bende katiliyorum bu etkinlige,halil abi kartingte rovansta gecmisti beni ama burda kafasna sıkıcam zaten orda brifing werilirken bendende bahsedilicek,o kulupte profesyonel oyuncu olarak oynuyorum,halil abi kork benden
iyi eğlenceler size gelmek çok isderim ama bu aralar sınavlarım çok onlara çalışıyorum ama bidaha ki bir başka etkinlikde bulunucam _________________ KAWASAKİ ZX_250_R...
RAMZEY 150CC
RAMZEY 50CC
halil abi bu arada 25 e 25 gbi kalabalik bi grup olablrsek karagoldeki sahada tum gun boyunca bir suru ekstrayla oynayablrz(orn:atvler,mangal,mayin vs..)
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6694 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 16.05.2008 - 16:41 Mesaj konusu:
ErCy, Biliyorum abicimde, uzak ve rakamlar yüksek Onuda araştırdım ama, takımda herkes benim gibi profesyonel değil Çoğu senin gibi amatör yanii _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6694 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 16.05.2008 - 17:09 Mesaj konusu:
ErCy, Bu sölediklerini kağıda aktarıp yanımda getireceğim pazar günü. Kemiklerinin neden kırıldığını düşünürken bu yazdıklarını okumak hatırlamanda yardımcı olur sanırım _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Ahh ahh halil abim bea kolay degil walla benmle ugrasmak,nyse pazar gunu savasmak uzere,bu arada msn den cewap wermemen uzerine baska bir konuyla ilgili pm atiyorum sana acil bak
Tarih: 16.05.2008 - 19:26 Mesaj konusu:
Sabah saat 10:45 de Kordon Cafe önünde toplanıp.......YANLIŞ en geç saat 10:00 da sınıfta toplanılıyor......İnciraltı Sahilevlerinde ŞEHR-İ GARDEN de, çimenlerin üzerinde ballı kaymaklı.....güzel bir kahvaltı ile birlikte.....YANLIŞ çünkü tek kahvaltı malzemeniz simit veya tost olacaktır, tanınan süre 10 dk..... bir taraftan güneşin tatlı tatlı ısıtmasının tadını çıkarırken, bir kaç saat sonrasında dahil olacağımız yorucu savaş için enerji depolayacağız....YANLIŞ..dersten sonra harcayacak enerji olmuyor...eve gidecek enerjiyi ancak buluyorsun.
Özetleeeee her zamanki gibi gelemiyoruuuuummm _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız