Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sigarayı bıraktım!!...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sigarayı bıraktım!!...

Sigarayı bıraktım!!...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tafa34 demiş ki:
İşyerinde "30 NISAN DUMANSIZ İNSAN" sloganı ile kapalı her yerde sigara içmek yasaklandı. Bir sigara içmek için dışarı çıkman lazım dışarı dedikse bina önü de değil.
İşyerinde bu dayatmayı protesto edemiyoruz Bari burdan bağırayım.
Yasaklarken bana mı sordunuz kardeşim.

+100 Bravo
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeyyahKedi, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum darısı basımıza umarım Dil çıkarıyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27 demiş ki:
SeyyahKedi, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum darısı basımıza umarım Dil çıkarıyorum

ısarılarn sülosu süleyman abim msn de camera açıkken saydım 10 dk içinde 2 tane içtin Gülümsüyorum darısı basına gercekten

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeyyahKedi, bence iyi karar vermişsin.. ben iki paket içiyordum.. diyelim ki paketin için 5-6 tane unutuvermişim ya gece 3 te kalkıp yine tamamlıyordum iki paketi.. 2 yıl oldu bırakalı.. şimdi hayatımı iki böldüm.. 1. sigara içtiğim gerizekalılık dönemi- 2. sigaradan sonraki tatlı hayat dönemi...
bunlar beni düşüncelerim sadece beni bağlar;

önemli olan o bitaneyi yakmamak...

bi de bol boooll çoookkk booolll su içmek lazım.. nikotin sadece su çözülüyormuş... (benim canım su istemiyor deme susatacak şeyler ye o zaman..)

sigarayı bıraktığını nezaman anlarsın... (20-25. günü bi rüya görürsün ---keyifli keyifli sigara içersin - sonra şiddetli pişmanlık başlar kendine söversin bu kadar zahmeti çektim ahanda yine yaktım meleti diye... bi uyanırsın ter içinde OOHHH BE RÜYAYMIŞ DERSİN.. hayatında gördüğün en gerçek rüyalardan biri olur bu anlattığım rüya.. )

umarım bu anlattıklarımı sadece rüyada yaşarsın.. Çok gülüyorum

belki kedilere ters etki yapabilir bilemem.. Delirdim

ha.. bırakıpta başlamak bence çokk kötü bişey olur.. insan başkasına söz verip tutamazsa üzülür - insan kendisine söz verip tutamazsa hem ÜZÜLÜR hem BÜZÜLÜR ezük büzük bişey olur..

sigarayı bırakınca belki gözlerinde normale döner.. yanlış anlama beyazları sarımtraklaştırıyor ya o mana da.... Çok gülüyorum

En son husbayer tarafından 16.05.2008 - 16:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dumansız hayat,tuzsuz yemeğe benzer Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en doğru kararı vermişsin keşke herkez senin kadar iradeli olsa... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bıraktım 20 gun oluyo Gülümsüyorum
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 16.05.2008 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, he he he Gülümsüyorum Gülümsüyorum hatalıysam aramızda kalsın ıyımı Dil çıkarıyorum neselısın yıne formun dasın yanı Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 16.05.2008 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili abicim ben de 3. günümdeyim ama bu cümle ne kadar doğru bilemiyorum Üzgünüm İlk gün hiç içmedim ama evdeki tek canparem anneme ya bağırmamak için kaçtım ya da sürekli ağladım...2. gün yine orda burda durduk yere ağlamakla geçti ve sonunda dayanamayıp dün 1, bugün 1 olmak üzere 2 tane yaktım...Hala direniyorum, babam da bıraktığında sürekli ağlamış...Umarım bu böyle devam etmez Üzgünüm Bırakmaya çalışan her arkadaşa bol şans ve dayanma gücü diliyorum....
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke bende bırakabilsem hep ilerde bırakıcam diyorum ama bu ileri si ne aman daha onu bilmiyorum hem sevmiyorum hem içiyorum inşallah bende birgün bırakırım bu sigarayı sana kolay gelsin
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 16.05.2008 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27 demiş ki:
serkan_yenidunya, he he he Gülümsüyorum Gülümsüyorum hatalıysam aramızda kalsın ıyımı Dil çıkarıyorum neselısın yıne formun dasın yanı Gülümsüyorum

ewt süleyman abim öyle walla Bravo ama topic ler için pek iç açıcı olamıo Çok gülüyorum vip de ki gıdıklama olayına taktım kafayı Gülümsüyorum

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Hyo_Script
Üye
Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

38 yıl boyunca sigara içip cigerlerin anasını ağlatmışsın Çok gülüyorum bu vakitden sonra bıraksan ne bırakmasan ne asıl 2 3 sene gibi kısa süreli içiciler bırakmalı hükümetin sigaraya açtıgı savaşı bende destekliyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Hyo_Script Çevrimdışı Hyo_Script Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 16.05.2008 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İsabetli bir karar olmuş tebrik ederim, umarım muaffak olursun. Ben de bırakalı 2,5 seneyi geçti. Şimdi düşünüyorumda boşuna içmişim 13 sene. Sigara içmeden de hayattan zevk alınabiliyor, sigara olmadanda muhabbet oluyor, bira içiliyor ve daha neler neler Dil çıkarıyorum

Yalnız şeker moderatörümüz görevini yapmamış bu sefer. Mühim işleri var herhalde, yoksa dakkada olaya el koyardı Çok gülüyorum Konunun yeri burası değil kanımca. Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 16.05.2008 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
helal Bravo
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
lunaticank
Üye
Üye

Nereden: ankarakeçiören

MesajTarih: 16.05.2008 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

"ÖLCEZ MADEM, YİYELİM BADEM"
SİGARA yokmuuu ahhh o sigara..

dogru solemıssın baskanım Çok gülüyorum (ama bende yesilaycıyım)
Başa dön
lunaticank Çevrimdışı lunaticank Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
2. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal