Kayıt: Nov 05, 2007 Mesajlar: 602 Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd
Tarih: 16.05.2008 - 19:26 Mesaj konusu:
hakan abi hayırlısı olsun sonunda aklını çeldiler busaya artık kask için motor alıyoruz o zaman son söze ne denir... HAYAT BUYSA FORZA HAYABUSA _________________ egekent iniş takımı
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4636 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 16.05.2008 - 19:45 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun beyaz balina. Hayabusayı sevmiyordum eskiden taaa ki Adanada Çukurova motor sporları klubünde 08 busa'nın üstüne bininceye kadar _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Tarih: 16.05.2008 - 19:59 Mesaj konusu:
başkanım hayırlı olsun gule gule bın olurmu? işin sonu yahu _________________ honda team
ayypoldu ama
gsxr-600 gene ayıp oldu ama r6 kırmızı beyazından
www.dogalgazciniz.com
youtube de bu alet f 16 la kapısıo şaşırdım ya _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Tarih: 16.05.2008 - 23:20 Mesaj konusu:
sayin baskan hayirli olsun allah kaza bela vermesin motorlar degismis ama vücüt hep ayni hic formunu kaybetmemissin masallah _________________ SUZUKI GSX R600
aboovvv konuya bak ne hale gelmis 1 gun olmusmu gerci 17 si yaziyor yukarda
motor simdiden hayirli olsun _________________ Then it comes to be
that the soothing light
at the end of your tunnel
was just a frieght train comin' your way...
bu arada bu beyaz hayabusadan bugün Bağdat Caddesinde gördüm sanırım. çok şahane olmuş bence beyaz renk. çok iyi seçim. _________________ YBR 125 Akrapoviç Edition :S
Tarih: 17.05.2008 - 00:14 Mesaj konusu:
aramıza tekrar hoş geldin... motor demek racing demek biliyosun...SS den dönüş zor Hayırlı olsun Kazasız belasız sürüşler inşaallah _________________ Bu yollar Daha ÇoooOOooK AgLıYAcak !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız