Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD! Herkes Silah Başına PAİNTBALL Oynuyoruuzz!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD! Herkes Silah Başına PAİNTBALL Oynuyoruuzz!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 16.05.2008 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, yasasınnn yenı sılahımı deneme fırsatı bulucam Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bende ordayım Bravo

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 16.05.2008 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

egerkagan KoRRhanla beraber beeee

ArapKadri, Üçünüzü aynı takıma yazdım gitti Çok gülüyorum
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.05.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende katiliyorum bu etkinlige,halil abi kartingte rovansta gecmisti beni ama burda kafasna sıkıcam zaten orda brifing werilirken bendende bahsedilicek,o kulupte profesyonel oyuncu olarak oynuyorum,halil abi kork benden Çok gülüyorum
Başa dön
ErCy Çevrimdışı ErCy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ErCy, Olum tükürüğümlen vururum len seni Çok gülüyorum
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben konusiim bzm kulup baskanyla bozuk silah wersnler sana Çok gülüyorum
Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçek 9mm ler burada iş görmez dimi Üzgünüm Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

keyifli eglenceler arkadaslar

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya demiş ki:
gerçek 9mm ler burada iş görmez dimi Üzgünüm Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

keyifli eglenceler arkadaslar

serkanım bizim burda açık alan çok alırız şişeleri koyarız k7 nin üzerine vururuz şişeleri Delirdim Delirdim Delirdim

En son Bilemir tarafından 16.05.2008 - 16:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenceler size gelmek çok isderim ama bu aralar sınavlarım çok onlara çalışıyorum ama bidaha ki bir başka etkinlikde bulunucam
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ErCy, Boyaları ağzıma doldurup, öle vururum ben seni Çok gülüyorum
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halil abi bu arada 25 e 25 gbi kalabalik bi grup olablrsek karagoldeki sahada tum gun boyunca bir suru ekstrayla oynayablrz(orn:atvler,mangal,mayin vs..)
Başa dön
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ErCy, Biliyorum abicimde, uzak ve rakamlar yüksek Çok gülüyorum Onuda araştırdım ama, takımda herkes benim gibi profesyonel değil Çok gülüyorumÇok gülüyorum Çoğu senin gibi amatör yanii Dil çıkarıyorum Şok oldum Çok gülüyorum
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Halil abi 25 mayistan sonra motor kullanamaz hale geleblrsn,sen shoei kaskini tak oyle gel bence,yoksa motosklet hayatn son bulucak gbi Çok gülüyorum
Başa dön
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 16.05.2008 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ErCy, Bu sölediklerini kağıda aktarıp yanımda getireceğim pazar günü. Kemiklerinin neden kırıldığını düşünürken bu yazdıklarını okumak hatırlamanda yardımcı olur sanırım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ahh ahh halil abim bea Çok gülüyorum kolay degil walla benmle ugrasmak,nyse pazar gunu savasmak uzere,bu arada msn den cewap wermemen uzerine baska bir konuyla ilgili pm atiyorum sana acil bak Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 16.05.2008 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sabah saat 10:45 de Kordon Cafe önünde toplanıp.......YANLIŞ en geç saat 10:00 da sınıfta toplanılıyor......İnciraltı Sahilevlerinde ŞEHR-İ GARDEN de, çimenlerin üzerinde ballı kaymaklı.....güzel bir kahvaltı ile birlikte.....YANLIŞ çünkü tek kahvaltı malzemeniz simit veya tost olacaktır, tanınan süre 10 dk..... bir taraftan güneşin tatlı tatlı ısıtmasının tadını çıkarırken, bir kaç saat sonrasında dahil olacağımız yorucu savaş için enerji depolayacağız....YANLIŞ..dersten sonra harcayacak enerji olmuyor...eve gidecek enerjiyi ancak buluyorsun.

Özetleeeee her zamanki gibi gelemiyoruuuuummm Sinirlendim Sinirlendim Ağlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 13, 14, 15  Sonraki
4. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal