geçmiş olsun üzücü bi durum kazada ölen yaralanan olmaması sevindirici bi konu
umarım biraz daha dikkatli kullanırız (senden kaynaklanıyor demiyorum !!)
teşekkür ederim.ama bende de var hata!orası sanayi bölgesi ve kazadan hemen öncesine kadar 2.vites 30km/h sürüyodum.her an ara yolları kolluyor ve çırakların kullandığı araçlara paronayak şekilde davranıyordum.tam ata sanayi çıkışında belkide rehavetle,tehlike geçti hissi ile tatlıca gazladım.eğer 15-20 km/h daha yavaş olsam kesinlikle dururdum.zaten motor 5 metre kadar kaydı.izler duruyor.demekki temas hızım 20 km/h veya biraz fazlaydı.yaklaşık 20-25 metre fren yapabildim.
son olarak serkan arkadaşım hatayı kendimde arıyorum.bunu yapmamak ders almamaktır.unutmayalım haklı bir ceset(allah korusun)üzücüdür.
herkese çok teşekkürler..
kanuni süreçten KESİNLİKLE vazgeçmeyeceğim.husbayeriçiniz rahat olsun.. _________________ bir ihtimal daha var!
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6547 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 16.05.2008 - 15:28 Mesaj konusu:
emrerd yanlıs anlasılmaması için parantez içinde belirttim _________________
BÖLGEDE 1000 CC TEK İSTH.TİM KOMTANI GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALTTAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİ
emrerd,kardeşim büyük geçmiş olsun,sende birşey olmaması sevindirici, _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız