Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sinan Sofuoğlu Anısına "2.Dostluk ve Diyalog" Kupa

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sinan Sofuoğlu Anısına "2.Dostluk ve Diyalog" Kupa

Sinan Sofuoğlu Anısına "2.Dostluk ve Diyalog" Kupa
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:35    Mesaj konusu: Sinan Sofuoğlu Anısına "2.Dostluk ve Diyalog" Kupa Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir Yarış Pisti farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.
18 Mayıs Pazar günü,gerçekleşecek Sinan Sofuoğlu adına "2.Dostluk ve Diyalog Kupası" İzmirli heyecan severleri bir araya getiriyor. Sabah 10:00 dan itibaren başlayacak turnuva Özgül Team ın katkılarıyla organize edildi.
Yarışlarda dereceye girenlerin özel kupalarla ödüllendirileceği turnuvada heyecan motorcuların yakından tanıdığı Tekteker Arif ve Burak Özel in gösterileriyle doruğa çıkarken Özgül Team ATV Show ile nefesler kesilecek.
İzmirli bütün Motorsiklet tutkunlarını heyacanımızı paylaşmaya davet ediyoruz.
Kaskınızı ve Kemerinizi takın,Hayata bağlanın!

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle bi etkinlik yapılmalıydı Alkışlıyorum bi terslik çıkmazsa ordayım Bravo haber verdiğin için teşekkürler

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bayan katagorisinde bende yarışıyorum. Desteklerinizi beklerim ...

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orucoglu demiş ki:

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orucoglu demiş ki:

Çok güzel olmuş güzel etkinlik. Beklenende buydu. Ayrıca Sana yarışda başarılar dilerim.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
honda3461
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi düşünülmüş Bravo
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 16.05.2008 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarışlara katılacak arkadaşlara başarılar. Dostluk kazansın diyorum. Alkışlıyorum
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alanyali_okan
Üye
Üye

Nereden: İZMİR/Karşıyaka

MesajTarih: 16.05.2008 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bİ aksilik olmazsa ordayım Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Bu arada sizede başarılar kazasız belasız yarışlar inş. Bravo
Başa dön
alanyali_okan Çevrimdışı alanyali_okan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.05.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi aksilik çıkmazssa kesin ordayım!!
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 16.05.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende yarısacam bende bende Dil çıkarıyorum

şaka bir yana arkadaslar umarım çok güzel bir organizasyon olur kazasız belasız inşallah Bravo hadi bakalım hayırlısı fotoları merakla bekliyoruz ....

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar tamam güzel olsun DA bu yarışta hakem güvenlik sağlıkçı ayarlanmadımı
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tek_kursun
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.05.2008 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

takım olarak iyi bir yarış çıkaracağımıza inanıyorum ....

En son tek_kursun tarafından 17.05.2008 - 01:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
tek_kursun Çevrimdışı tek_kursun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.05.2008 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sagolun arkadaşlar bu ikincisi inşallah devamı gelir

Son Mesajdan 19 dakika sonra eklendi:

tek kurşun takım arkadaşım benim çok güzel bir yarış olucak ..rakibimiz korksun bizden Delirdim Delirdim

(A Rh +
Başa dön
gevezee
Üye
Üye

MesajTarih: 17.05.2008 - 01:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende yanınızdayım ikinize de inanıyorum kazanıcaksınız bende sizin fotolarınızı çekicem tabee makinenin pili bitmezse anladın sen onu tekkurşun Dil çıkarıyorum
Başa dön
gevezee Çevrimdışı gevezee Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 17.05.2008 - 08:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek_kursun, avatar resmın bıraz kucuk olmus onun boyutlarını ayarlasan derım he he he Dil çıkarıyorum keyıflı gunler sızlere sımdıden

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal