Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 HAYABUSA aldım (hemde beyaz :))))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 HAYABUSA aldım (hemde beyaz :))))

2008 HAYABUSA aldım (hemde beyaz :))))
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 20, 21, 22  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit demiş ki:
HakanDincer, hayırlısı olsun.Kazasız,belasız ,keyifli sürüşler yaparsın inşallah. Beni de artçı alır mısııın?? Lütfeeen Göz kırpıyorum

Beyaz Marushin'den bana gelmezse alırım anahtarını haberin olsun Sinirlendim "Aynı monttan,kasktan,motordan başkasında da var o ben değildim " ler eskidi artık yaratıcı olmak lazım ,yemezler Dil çıkarıyorum

MehmetTan, abicim Hakan herkesi üzer de kızlarını üzmez.Boyu kadar kızları,kızlarının çenesi kendi boylarını da aşıyor..Yok eskisi gibi serserilik valla anneye,babaya,hatuna vermediği hesabı kızları çatır çatır alır..Benden söylemesi..

Kutlayalım ozaman biz hayabusayı..Şu ,günlerdir istediğim parfümün siparişini geçersin artık sn DİNÇER Öfkeliyim Gülümsüyorum

Sevgili Rabbit Hn. (bana "sayın" diye hitap ettiğin için ) bahsettiğin serserilik dönemleri çok geride kaldı.Artık istesemde yapamam çünkü örnek olmam gereken o kadar çok insan varki..
Yani eskiden motoru sağa çekip işiyobilirken şimdi WC aramak zorundayım.Eskiden şortla motora biniyorken şimdi full koruma kullanmak zorundayım, eskiden 1-2 gün eve girmezken şimdi her gece evde olmalıyım, eskiden kavga-gürültü ederken şimdi alttan almak zorundayım, eskiden..eskiden...eskiden..su içerdik testiden..
Zaten yaş 34 oldu,seneye yolun yarısı..ee şimdi Hayabusa da olunca geri kalan yol çabuk geçer..
Şu smile i uzun zamandır kullanmıyordum, şimdi tam sırası Dans Dans Dans Dans Dans Dans Dans Dans

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.

En son HakanDincer tarafından 16.05.2008 - 14:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OOOOOoooo!!.. Hayırlı olsun bakalım... Ne iş? durup durup birden 2 tane almalar? Hemde ikiside SS??... Dil çıkarıyorum Delirdim
SeyyahKedi Çevrimdışı SeyyahKedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeyyahKedi, saol abi..1000 RR Temmuz sonunda,HAYABUSA aldım şimdi..
Salı günü İzmir'e iniyor motor.
Rodaj konusu düşündürüyor beni Üzgünüm
Çünkü ilk 1000 km düşük devir-sürat kullanmak gerekli..Yani altında 200 beygirlik canavar var ama onu süt dökmüş kedi gibi kullanacaz..
Neyse Mühendisler nasıl buyurduysa yapılması gereken odur..
Böyle bir teknolojiyi yaratan mühendis , en doğrusunu tavsiye eder..dimi?

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ceze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başkan,senin için rodajı ben yaparım istersen,yani bencebi mahsuru yok Çok gülüyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ceze, ya dayanamayıp GAZLARSAN... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Aşırı tahrik var çünkü...

Başa dön
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun ee fotoları bekleruz artukk Gülümsüyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mazot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/Urla... famagusta/Cyprus

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
mazot Çevrimdışı mazot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ceze
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yok be abi Çok gülüyorum emanet deriz başkanın deriz sağdan sağdan gideriz
şaka bi tarafa hakikaten gaza getiren çok oluyor kimseye uymamak lazım ,tekrardan hayırlı olsun başkan Alkışlıyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayatımın en sıkıntılı dönemleri "0" km aldıgım R1 lerde yaptıgım rodaj zamanlarıdır..
Otobanda denk geldiğimiz arabalardan sırıtarak "Bu kadarmı gazlıyorsun" misali bakanlar mı?
Yanına gelip ara gaz vererek KAPIŞALIMMI diyenlere haddini bildirememek, alabildiğine düzlük ve 4 şerit otobanda yanından geçen Doğanlar-Şahinler..
Yani çok sıkıntılııı çoook

Başa dön
ceze
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnan benim için o sıkıntılı ve kısıtlamalı günler,en sevdiğim günler motorumun km si arttıkça hep rodaj günlerini düşünmüşümdür gerçi sıkılıp gazladığım sonrada niye yaptım deyip üzüldüğümde çok olmuştur,sanki çoçuğunu azarlayıpta sonra pişman olmak gibi bi şey
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ceze, rodaj çok önemli bir süreç..Hep söylüyorum ..Böylesine teknoloji-mekanik harikaları tasarlayan mühendisler , o harikalar için en iyisini bilirler ve tavsiye ederler..Asla KULLANIM KILAVUZUNDA yazan şatların dışına çıkmam..Bizim bazı servis ustalarında şu mantık var:
"İlk 200 km yavaş git sonra ALLAH ne verdiyse yapıştır"
Yok yaaa.eee bu motorları yaratan adamlar aptalmı kullanım klavuzuna talimat yazmışlar...Çok biliyorsak biz yapalım motosiklet Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 51 saniye:

Futbolcular bile maça çıkmadan 45 dakika ısınıyorlar..
ÇALIŞAN,hareket eden canlı bile olsa aklerasyon için öncelikle eklem yerleri alışmak zorunda..Motosikelt de yanı.

Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun başkan Çok gülüyorum
ne zaman geliyo fotolar
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan baskan hayırlı olsun,beyaz marushinle cok ii gider(bende aynisinin kirmizi-grisi var) ama yerinde olsam beyaz bir shoei kullanirdim karizmasi baska oluyor Gülümsüyorum
Başa dön
ErCy Çevrimdışı ErCy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanım rodaj esnasında ilk 300 km boyunca 5000 deviri
daha sonrasında ise 7000-7500 deviri geçmemek gerekir.

Hayabusa'nın dişlileri tork ve güçle bağlantılı olarak uzun şanzımana göre ayarlandığı için 6.vites 7500 devirde 230-240 yaparsa şaşırma Çok gülüyorum
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.05.2008 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun. kazasız belasız binmen dileğiyle Bravo
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 20, 21, 22  Sonraki
11. sayfa (Toplam 22 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal