Kayıt: Jun 14, 2007 Mesajlar: 1017 Nereden: cennetten bir melek
Tarih: 16.05.2008 - 20:35 Mesaj konusu: Sinan Sofuoğlu Anısına "2.Dostluk ve Diyalog" Kupa
İzmir Yarış Pisti farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.
18 Mayıs Pazar günü,gerçekleşecek Sinan Sofuoğlu adına "2.Dostluk ve Diyalog Kupası" İzmirli heyecan severleri bir araya getiriyor. Sabah 10:00 dan itibaren başlayacak turnuva Özgül Team ın katkılarıyla organize edildi.
Yarışlarda dereceye girenlerin özel kupalarla ödüllendirileceği turnuvada heyecan motorcuların yakından tanıdığı Tekteker Arif ve Burak Özel in gösterileriyle doruğa çıkarken Özgül Team ATV Show ile nefesler kesilecek.
İzmirli bütün Motorsiklet tutkunlarını heyacanımızı paylaşmaya davet ediyoruz.
Kaskınızı ve Kemerinizi takın,Hayata bağlanın! _________________ YAŞAMIN KAYNAGİ SEVGİDİR....
bayan katagorisinde bende yarışıyorum. Desteklerinizi beklerim ...
Çok güzel olmuş güzel etkinlik. Beklenende buydu. Ayrıca Sana yarışda başarılar dilerim. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Tarih: 16.05.2008 - 20:52 Mesaj konusu:
İyi düşünülmüş _________________ "Tutamayacağım sözler vermem..Adımlarımda " KİM NE DER " diye düşünmem..Basit kişilerle polimiğe girmem ,Bazı şeyleri asla affedemem..Geçmişime takılıp dert etmem..Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem.! DOSTLARIMA asla laf ettirmem.!
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5781 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 16.05.2008 - 22:14 Mesaj konusu:
bende yarısacam bende bende
şaka bir yana arkadaslar umarım çok güzel bir organizasyon olur kazasız belasız inşallah hadi bakalım hayırlısı fotoları merakla bekliyoruz .... _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
takım olarak iyi bir yarış çıkaracağımıza inanıyorum .... _________________ Cocacolayım Hayatın Tadıyım.Roccoyum Şok Şekerim.Albeniyim Bahanem Çok.Çikolatalı Gofretim Beni Sevmeyen VAAAARRRMIIIIII????
En son tek_kursun tarafından 17.05.2008 - 01:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız