Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 85, 86, 87  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 15.05.2008 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorun Çok GüzeL İyi Bi Seçim Yapmışsın Güle Güle Kullanman DileğiyLe Motordelisi

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o kadar açıklamama rağmen yazdıklarımı hala anlamamıs olan arkadaslara biraz daha anlayacakları şekilde derdimi anlatmaya çalışıyyım ...bakın arkadaslar beni basit sanın yada sanmayın bu benim için önemli değil .ben hiç bir motoru küçümsemem ben 60 bile basmanayan hero puch a binince bile aynı motor heyacanını yaşarım ..ben motor küçümsemem ..ama binlerce motor tanıtma topici varken bu topic in neden bu kadar ilgi çektiğini merak ettim...ben ne insanları küçümserim ne motorları beni anlamamıs olmanıza üzüldüm açıkcası ve bana basit diyenlerinde uçuk kaçık manasız kelimelerinden dolayıda yüzümü astım .. anlatmak istediğimi yine anlamayanlar olabilir şimdi bu mesajdan sonra yine basit sin basitsin diyip arkasına birbirini tutmayan 50 kelime yazıp bana sataşmak isteyenler olabilir ...ben mesajımı hangi amaçla attığımı biliyorum bunu Allah ta biliyor ..o yüzden uzatmıyıcam ..kimin haklı olduğu elbet bir gün görülür ..benim günahımı alanalarada hesabı sorulur ..ben daha fazla uzatmak istemiyorum ... benim sinirbozucu olduğumu düşünen varsa konusmasın .. mesajlarımda anlatmak istediklerimi görenlerde vardır elbet
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 17.05.2008 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor_boxer demiş ki:
o kadar açıklamama rağmen yazdıklarımı hala anlamamıs olan arkadaslara biraz daha anlayacakları şekilde derdimi anlatmaya çalışıyyım ...bakın arkadaslar beni basit sanın yada sanmayın bu benim için önemli değil .ben hiç bir motoru küçümsemem ben 60 bile basmanayan hero puch a binince bile aynı motor heyacanını yaşarım ..ben motor küçümsemem ..ama binlerce motor tanıtma topici varken bu topic in neden bu kadar ilgi çektiğini merak ettim...ben ne insanları küçümserim ne motorları beni anlamamıs olmanıza üzüldüm açıkcası ve bana basit diyenlerinde uçuk kaçık manasız kelimelerinden dolayıda yüzümü astım .. anlatmak istediğimi yine anlamayanlar olabilir şimdi bu mesajdan sonra yine basit sin basitsin diyip arkasına birbirini tutmayan 50 kelime yazıp bana sataşmak isteyenler olabilir ...ben mesajımı hangi amaçla attığımı biliyorum bunu Allah ta biliyor ..o yüzden uzatmıyıcam ..kimin haklı olduğu elbet bir gün görülür ..benim günahımı alanalarada hesabı sorulur ..ben daha fazla uzatmak istemiyorum ... benim sinirbozucu olduğumu düşünen varsa konusmasın .. mesajlarımda anlatmak istediklerimi görenlerde vardır elbet

Canım benim kimse kimsenin acıgı peşinde değilki.Ben seni simdi anladım.Sen basit derken teknoloji bakımından basit dedin sanırım. Bravo Evet haklısın teknoloji bakımından japon mekanızmalarına nazaran basit.Buna ragmen neden bu kadar ilgi gordu dedın dimi ?

İşte dedim ya kımsenın yakalayamadıgı dostlugu biz yakaladık Bravo
Uzatmanın anlamı yok.Kimse kırıcı konusmadı zaten ama sen kabahatlisin.Kendini ifade etmekte birazcık yetersizsin. Çok gülüyorum
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 17.05.2008 - 02:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halaa daha birilerine bir seyler söyleme yarısı devam edıyor. moderator arkadaslar hep yazıyor ya topıc amacına ulastı kılıtlendı.acaba nıye kılıtlenmedı İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
safak52
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.05.2008 - 02:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr1000rrcagri demiş ki:
halaa daha birilerine bir seyler söyleme yarısı devam edıyor. moderator arkadaslar hep yazıyor ya topıc amacına ulastı kılıtlendı.acaba nıye kılıtlenmedı İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum

Kilitlenirse cokmu seviniceksin.Yahu sanane arkadasım sorunlumusun sen tekrar soruyorum lütfen ama Öfkeliyim Biz robot değilizki hiç tartışmasız bir hayat sürelim.elbette saygı cercevesi icerisinde ufak tartısmalar olacaktır.Bu topıctede oldugu gibi.

bu asagıdakı cumleler sn. Hakan Dinçer e ait;

Yahu bu topici hangi moderator arkadaşımız?Ne sebeple? Kilitleyerek-Geri Dönüşüme taşıdı?
Merak ediyorum ..Defalarca söyledik bir uygulama yapıyorsanız sebebini topice yazın diye..
Kaldıki asla böyle topicler kilitlenmemeli ve taşınmamalı...

http://www.motordelisi.com/ftopic-28976-days0-orderasc-915.html

Linkte yukarda hala yazısı mevcut...

Lütfen bu topiği tiksindirici ve kışkırtıcı yazılarınla kirletme...Lütfen arkadasım.... Bravo
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
magnetic
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.05.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Safak52, bir iki resim ekleyin artık gözümüz gönlümüz açılsın.

Gülümsüyorum

Geziye filan gitmiyor musunuz?Benim motorum olsa gezi için Ankara'dan katılacam ama daha alamadık motoru.
Başa dön
magnetic Çevrimdışı magnetic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 17.05.2008 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırli olsun kazasız belasız arızasız sürüşler
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.05.2008 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet ya bi gezi yapalım istanbuldaki tigercileri toplayalım.şafak sende izmiri bişey yapalım kardeş artık.he şafak telini bana özelden atarmısın?
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 19.05.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biz geziyoruz zaten Gülümsüyorum

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 19.05.2008 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ufak tefek sorunlar da yaşatsa çok sevdiğim tiger'imi 15 yılı aşkın bir süredir arkadaşım olan yavuza gelin ettim gtr250 aldım lakin yüksek müsaadenizle halen kendimi tiger fun'ı olarak hissediyorum ve topici takip edip daha sonrada yazacağım kendimi toplayınca allahın izniyle ikinci bir motor olarak tekrar tiger almayı düşünüyorum bence tiger fun'ı kurulmalı Delirdim Delirdim Delirdim

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

chocolateman, evet hemde süper geziyoruz

bizi alkışlıyorum fazıl abi Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmirR M.D

MesajTarih: 19.05.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

safak52, motorunu hergün görüyorum.bi gün yanına gelip tanışmak isterim senle.gelince 1 tur veririsin dimi Dil çıkarıyorum Delirdim Motordelisi

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
safak52
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.05.2008 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

plus demiş ki:
evet ya bi gezi yapalım istanbuldaki tigercileri toplayalım.şafak sende izmiri bişey yapalım kardeş artık.he şafak telini bana özelden atarmısın?

Dostum ne demek hemen özelden tel numaramı atıyorum.İzmiri toparlıyacagız inşallah Çok gülüyorum

chocolateman demiş ki:
Biz geziyoruz zaten Gülümsüyorum

Acılısı yaptın motordaşım darısı bizlerin basına.Gerci ben motordan inmiyorum ama bunu resimlendırmek,belgelendırmek gerekıyor Dil çıkarıyorum

hondarslan demiş ki:
lakin yüksek müsaadenizle halen kendimi tiger fun'ı olarak hissediyorum...

Zaten öyle hissetmezsen cezanı keseriz Öfkeliyim Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

thefastbiker demiş ki:
safak52, motorunu hergün görüyorum.bi gün yanına gelip tanışmak isterim senle.gelince 1 tur veririsin dimi Dil çıkarıyorum Delirdim Motordelisi

Birde döner ısmarlarım Motordelisi
Başa dön
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 20.05.2008 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

safak52, Delirdim Delirdim Delirdim burdayım burdayım burdayım motosikletimi satmadan önce kuralkan.net'den 15 dişli siparişi vermiştim dün geldi ve tiger'im de uzun yıllardar arkadaşım olan yavuzda olduğu için ona hediye ettim bu gün takılacak inşallah çekiş olarak diğer tigerlerden farklıydı ve 13 dişli ile 130 km/h sürat çıkarıyordu 15 dişli ile nasıl olacak çok merak etmekteyim doğrusu

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 20.05.2008 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arada benim moto ya nazar oldu .090 - 0.122 - 0.142 - 0.176 diye yakıt değişti son 1 haftada. Galiba sanırsam heralde Gülümsüyorum ayarları bozuldu. Subap ayarı, buji, yağ değişimi, filtre ve karburatör ayarlarını yeniden yaptıracağım.

Değişim olduğunda artı eksi yönlerini paylaşırım sizlerle.

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
safak52
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.05.2008 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben 50 kere ölçtüm bugün yine ölçtüm hep ayı sonuç shir içinde.

397 km yol yapmışım.fullettiğimde 54 ytl benzin aldı yani 136 bin... Bravo

Bu 2 kişi ve genelde 100 km süratın üzerindeki ölçümler...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 85, 86, 87  Sonraki
79. sayfa (Toplam 87 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal