Tarih: 16.05.2008 - 14:12 Mesaj konusu:
Rabbit demiş ki:
HakanDincer, hayırlısı olsun.Kazasız,belasız ,keyifli sürüşler yaparsın inşallah. Beni de artçı alır mısııın?? Lütfeeen
Beyaz Marushin'den bana gelmezse alırım anahtarını haberin olsun "Aynı monttan,kasktan,motordan başkasında da var o ben değildim " ler eskidi artık yaratıcı olmak lazım ,yemezler
MehmetTan, abicim Hakan herkesi üzer de kızlarını üzmez.Boyu kadar kızları,kızlarının çenesi kendi boylarını da aşıyor..Yok eskisi gibi serserilik valla anneye,babaya,hatuna vermediği hesabı kızları çatır çatır alır..Benden söylemesi..
Kutlayalım ozaman biz hayabusayı..Şu ,günlerdir istediğim parfümün siparişini geçersin artık sn DİNÇER
Sevgili Rabbit Hn. (bana "sayın" diye hitap ettiğin için ) bahsettiğin serserilik dönemleri çok geride kaldı.Artık istesemde yapamam çünkü örnek olmam gereken o kadar çok insan varki..
Yani eskiden motoru sağa çekip işiyobilirken şimdi WC aramak zorundayım.Eskiden şortla motora biniyorken şimdi full koruma kullanmak zorundayım, eskiden 1-2 gün eve girmezken şimdi her gece evde olmalıyım, eskiden kavga-gürültü ederken şimdi alttan almak zorundayım, eskiden..eskiden...eskiden..su içerdik testiden..
Zaten yaş 34 oldu,seneye yolun yarısı..ee şimdi Hayabusa da olunca geri kalan yol çabuk geçer..
Şu smile i uzun zamandır kullanmıyordum, şimdi tam sırası _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
En son HakanDincer tarafından 16.05.2008 - 14:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1622 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 16.05.2008 - 14:19 Mesaj konusu:
OOOOOoooo!!.. Hayırlı olsun bakalım... Ne iş? durup durup birden 2 tane almalar? Hemde ikiside SS??... _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN.
Tarih: 16.05.2008 - 14:23 Mesaj konusu:
SeyyahKedi, saol abi..1000 RR Temmuz sonunda,HAYABUSA aldım şimdi..
Salı günü İzmir'e iniyor motor.
Rodaj konusu düşündürüyor beni
Çünkü ilk 1000 km düşük devir-sürat kullanmak gerekli..Yani altında 200 beygirlik canavar var ama onu süt dökmüş kedi gibi kullanacaz..
Neyse Mühendisler nasıl buyurduysa yapılması gereken odur..
Böyle bir teknolojiyi yaratan mühendis , en doğrusunu tavsiye eder..dimi? _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 16.05.2008 - 14:37 Mesaj konusu:
Yok be abi emanet deriz başkanın deriz sağdan sağdan gideriz
şaka bi tarafa hakikaten gaza getiren çok oluyor kimseye uymamak lazım ,tekrardan hayırlı olsun başkan _________________ GSR
Tarih: 16.05.2008 - 14:40 Mesaj konusu:
Hayatımın en sıkıntılı dönemleri "0" km aldıgım R1 lerde yaptıgım rodaj zamanlarıdır..
Otobanda denk geldiğimiz arabalardan sırıtarak "Bu kadarmı gazlıyorsun" misali bakanlar mı?
Yanına gelip ara gaz vererek KAPIŞALIMMI diyenlere haddini bildirememek, alabildiğine düzlük ve 4 şerit otobanda yanından geçen Doğanlar-Şahinler..
Yani çok sıkıntılııı çoook _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 16.05.2008 - 14:50 Mesaj konusu:
İnan benim için o sıkıntılı ve kısıtlamalı günler,en sevdiğim günler motorumun km si arttıkça hep rodaj günlerini düşünmüşümdür gerçi sıkılıp gazladığım sonrada niye yaptım deyip üzüldüğümde çok olmuştur,sanki çoçuğunu azarlayıpta sonra pişman olmak gibi bi şey _________________ GSR
Tarih: 16.05.2008 - 14:54 Mesaj konusu:
ceze, rodaj çok önemli bir süreç..Hep söylüyorum ..Böylesine teknoloji-mekanik harikaları tasarlayan mühendisler , o harikalar için en iyisini bilirler ve tavsiye ederler..Asla KULLANIM KILAVUZUNDA yazan şatların dışına çıkmam..Bizim bazı servis ustalarında şu mantık var:
"İlk 200 km yavaş git sonra ALLAH ne verdiyse yapıştır"
Yok yaaa.eee bu motorları yaratan adamlar aptalmı kullanım klavuzuna talimat yazmışlar...Çok biliyorsak biz yapalım motosiklet
Son Mesajdan 51 saniye:
Futbolcular bile maça çıkmadan 45 dakika ısınıyorlar..
ÇALIŞAN,hareket eden canlı bile olsa aklerasyon için öncelikle eklem yerleri alışmak zorunda..Motosikelt de yanı. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Hakan baskan hayırlı olsun,beyaz marushinle cok ii gider(bende aynisinin kirmizi-grisi var) ama yerinde olsam beyaz bir shoei kullanirdim karizmasi baska oluyor
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız