Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmirde Kaza!!BU plakaya dikkat(35 AVK 41 yeşil brodway)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmirde Kaza!!BU plakaya dikkat(35 AVK 41 yeşil brodway)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:20    Mesaj konusu: İzmirde Kaza!!BU plakaya dikkat(35 AVK 41 yeşil brodway) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

az önce arkadasım mücahitle konuştum kendisi hastanede 5 kaburgası kırık olarak yatıyor! bu 35 AVK 41 plakalı yesil brodway çarpıp kaçıyor!! polis aracı arıyor ama bir sonuç henüz yok!!!Arkadasın durumu iyi sayılır çoksükür!! GSXR1000LE mi yaptı yoksa baska motorlamı yaptı tam bilmiyorum uzatmadım zor konuşuyor çünkü!! Şifa hastanesinde yatıyor ziyaret etmek isteyenler için oda numarası 412!!
Geçmiş olsun Mücoo!! Üzgünüm
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun . adi herif bi de kaçmış utanmadan Sinirlendim
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, geçmiş olsun...
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaşımıza.sürekli dışarda olduğum için aracı görürsem büyük zevkle yerini söyeyebilirim polise Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

SRAD-HAN, kazanın nerde olduğu hakkında bi bilgin var mı ?

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
matrixkamil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HANGeçmiş Olsun
sembol
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa /Turgutlu

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun acil şifalar o....çocugu inşallah yakalarlar ama burası türkiye motorsiklete saygı yok hatta insana saygı yokki Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
sembol Çevrimdışı sembol Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun....arkadaşa acil şifalar.... İstemiyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arakdaşa geçmiş olsun acil şifalar

buralarda bir kaç yeşil brodway var ama yarın daha dikkatli bakarım Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mücahit geçmiş olsun.. Üzgünüm

En son husbayer tarafından 16.05.2008 - 20:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sembol demiş ki:
geçmiş olsun acil şifalar o....çocugu inşallah yakalarlar ama burası türkiye motorsiklete saygı yok hatta insana saygı yokki Sinirlendim Sinirlendim

dogru soze nedenır Alkışlıyorum ((Sinirlendim Sinirlendim kacan kısıye Sinirlendim Sinirlendim

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda arkadasımız iyileşir ve bu arada kaçan kişide yakalanır
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş oLsun

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-KaRTaL

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çokçok geçmiş olsun
Rosse
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşımıza acil şifalar dilerim Berhan abi.
Başa dön
Rosse Çevrimdışı Rosse Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aarpinar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun,
insafsız insanlardan allah hepimizi korusun
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal