Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - IRT-Riva Foto_Video 10.05.2008

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

IRT-Riva Foto_Video 10.05.2008

IRT-Riva Foto_Video 10.05.2008
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Sarpedon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 16.05.2008 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_ demiş ki:

eyvallah oğuzum yeni 600RR almışşsın yakışır artık kıç kıça giderisss Göz kırpıyorum Gülümsüyorum

Saolasın bilader şu rodajda bitsin
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, Herkese kulp, herkese kulp nereye kadar Çok gülüyorum

useri2004, peder 40 yılın başı bi file istedi dün bizden. Veremedik. Çok kızdım sana Dil çıkarıyorum
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 16.05.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_ demiş ki:
erbilim akçayın yollarında 2.60 2.80 gideriss evellallah yeterki sen gel arkamdan,asvalta durumu kötü ama farketmez çekimde yapacağızz akçaylı mmotorcularda haddini bilecek Bravo
yeterki sen gel arkamdan demek Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
peki gelirim arkandan..sonra ekamba nereye gitti diye şarampollere bakına bakına gelmede,
genelde kopup kaybolup gidince arkadan gelenler öle diyorda.
seni düştü kaydık falan filan diyorlar.. Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum sen hele bi gellll,gel gel,videonun kralını çekecez.. Gülümsüyorum Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
yc_ demiş ki:
erbilim akçayın yollarında 2.60 2.80 gideriss evellallah yeterki sen gel arkamdan,asvalta durumu kötü ama farketmez çekimde yapacağızz akçaylı mmotorcularda haddini bilecek Bravo
yeterki sen gel arkamdan demek Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
peki gelirim arkandan..sonra ekamba nereye gitti diye şarampollere bakına bakına gelmede,
genelde kopup kaybolup gidince arkadan gelenler öle diyorda.
seni düştü kaydık falan filan diyorlar.. Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum sen hele bi gellll,gel gel,videonun kralını çekecez.. Gülümsüyorum Bravo

erbilim benim biss o akçayın bosuk yollarında az sıkmadıkk...

genelde sıktıgımız adamlar sahildeki bikinili kızlara bakıyolardı belli bi süreden sonra Göz kırpıyorum

nosscuu Yalçın başkanıda bekleriss görelim bakalım şu K6 nası yürüyomus bellimi olur bende başka bi makineyle gelirim Bravo
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.05.2008 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, cami duvarını pislemeye devam et bakalım sen.......... Gülümsüyorum
şimdiden acımaya başladım sana.... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_ demiş ki:

nosscuu Yalçın başkanıda bekleriss görelim bakalım şu K6 nası yürüyomus

yavrum bakıyorumda sen iyice coştun Gülümsüyorum aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış misali Çok gülüyorum Nosscu yani Yalçın başkanın adını ağzına almadan önce ağzını çalkalaman abdest alman lazım Gülümsüyorum o seni o yolda parça pinçik eder ... iki viraj aldın diye kendini bi B.k sanma Gülümsüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum bunun daha makası var tekeri var top speed'i var

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, hay laf yapan ağzını seveyim senin ben... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum büyüksün ne diyim.. Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 saat önce yanımda CoBaLT knkam var yazılanları okuyunca hayretler içinde kaldık Üzgünüm
Başa dön
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yahu bu kadar hızlı adamın arasında ben artık bişey yazamıyorum. SOMAYA biz mi gitces yoksa SOMA mı bize gelicek ne olucaksa olsun da ceylaların canını bi çıkartalım artık. Yeni lastiklerim asfalt istiyip duru, bi hal çare olun. NOSSCU hiç mi hatrım yok da Erbil beyi getiremiyosun bu şehre, yoksa hatır gönül bi kenara başka nedenlermi var, hani sıkamamak gibi Dans
Başa dön
CoBaLT Çevrimdışı CoBaLT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, ya deliemin hadi kalk kınalı virajına çok boş boş sıkamya başladın yine cobalt la beraber bekliyoruz
Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım buyrun burdan yakın.....
yazık olacak topağa.... Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

CoBaLT, anlaşıldı senin kaşıntı çok büyük çıban yapmış,ilgilenecez çok yakında... Bravo
Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah allah neler oluyor bu topikte yaffff
kim gazlıyor kim geçiyor

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2, bu file mevzusu bende alışkanlık yaptı 2 file taşıyorum yanımda sayende Çok gülüyorum
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
hadi bakalım buyrun burdan yakın.....
yazık olacak topağa.... Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

CoBaLT, anlaşıldı senin kaşıntı çok büyük çıban yapmış,ilgilenecez çok yakında... Bravo

telefonlar alınsın, anlaşmalar yapılsın, tarafsız biri bulunsun, iddalar ona teslim edilsin ve marşa basalım. tarih yer burda kararlaştıralım. sıkıldım klavyemden.
Başa dön
CoBaLT Çevrimdışı CoBaLT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos :)

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CoBaLT, yc_, Çok gülüyorum

size yazmayayım dedim amaaa neyse 2 çift sözde benden olsun sizleri seviyorum fakat siz;

bu riva denen yerde,yollarda motorlar dik ,sürücüler dışarda olmayı yatmakmı sanıyorsunuz deyin bakem bana ?

alınma darılma yok gerçekten beni sıkamayan olarak biliyorsanız bişey demiyorum...buluşalım bu akşam bakalım ne oluyor görelim

önünüzden gideceğim için bana kamera gerekmiyor sizin makinalar çeksin diye belli bir mesafeden ayna kontrolllü giderim rahat olun Çok gülüyorum

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11 12, 13, 14  Sonraki
12. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal