Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kaza yaptım...iyiyim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kaza yaptım...iyiyim

kaza yaptım...iyiyim
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
TaMe_R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun abi sende bişi yoksa sorunda yok Bravo
Başa dön
TaMe_R1 Çevrimdışı TaMe_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 16.05.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH beterinden saklasın inşallah

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ufak sıyrıklarla atlatmışsın motorun yedek parçası var nasılsa değişilir senin parçaları bulmak zor Dil çıkarıyorum cana geleceğine mala gelsin tekrar geçmiş olsun
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
desperadost
Üye
Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun tekrarı olmasın dileklerimle .......................
Başa dön
desperadost Çevrimdışı desperadost Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AYSHEROSE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul 0 rh +

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cokk gecmıs olsunnn allah daha buyuklerınden korusunn Üzgünüm
Başa dön
AYSHEROSE Çevrimdışı AYSHEROSE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ugrcn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Beykoz

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun.....

Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Başa dön
ugrcn Çevrimdışı ugrcn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerd, geçmiş olsun...

sallamayı çekip üstüne de yürüyebilirdi.. o tip adamlardan herşeyden beklenir..

umarım acıdım- affediyim- gibi düşüncelere girmessin.. hata yapan bedel ödemeli... seni ufak tefek yaralamış olabilir ama başkasını öldürebilir di KÖKÜNE kadar hakkını ara tüm motorcular için...

dümdüz yolda elfreni çekip artislik yapmaya çalışırken motorcu öldüren sarhoş canileri unutmadık.. (ENKA ' da Ankara'lılar bilir)

En son husbayer tarafından 16.05.2008 - 14:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun üzücü bi durum kazada ölen yaralanan olmaması sevindirici bi konu

umarım biraz daha dikkatli kullanırız (senden kaynaklanıyor demiyorum !!)

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmişler olsun Üzgünüm

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun
Hukuki süreçteki gelişmelerden de haberdar ederseniz güzel olur

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun dostum adamıncanını oku hıc affetme kolay gelsın Bravo
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerd, çok geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden saklasın...
ceze
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerd,büyük geçmiş olsun, sana bişey olmaması her şeye bedel canın sağolsun,o yaratığada önce kanunlar akabinde ilahi adalet verir cezasını
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın...
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum gecmiş olsun İstemiyorum
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal