Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Gece Yarışçıları ile Yemek

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Gece Yarışçıları ile Yemek

Gece Yarışçıları ile Yemek
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 16.05.2008 - 14:52    Mesaj konusu: Gece Yarışçıları ile Yemek Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

15-05-2008 akşamı istanbuldaki Gece Yarışcılarını ağırladık ve tabiki Osman abinin garajda yine mangal yapıldı.
yanımzda birde araba var dediler cıkarken ,biz gecikirler sanmıştık ama araba meğer M3 müş 350 BG Çok gülüyorum .geçelim resimlere
Bu akşam çerkezköy ekibi olarak bi gazlama yapıcaz onun topiği yarın .oda bol resimli olacak Göz kırpıyorum

Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EmreDUMAN
Üye
Üye

Nereden: Tekirda?/Çerkezköy

MesajTarih: 16.05.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

afiyet olsun abi güzel fotolar. gezi fotolarını bekliyorum. bende alamadım bi alet beraber gazlıyalım İstemiyorum
Başa dön
EmreDUMAN Çevrimdışı EmreDUMAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 16.05.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mangal+motorlar süpermiş valla Çok gülüyorum Çok gülüyorum teşekkürler Alkışlıyorum

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker şimdi Çevrimiçi thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EmreDUMAN, olur inşallah yakında merak etme
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 16.05.2008 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

afiyet olsun fotolar güzel yarın ki video yu beklices merak ediyoruz Bravo

hakandincer başkanım yukarıda bir beyaz süt beyazı kask beyazı bem beyaz bir hayabusa görüldü 08 model bilginize .... Çok gülüyorum heheh Gülümsüyorum

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, bu hayabusa eski kasa grenajlar öze geldi Amerikadan Göz kırpıyorum
Başa dön
EmreDUMAN
Üye
Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah şefkati abi
Başa dön
EmreDUMAN Çevrimdışı EmreDUMAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelen araba ve motorlarda plaka yo farkettinmi Emre Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 16.05.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pardon başkanım grenajlar yurt dısından gelmiş eski kasaymıs Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, uzaktan gibi gibi duruyo ama dimiiiii
Başa dön
ceze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorlar,araba,yemekler ve garaj,elbetteki sizler hepsi 10 numara valla Gülümsüyorum
EmreDUMAN
Üye
Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo demiş ki:
gelen araba ve motorlarda plaka yo farkettinmi Emre Göz kırpıyorum

hiç dikkatimi çekmedi radar içinmi söküldü onlar Gülümsüyorum
Başa dön
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğlenceniz neşeniz daim olsun

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
optisyen59
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: TEKİRDAĞ ÇORLU ÇERKEZKÖY

MesajTarih: 16.05.2008 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RESİMLER MOTORLAR VE MANGAL SÜPER Bravo
İNŞALLAH BU TATLI GÜZEL MUHABBETLERE BİZLERDE KATILABİLİRİZ
TEKTEKER VALEO BABA
Başa dön
optisyen59 Çevrimdışı optisyen59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler şöyle faliyet halinde video olsa daha iyi olu video ve fotoları bekliyoruz
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal