KoRRhan, emegıne saglık
onura başarılar dilerim...resımlere bakınca yol yapasım geldı _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 15.05.2008 - 15:18 Mesaj konusu:
KoRRhan, emeğine sağlık paşam...
Onur kardeşim sanada başarılar diliyorum..
Fotolar gerçekten çok güzel olmuş.. _________________ Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır......M.KEMAL ATATÜRK
10UR1'in ilk piste çıktığı anın videosu var. youtube açılsın eklerim onuda
10UR1, F1 organizasyonunu yapan ferrari takımını istanbulda ağırlayan kişi benim çok samimi arkadaşım!
Dün akşam konuştuk, dedim bigün girelim şu piste bi antreman yapalım dedim de olabilir dedi _________________ ''İnsanların en acizi Dost edinmeyen, Bundan daha acizi ise Dostunu yitiren'dir..''
onurcumm sana bir keredaha aşık oldum çok güzel çıkmışsın bu senede sana başarılar diyorummm kupaların hepsini alısın inşallah korhan cım sanada teşekür ediyorum böyle güzel fotoları bizimle paylaştıgın için -----
yanlız anlamadıgım konu şu onurun bukadar fotografının ne işivar abi dikkat etmek lazım bu korhana sanabi koplo hazırlıyor olabilir korhan bu korkmak lazım HEP Sİİİ ÇOK GÜZELLLLL OLMUŞŞ _________________
10UR1, Adam gibi adam beyfendilik var mütevazilik var motorcumu motorcu geçen yılda başarılarıyla bizi onurlandırdı ee daha ne isteriz ALLAHım kaza bela vermesin bu yılda bol kupa bekliyoruz
Sevgilerle Onurcuğum _________________ --ne olursan ol yine gel--
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız