Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 HAYABUSA aldım (hemde beyaz :))))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 HAYABUSA aldım (hemde beyaz :))))

2008 HAYABUSA aldım (hemde beyaz :))))
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 20, 21, 22  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 16.05.2008 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi hayırlısı olsun Bravo sonunda aklını çeldiler busaya Çok gülüyorum artık kask için motor alıyoruz Çok gülüyorum o zaman son söze ne denir... HAYAT BUYSA FORZA HAYABUSA Çoook seviyorum Çoook seviyorum Dans
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 16.05.2008 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne kadar sanslı oldugunun farkındasındır herhalde Gülümsüyorum
kazasız belasız kulanman dıleklerımle hayırlı olsun..depondan benzın eksık olmasın... Bravo
Üye
Üye

Nereden: ist. Bakırköy

MesajTarih: 16.05.2008 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun başkannnn. Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin Bravo
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 16.05.2008 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayirli olsun ne guzel bir makina
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sembol
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa /Turgutlu

MesajTarih: 16.05.2008 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun başkan kazasız belasız vede cezasız sürüşler dilerim başkanada bu yakışır
Başa dön
sembol Çevrimdışı sembol Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 16.05.2008 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun beyaz balina. Hayabusayı sevmiyordum eskiden taaa ki Adanada Çukurova motor sporları klubünde 08 busa'nın üstüne bininceye kadar Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 16.05.2008 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tolga süper gözüküyor ya Delirdim Delirdim Tabii o zamanlar daha 19-20sinde...

Hakan abi hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileği ile...

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HAKANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanım hayırlı olsun gule gule bın olurmu? Bravo işin sonu yahu
www.dogalgazciniz.com
Başa dön
HAKANRR Çevrimdışı HAKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi zamanlar youtube miz wardı çok güzel di Çok gülüyorum

youtube de bu alet f 16 la kapısıo şaşırdım ya Şok oldum

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mustafa35
Üye
Üye

Nereden: izmir almanya

MesajTarih: 16.05.2008 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sayin baskan hayirli olsun allah kaza bela vermesin motorlar degismis ama vücüt hep ayni Gülümsüyorum hic formunu kaybetmemissin masallah
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 16.05.2008 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arada internette gezerken aklıma geldi..Şu tankpad de tam cuk diye oturur beah Çok gülüyorum ;

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
masaya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 16.05.2008 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aboovvv konuya bak ne hale gelmis 1 gun olmusmu gerci 17 si yaziyor yukarda Çok gülüyorum
motor simdiden hayirli olsun
was just a frieght train comin' your way...
Başa dön
masaya Çevrimdışı masaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alexis0635
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 16.05.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başkan hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanı diliyorum.
Başa dön
alexis0635 Çevrimdışı alexis0635 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tuccar
Üye
Üye

Nereden: istanbul,Maltepe

MesajTarih: 17.05.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Dinçer hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler inşallah (tüm motosiklet camiasına)

bu arada bu beyaz hayabusadan bugün Bağdat Caddesinde gördüm sanırım. çok şahane olmuş bence beyaz renk. çok iyi seçim.
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 17.05.2008 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aramıza tekrar hoş geldin... Gülümsüyorum motor demek racing demek biliyosun...SS den dönüş zor Gülümsüyorum Hayırlı olsun Kazasız belasız sürüşler inşaallah Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 20, 21, 22  Sonraki
13. sayfa (Toplam 22 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal