Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ROSSİ'YE NE OLDU?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ROSSİ'YE NE OLDU?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gixxer600
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 16.04.2008 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jedi a Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
güzel ve mantıklı bir yaklaşım getirmiş...
marka fanatikliği yapmanın anlamı yok... tamamen mekanik sorunlar yüzünden rossi sıkıntı çekiyordu geçen sene.
bu sene gördüğüm kadarıyla daha güvenli kullanıyor, estoril pistinde lorenzonun rossiyi geçişi çılgıncaydı rossi çizgisini korusaydı ikisi de yerde olurdu ama yapmadı, dediğim gibi daha güvenli şekilde yarışıyor... bu sene yamaha ile şampiyon olursa şaşırmamak lazım ki lorenzonun yamaha ile estorilde yaptıkları yamahanın son yarışta diğer takımlardan geri kalmadığının ispatı. Forza Rossi... Bravo
Başa dön
gixxer600 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 16.04.2008 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yahu her hafta yarıştan sonra aynı topic açılıyor allah allah ne olcak yahu babayı yedi artık!! her çıkışın bi inişi vardır bunu neden anlamak istemez insanlar bilmiyorum.yıllarca ortalığı kasıp kavurdu bu sonsuza kadar böyle gidecek değil ya.elbet daha iyisi gelecek hep böyle olmuştur yeri dolmayan kimse olmaz olamaz.kişisel inatlaşmalar ego tatminleri yüzünden repsol honda gibi GP deki en güçlü takımı bırakması bu düşüsü hızlandırdı yine tekrar edicek gecen yılda bunu söyledim bu sene için. yine diyorum rossi zirvedeyken bırakmazsa hezimetlere ugramaya devam edecek ve max biaggi gibi sıradanlar arasında yerini alacak.seneye pedrosa ve stoner çokkk daha tecrubeli olarak cıkacaklar pistlere ve caylakken bu derece rossiyi zorlayan hatta gecen 2 cocuk seneye rossiyi piste gömerler!!

ulan ne ileri görüşlü adamım be :)bunlara bide jorge lorenzo katıldı! viraj becerisi ile övünen ve hep ducatinin duzlük performansı yuznden gecildiğini iddia eden rossi hayranları virajlarıyla ünlü bu pistte rossi sezonun caylağı takım arkadasından fark yedi hatta 2. olan pedrosayı bile yakalama sansı son 5turda yoktu!! İyi fikir

En son SRAD-HAN tarafından 16.04.2008 - 00:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gixxer600
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 16.04.2008 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN Alkışlıyorum Alkışlıyorum
yine de rossi bitmediğini ispatlayacaktır Göz kırpıyorum
Başa dön
gixxer600 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 16.04.2008 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossı out lorenzo ın Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dr-kaya
Üye
Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jedi, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
dr-kaya Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: lülebuRRgaz/ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossi yalan oldu Gülümsüyorum

the power of dreams Göz kırpıyorum Bravo

Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yalann olduuuuu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, doğru söze ne denir oda geldi geçti gibi bir şey
Bilemir Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jedi demiş ki:
selam arkadaşlar

rossi aynı rossi . yani gelmiş geçmiş en büyük motor yarışçısı. Bu sadece hayranlarının değil rakiplerininde görüşü. farklı markalarla peşpeşe şampiyonluk yakalayan tarihteki 2. modern zamanlardaki tek sporcu. Honda dayken herkes en güçlü motor en iyi lastik onda, onun için kazanıyor diyorlardı. dünyanın en güçlü takımı olan honda yı bırakıp yamahaya geçti.( Honda yarış bölümünün-HRC_ bütçesi diğerlerinin toplamından daha büyük.) Ve ilk senesinde tekrar şampiyon oldu. Geçen sene motor problemleri dolayısıyla bitiremediği birçok yarış oldu. Şampiyon Hayden dan daha çok birinci oldu. ve kıl payı şampiyonluğu kaçırdı. BU sene hem değişen benzin kuralı( maximum 21litre), yeni lastik kuralı ve motor kapasitesinin 990cc den 800e inmesi. bütün bunlara en iyi ayak uyduran takım Ducati oldu.(BU değişimlerin arkasında ise honda var çünkü mantık olarak değişikliklere en çabuk uyum gösteren takım genelde en zengin en imkamlı takım yani honda ama evdeki hesap çarşıya uymadı. ducati yılda 38000 motor satarken honda 4milyon motor satıyor.)
Stoner ın kabiliyeti, neredeyse şu ana kadar bütün yarışları 0 hatayla sürdürmesi ve Bridgestone lastiklerin Michelin e olan üstünlüğü + ducatinin süper performansı sonuna kadar hakedilmiş bu şampiyonluğu getirdi. Ben rossi hayranı olsam da diğer bütün sürücülerede hayranlık ve saygı duyuyorum. Hepsi her yarışta inanılmazı başarıyorlar. bu adamlar dünyada bu işi yapan bir avuç insan . Fakat bence rossi hepsinden bi gömlek daha iyi.(Son 2 aydır vergi avantajı için londra da yaşayan rossi ye kendi memleketi italya da maliye 120 milyon euro luk bir vergi cezası çıkardı. Gerçi avukatların dediğine göre 1 euro bile alamayacaklarmıış ama istenen insanı rahatsız edecek bi miktar.).

kusura bakmayın çenem düştü daha çok yazarım ama başka sefere
herkese bol motorlu günler.

evet vergi borcum nedeniyle konsantrasyonun falan da bozuluyo demiş röportajında ama bu bence hedef şaşırtma taktiği gibi. sonuçta gelişmiş bir memlekette vergi borcu 120 milyon euroya çıkana kadar bu adama hiçmi bildirim yapılmamış yada farkedilmemişmi ? ? ?
Başa dön
CoBaLT Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society, Alkışlıyorum
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 16.05.2008 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her çıkışın bır ınışı var bütün spor dallarındakı gıbı rossının kafasını karıştırdılar formüla olayı ıle zor kendıne gelır yamahanın gıtmedığınden değıl rossının kendınde olmadığından vırajda geçılecek bırımıydı şuda var yarışanlar rossıyı çözdüler buda çok önemlı bız türkıyede yarışan pırıl pırıl rossılerımeze sahıp çıkalım Bravo

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 16.05.2008 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doydu diyenler var
tehlikeye girmiyor risk almiyor sanki evde coluk cocuk bekliyoor gibi
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 16.05.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossi son yarışta gayet iyiydi.
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 17.05.2008 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rossi Son yarıştı gerçektende gayet iyiydi Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 19.05.2008 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossi son yarışta deldi geçti yine. Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.37 Saniye