Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Turgutlu Gezim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Turgutlu Gezim
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:04    Mesaj konusu: Turgutlu Gezim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu Yiyecekleri Yediğimi Gören Arkadaşlar Beni Bırakıp Gittiler Alacağınız Olsun SeloSino ve MdOnurr Tüm Hesap Bana Kaldı Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm

Kaç Kere Dedim Açık Büfe Bir Yer Bulalım Diye Delirdim Delirdim Delirdim

En son WarCer tarafından 16.05.2008 - 14:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, paylaşım için teşekkürler

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, oha yuh be erdem,hepsini tek başınamı yedin....valla brawooo Şok oldum Şok oldum
sen varyaaaa nahh zayıflarsın,sakın bana birdaha rejim yapıyorum ayaklarından bahsetme... Gülümsüyorum
turgutlu gezim diyorsun ve lokantada tek bir foto,,turgutluda yemek yedim deseydin ya.. Çok gülüyorum

En son ekamba tarafından 16.05.2008 - 14:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yorumsuz Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Ben Yiyerek Zayıflıyorum Abi Gülümsüyorum Göz kırpıyorum
SutluKahve
Üye
Üye

afiyet olsun kardeşim Bravo yakışır sana Alkışlıyorum ha bu arada ben de kasabalıyım ama bu gıttıgınız yerı cıkaramadım?NERDE BU YER?
Başa dön
SutluKahve Çevrimdışı SutluKahve Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SutluKahve, Kasaba'nın 10 km ötesinde bir yer dostum kasabadan SeloSino ile gittik bir de İzmirden MdOnurr ve Arkadaşı vardı Gülümsüyorum
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erdem olm ne iş len hakketten o seni yarı yolda bırakanlar bi gün karsına cıkacak elbet Gülümsüyorum

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, kesecem o SeloSino ile MdOnur u Sattılar beni Gülümsüyorum
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaww abi kasaba yarı memleket sayılır myo da okuom ordada salihli ye gelip odun köfteyide deneseniz hayran kalırsınız
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erdem Gülümsüyorum sende onların isimlerini deiştir kardesim satıcı team olsun puhahaha Delirdim Gülümsüyorum Çok gülüyorum

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

moto_kolik, yerim kardeşim ayıp edion onu da götürürüz buradan çıkıp daha Nargile içtim onların fotoğraflarını koymak istemiyorum çünkü nargilenin ucuna basıp kırdım... Bu arada Tanıştıgım Maxell abiye de buradan saygılarımı sunuyorum tanıştığıma çok memnunum...
SutluKahve
Üye
Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DAHA SONRADA ŞÖMİNE KAFEYE GELDİNİZ.ZANNEDERSEM BI TANEDE SHADOW VARDI DEGİL Mİ?
Başa dön
SutluKahve Çevrimdışı SutluKahve Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi her zman beklerim bizim ev özkanlar odun köftenin yanında ankara asfaltı üzeri gelin ağırlayayım sizi
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SutluKahve, ben bilmiyorum şömine cafe felan bir yere geldik yeşilliklerin arasında nargile içtik işte.. Hee Hatta sahibi bu siteen Zx-14 isimli abi Gülümsüyorum

Son Mesajdan 30 saniye:

moto_kolik, eyvalllah yakınız birbirimize illa ki muhabbetimiz olur bir gün Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal