Tarih: 16.05.2008 - 15:07 Mesaj konusu:
Hakan,sonuna kadar haklısın herşeyin bi kaidesi bi usulü var rodajı bitirmeden gaza asılmak motorun canını almak demek,motosikletleri biz bile yapabilsek ki ağbim yıllardır tamicisi, yinede rodaj gerekecek _________________ GSR
Tarih: 16.05.2008 - 15:08 Mesaj konusu:
ErCy demiş ki:
Hakan baskan hayırlı olsun,beyaz marushinle cok ii gider(bende aynisinin kirmizi-grisi var) ama yerinde olsam beyaz bir shoei kullanirdim karizmasi baska oluyor
Benim 2008 sponsorum MARUSHIN..
ÇOK İÇİME SİNEN BİR MARKA...
Zaten bende hr kask markasından var..
Yani bir dolap dolusu kaskım var, her markadan..
Ama son 2 sezon hep MARUSHIN kullandım..
Hatta şimdi ARZU da aynı MARUSHIN den sitiyor..Yani uyum şart dimi _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Shoei de kendni fazlasyla kantlamis bir marka ve gorunus olarak cok dha guzel yani ben ayni fiyatta olsalar kesn shoei alirdim,Arzu da istiyor fln bahane bence burda bir reklam kokusu war Saka yapiyorum tabiki baskanim zevk meselesi hayirli olsun
Tarih: 16.05.2008 - 15:18 Mesaj konusu:
hondabros, sen gel "10" tur veririm..
(Türkçe çok kötü çokk) _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
hondabros, sen gel "10" tur veririm..
(Türkçe çok kötü çokk)
allah iyiligini versin yaaa _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Tarih: 16.05.2008 - 17:42 Mesaj konusu:
zxrhalit, ee tabi heyecan var ama eskisi gibi değil..
Yaa ben 1998 yılında ilk SS alırken gümrüğe yanaşacak GEMİ leri dürbünle gözlüyordum, motorumu uzaktanda olsa göreyim diye ..
Şimdi öyle değilki... _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 16.05.2008 - 18:20 Mesaj konusu:
başkanım hayırlı olsun..inş gelirde fotoları görürüz.... erbil abiyede tavsiye etmiştim 2008 kasayı o 4 yıl daha r1 de takılayım diyor k9 alacam diyor
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
yamaha 2009 mod yani _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2246 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 16.05.2008 - 19:17 Mesaj konusu:
hayırlı olsun başkanım Allah kaza bela göstermesin sana bi sorum olcak hakan abi zx7r nasıldır yaww sence alsam çok masrafyaptırır mı temizinii bulsam _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız