Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ören motofest

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ören motofest

ören motofest
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 04.05.2008 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RESIMLERI BEKLIYORUZ BUSENE Dans
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 04.05.2008 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben dikilideyim şu an ve bir terslik olmazsa oradayım o zaman Bravo Göz kırpıyorum Delirdim Dans
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 04.05.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mert295, iyi eğlenceler

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mert295
Üye
Üye

Nereden: balıkesir burhanıye

MesajTarih: 04.05.2008 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sagolun hocam...
Başa dön
mert295 Çevrimdışı mert295 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kartalizma_1903
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: balıkesir-burhaniye

MesajTarih: 04.05.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ilk olacağı için kesin net bişey yok ama örende gösteri yapabilecek bir alanda yok kumsala kurulur tahminim.daha herhangi bir çalışma başlamadı
Başa dön
kartalizma_1903 Çevrimdışı kartalizma_1903 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2008 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mert295, kartalizma_1903, arkadaşlar duruma göre haber verirsiniz,olursa ben yol yapmak için gelirim bir terslik olmazsa Bravo
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 04.05.2008 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

%99 kumsalda olucaktır örende bu organizasyonu yapıcak başka yer yok zaten kumsal bunun için yeter artar bile..... Bravo
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 04.05.2008 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu etkinlikten sonra marmok festıvalımıze beklerız Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 04.05.2008 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr1000rrcagri demiş ki:
bu etkinlikten sonra marmok festıvalımıze beklerız Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum

o ne tarafta kalıyor Dil çıkarıyorum
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr1000rrcagri,orayada geliriz dostum,motorsikletin olduğu her yere geliriz Göz kırpıyorum Bravo
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 07.05.2008 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canakkaleli dostum orda telefonlarısırız artık :P
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorizmir74
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: DİKİLİ

MesajTarih: 07.05.2008 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cooook erken bir tarih keşke haziran da olsa
motorizmir74 Çevrimdışı motorizmir74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 07.05.2008 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıp neden olmasın ama tam olarak bılgılendırırsenız sevınırım
Başa dön
didimli Çevrimdışı didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mert295
Üye
Üye

Nereden: balıkesir burhanıye

MesajTarih: 08.05.2008 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EGE MOTOSIKLET KULUBÜ MOTOSİKLET FESTİVALİ

17 – 19 MAYIS 2008

BURHANİYE - ÖREN

EMK, kendi bölgesinde ve kendine özgü bir ikinci organizasyonu daha gerçekleştirerek, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını şenlikle kutluyor. TMF takviminde yer alan festivalimiz Ülkemizdeki tüm motosikletçilerin bir arada eğlenmelerini, tanışmalarını, yarışcılarımızla değişik ortamda arkadaş olmalarını sağlamayı amaçlamıştır. 10 yıl içinde oldukça başarılı organizasyonlar yapan EMK, her zaman olduğu gibi gönüllülük ilkesini benimseyerek, 17 -19 Mayıs 2008 tarihlerinde tüm motosikletseverleri güzel beldemiz Burhaniye – Ören’e davet ediyor.

Motosiklet bir tutkudur, bir semboldür… Özgürlüğün, maceranın, farklı bir hayatın simgesi…
Motosiklet bir yaşam tarzıdır… Bu tarzı daha fazla insana tanıtmak, sevdirmek ve bir motosiklet bilinci oluşturmak, dahası geliştirmek adına kurulan EMK, farklı organizasyonlarla ikiteker tutkunlarını bir araya getirmeyi amaçlamaktadır.

2006 Yılında başarılı bir organizasyonla 2000 kişinin katılımıyla eşsiz ilk festivalini yapan EMK ;
Titus ve Feronia Doğa Sporları Kulubü, Suzuki, İzmir Ticaret Odası, FIAT ve FIAT bayisi BİRMOT, Adalı Reklam, Ducati, Ataşen Optik, Uğur Mondial, KTM, Polaris, Polkim, İzdoff, Sevilen Şarapları, Redbull, Becks, Motoshop, Motorbike, katkılarıyla gerçekleşen Ege Motosiklet Kulübü Festivali MOTOFEST, 3 gün eşsiz eğlenceli anlar yaşatmıştı.

MOTOFEST etkinlikleri içerisinde ATV, jeep ve Fiat - Panda 4x4 zorlu parkurda ilginç gösteriler sundu.

Gündüzleri katılımcı firmalar ve motosikletseverler arasında düzenlenen halat çekme, Atv ile halat çekme, yumurta taşıma , salatalık yeme yarışı, paintball, oyunlar gibi etkinleri ile motosikletseverler birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.

Eşsiz doğanın içinde kurulan çadırlarda konaklayan motosikletseverler, geceleri ise ateş başı başı sohbetler, dans gösterileri, Yüksek Sadakat ve Babazula konseri, şarap – sucuk partileri
ile eğlenen motosikletseverler 2. MOTOFAST organizasyonunda buluşmak üzere ayrıldılar.

2. Motofest festivalimizin programında, canlı müzik gurupları, DJ müzikler, Projeksiyon gösterileri, dans şovları, motosiklet gösterileri, test sürüşleri, mini yarışlar, Türkiye’nin en gözde motosiklet akrobatları ve ekstrem sporlar, ateş başı sohbetleri ve değişik aktiviteler yer almaktadır.
Firmaların standlarıyla panayır alanına dönecek olan festivalimiz, Burhaniye Ören’de Altın Camping’de gerçekleştirilecektir.
Tesiste çadır ve karavan yerleri, çevresinde Oteller, her türlü ihtiyacı karşılayacak tesisler bulunmaktadır.
Festivale gelen misafirler isterlerse ALTIN CAMPING’ de kendi çadırlarında yada karavanlarında kalıp motosikletlerini de çadırlarının yanlarına park edebilirler. Kamp alanın da duş, wc, pişirme ve bulaşık üniteleri mevcuttur. Çadır tercih etmeyen misafirler ise kamp çevresinde bulunan Otellerde konaklayabilirler.
İnanılmaz doğa güzelliği ve denizi ile iç içe mekanda güzel 3 günde tüm motosiklet severleri bu şenliğe davet ediyoruz.

1.Motofest ve Altın Camping fotorafları sitemizin albümler bölümünde bulabilirsiniz.

Müge Polatkan

EGE MOTOSİKLET KULÜBÜ
www.emk.org.tr
mail to : muge@emk.org.tr
Gsm : 0532 407 34 34

EMK sitesinden alıntıdır...
Başa dön
mert295 Çevrimdışı mert295 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Festival ile ilgili olarak İzmir MD'nin gezi planında var mı?

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal