Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 HAYABUSA aldım (hemde beyaz :))))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 HAYABUSA aldım (hemde beyaz :))))

2008 HAYABUSA aldım (hemde beyaz :))))
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 20, 21, 22  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ceze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan,sonuna kadar haklısın herşeyin bi kaidesi bi usulü var rodajı bitirmeden gaza asılmak motorun canını almak demek,motosikletleri biz bile yapabilsek ki ağbim yıllardır tamicisi, yinede rodaj gerekecek Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.05.2008 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ErCy demiş ki:
Hakan baskan hayırlı olsun,beyaz marushinle cok ii gider(bende aynisinin kirmizi-grisi var) ama yerinde olsam beyaz bir shoei kullanirdim karizmasi baska oluyor Gülümsüyorum

Benim 2008 sponsorum MARUSHIN.. Dil çıkarıyorum
ÇOK İÇİME SİNEN BİR MARKA...
Zaten bende hr kask markasından var..
Yani bir dolap dolusu kaskım var, her markadan..
Ama son 2 sezon hep MARUSHIN kullandım..
Hatta şimdi ARZU da aynı MARUSHIN den sitiyor..Yani uyum şart dimi Çok gülüyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 16.05.2008 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun başkan! kazasız belasız binersin inş. Gülümsüyorum
bi tur verirsin artık geldiğimde. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Delirdim
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.05.2008 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Shoei de kendni fazlasyla kantlamis bir marka ve gorunus olarak cok dha guzel yani ben ayni fiyatta olsalar kesn shoei alirdim,Arzu da istiyor fln bahane bence burda bir reklam kokusu war Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Saka yapiyorum tabiki baskanim zevk meselesi hayirli olsun Alkışlıyorum
Başa dön
ErCy Çevrimdışı ErCy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 16.05.2008 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondabros, sen gel "10" tur veririm..
(Türkçe çok kötü çokk) Çok gülüyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 16.05.2008 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
hondabros, sen gel "10" tur veririm..
(Türkçe çok kötü çokk) Çok gülüyorum

allah iyiligini versin yaaa Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Çok gülüyorum

BÖLGEDE 1000 CC TEK İSTH.TİM KOMTANI Bravo Göz kırpıyorum GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALTTAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİ
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun ben bile heyecanlandım valla..Biz alamıyoruz bari başkalarının mutluluklarını paylaşarak yetinelim dimi..

Gülümsüyorum Marushin kask ın ve hayabusanın fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz..

Delirdim

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.05.2008 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, abi bence sen halen heycanlanıyorsun Göz kırpıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 16.05.2008 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, ee tabi heyecan var ama eskisi gibi değil..
Yaa ben 1998 yılında ilk SS alırken gümrüğe yanaşacak GEMİ leri dürbünle gözlüyordum, motorumu uzaktanda olsa göreyim diye Çok gülüyorum ..
Şimdi öyle değilki...

Başa dön
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 16.05.2008 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanım hayırlı olsun..inş gelirde fotoları görürüz.... Bravo Bravo Bravo erbil abiyede tavsiye etmiştim 2008 kasayı o 4 yıl daha r1 de takılayım diyor k9 alacam diyor

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

yamaha 2009 mod yani
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
lunaticank
Üye
Üye

Nereden: ankarakeçiören

MesajTarih: 16.05.2008 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun baskanım.Allah kazadan beladan korusun.
Başa dön
lunaticank Çevrimdışı lunaticank Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 16.05.2008 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAYIRLI OLSUN BAŞKAN Bravo Bravo
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 16.05.2008 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Vayy Başkanım hayırlı olsun ALLAHım kazasız belasız bindirmek nasip etsin

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
SIYAH10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya Memleketi:Bandırma

MesajTarih: 16.05.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun..Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle....
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 16.05.2008 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun başkanım Allah kaza bela göstermesin Bravo sana bi sorum olcak hakan abi zx7r nasıldır yaww Üzgünüm sence alsam çok masrafyaptırır mı temizinii bulsam ? ?

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 20, 21, 22  Sonraki
12. sayfa (Toplam 22 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal