Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 1377 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 16.05.2008 - 16:24 Mesaj konusu:
tafa34 demiş ki:
İşyerinde "30 NISAN DUMANSIZ İNSAN" sloganı ile kapalı her yerde sigara içmek yasaklandı. Bir sigara içmek için dışarı çıkman lazım dışarı dedikse bina önü de değil.
İşyerinde bu dayatmayı protesto edemiyoruz Bari burdan bağırayım.
Yasaklarken bana mı sordunuz kardeşim.
+100 _________________ RABBİM KİMSEYİ MOTOSİKLETSİZLİKLE SINAMASIN.
DESIGNED BY AHMET_R6 Dünyanın kestanesini de ben çizicem... Hem de 3 boyutlu..
Hayat satranç oyunudur...
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 4573 Nereden: lülebuRRgaz/ÇANAKKALE MD
Tarih: 16.05.2008 - 16:33 Mesaj konusu:
Yildiz_27 demiş ki:
SeyyahKedi, darısı basımıza umarım
ısarılarn sülosu süleyman abim msn de camera açıkken saydım 10 dk içinde 2 tane içtin darısı basına gercekten _________________ imzamı deiştiren editleyen silen kim acaba pm den ulassın bana.._?
SeyyahKedi, bence iyi karar vermişsin.. ben iki paket içiyordum.. diyelim ki paketin için 5-6 tane unutuvermişim ya gece 3 te kalkıp yine tamamlıyordum iki paketi.. 2 yıl oldu bırakalı.. şimdi hayatımı iki böldüm.. 1. sigara içtiğim gerizekalılık dönemi- 2. sigaradan sonraki tatlı hayat dönemi...
bunlar beni düşüncelerim sadece beni bağlar;
önemli olan o bitaneyi yakmamak...
bi de bol boooll çoookkk booolll su içmek lazım.. nikotin sadece su çözülüyormuş... (benim canım su istemiyor deme susatacak şeyler ye o zaman..)
sigarayı bıraktığını nezaman anlarsın... (20-25. günü bi rüya görürsün ---keyifli keyifli sigara içersin - sonra şiddetli pişmanlık başlar kendine söversin bu kadar zahmeti çektim ahanda yine yaktım meleti diye... bi uyanırsın ter içinde OOHHH BE RÜYAYMIŞ DERSİN.. hayatında gördüğün en gerçek rüyalardan biri olur bu anlattığım rüya.. )
umarım bu anlattıklarımı sadece rüyada yaşarsın..
belki kedilere ters etki yapabilir bilemem..
ha.. bırakıpta başlamak bence çokk kötü bişey olur.. insan başkasına söz verip tutamazsa üzülür - insan kendisine söz verip tutamazsa hem ÜZÜLÜR hem BÜZÜLÜR ezük büzük bişey olur..
sigarayı bırakınca belki gözlerinde normale döner.. yanlış anlama beyazları sarımtraklaştırıyor ya o mana da....
En son husbayer tarafından 16.05.2008 - 16:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 16.05.2008 - 17:00 Mesaj konusu:
Sevgili abicim ben de 3. günümdeyim ama bu cümle ne kadar doğru bilemiyorum İlk gün hiç içmedim ama evdeki tek canparem anneme ya bağırmamak için kaçtım ya da sürekli ağladım...2. gün yine orda burda durduk yere ağlamakla geçti ve sonunda dayanamayıp dün 1, bugün 1 olmak üzere 2 tane yaktım...Hala direniyorum, babam da bıraktığında sürekli ağlamış...Umarım bu böyle devam etmez Bırakmaya çalışan her arkadaşa bol şans ve dayanma gücü diliyorum.... _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Tarih: 16.05.2008 - 17:04 Mesaj konusu:
keşke bende bırakabilsem hep ilerde bırakıcam diyorum ama bu ileri si ne aman daha onu bilmiyorum hem sevmiyorum hem içiyorum inşallah bende birgün bırakırım bu sigarayı sana kolay gelsin _________________ karakral1@hotmail.com
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 4573 Nereden: lülebuRRgaz/ÇANAKKALE MD
Tarih: 16.05.2008 - 17:59 Mesaj konusu:
Yildiz_27 demiş ki:
serkan_yenidunya, he he he hatalıysam aramızda kalsın ıyımı neselısın yıne formun dasın yanı
ewt süleyman abim öyle walla ama topic ler için pek iç açıcı olamıo vip de ki gıdıklama olayına taktım kafayı _________________ imzamı deiştiren editleyen silen kim acaba pm den ulassın bana.._?
38 yıl boyunca sigara içip cigerlerin anasını ağlatmışsın bu vakitden sonra bıraksan ne bırakmasan ne asıl 2 3 sene gibi kısa süreli içiciler bırakmalı hükümetin sigaraya açtıgı savaşı bende destekliyorum
Tarih: 16.05.2008 - 18:18 Mesaj konusu:
İsabetli bir karar olmuş tebrik ederim, umarım muaffak olursun. Ben de bırakalı 2,5 seneyi geçti. Şimdi düşünüyorumda boşuna içmişim 13 sene. Sigara içmeden de hayattan zevk alınabiliyor, sigara olmadanda muhabbet oluyor, bira içiliyor ve daha neler neler
Yalnız şeker moderatörümüz görevini yapmamış bu sefer. Mühim işleri var herhalde, yoksa dakkada olaya el koyardı Konunun yeri burası değil kanımca. _________________ Al aşkını sok gözüne gözüne görüşmeyelim güzelim,
Üstüme gelme alkollüyüm istemeden üzerim...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız