:
allah allah neler oluyor bu topikte yaffff
kim gazlıyor kim geçiyor _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 16.05.2008 - 14:20 Mesaj konusu:
ekamba demiş ki:
hadi bakalım buyrun burdan yakın.....
yazık olacak topağa....
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
CoBaLT, anlaşıldı senin kaşıntı çok büyük çıban yapmış,ilgilenecez çok yakında...
telefonlar alınsın, anlaşmalar yapılsın, tarafsız biri bulunsun, iddalar ona teslim edilsin ve marşa basalım. tarih yer burda kararlaştıralım. sıkıldım klavyemden.
Tarih: 16.05.2008 - 14:27 Mesaj konusu:
CoBaLT, yc_,
size yazmayayım dedim amaaa neyse 2 çift sözde benden olsun sizleri seviyorum fakat siz;
bu riva denen yerde,yollarda motorlar dik ,sürücüler dışarda olmayı yatmakmı sanıyorsunuz deyin bakem bana ?
alınma darılma yok gerçekten beni sıkamayan olarak biliyorsanız bişey demiyorum...buluşalım bu akşam bakalım ne oluyor görelim
önünüzden gideceğim için bana kamera gerekmiyor sizin makinalar çeksin diye belli bir mesafeden ayna kontrolllü giderim rahat olun _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız