Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD Kuzu ve Gezi Fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD Kuzu ve Gezi Fotoları

Konya MD Kuzu ve Gezi Fotoları
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 16.05.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NighteXpresS, bu hafta kimin kuzusu var

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ceza kesildi mazeret yok itiraz yok Halit Mustafa görevinizi yerine bir anca önce yerine getirin

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, dayı kimin kuzusu var bu hafta

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, Bu hafta yok Malim Alanya gözüktü ALLAH izin verirse yarın sabah gidiyoruz

Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, kim kim
nasip olursa

Başa dön
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Karayolcu Mustafa abi sempatik Hüseyin Şampiyon Orhan Maliyeci Çakıcı Salih abi Ben ve daha belli olmayan gelebilecek arkadaşlarda var artı pazar sabahı bi grup daha var gelecek Janjanlı olacaga benziyor inş kazasız belasız gider geliriz

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konya MD nin her etkinliğinden sonra şu yemek fotolarından agzımın suyu akıyor vallahi..
Yani rejimdeyiz , yapmayın,etmeyin kardeşler..
Havalar ısındıkça güzel insanlarda piyasaya çıkıyor..
Harika bir etkinlik olmuş..
Şükrü sakalı koyvermiş, benim gibi...

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dr-kaya
Üye
Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_42,
Alıntı:

cenazemiz vardı

abi başınız sağolsun. ben bilirim seni kaçmazsında bu iş sırayla değil ki yafff hep beraber Göz kırpıyorum
NighteXpresS, zxrhalit, kıvırmayın Delirdim Delirdim

başkannnnn Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
dr-kaya Çevrimdışı dr-kaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Eyvallah Başkanım evet sakallar uzamıştı ama kestim şimdi
dr-kaya, Gereken yapılır Doktorum

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, o kadar çok fotograf varki bakmam bile yarım saat sürdü ama inan çok keyif aldım..
Hava biraz kapalıymış ama eglenceli geçtiği apaçık ortada..
Konya MD Sezona hızlı girdi...

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 16.05.2008 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Evet kapalıydı zaman zaman yagmurda vardı ama günümüz çok eglenceli geçti.. MD olarak ALLAHım birligimizi beraberligimiz bozmasın

Başa dön
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.05.2008 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_42,
Alıntı:

ceza sıram sekizinci sırada görünüyor sıramı sabırsızlıkla bekliyorum

sevgili ali42 abi mustiyle ikimiz kura cektik bu hafta degil diger hafta pazar sana cıktı sdingleri 8.sıradan girdin ama yarısta birinci oldun hadi hayırlısı bakalım dayııı Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 16.05.2008 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit,Şu işi bir an önce organize edin canım benim

Başa dön
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 16.05.2008 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman allahım şu motorların güzelliğine bak . bir kuzu çevirmeyıde böyleleıkle kaçırmışım ben . okadar adama bır kuzu nasıl yettı anlıyamadım zaten volkan hocam yer bir kuzuyu tek başına . doktorum kayam .senı görmekte güzel .neyse allah kaza bela vermesin hepinize Bravo
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 16.05.2008 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle organizasyonda emegi geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. yeni motor alan herkezede hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin. kuzu olayından haberim yoktu ve takip edemedim. benim bu ceza için yapabilecegim sadece tavuk kesmek olur. kırmayın beni durum malum patladımmmm..... Beğenmedim
Başa dön
orhan_srad Çevrimdışı orhan_srad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
9. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.32 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal