çok geçmiş olsun. ne mal insanlar var Allah hepimizi böyle trafik ve motor canavarlarından korusun. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
geçmiş olsun.. _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1631 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 16.05.2008 - 21:50 Mesaj konusu:
o kaçanın ... .. .. .
çk geçmiş olsun... _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6551 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 16.05.2008 - 21:54 Mesaj konusu:
geçmiş olsn üzücü bi durum hele çarpıp kaçması çok daha üzücü böle dengesizler olduktan sonra TR de daha çok çekicegiz bnlrdan çoook insan olun insan hayvan olmayın hayvana bile saygı war _________________
BÖLGEDE 1000 CC TEK İSTH.TİM KOMTANI GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALTTAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİ
Tarih: 16.05.2008 - 22:44 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, çok büyük geçmiş olsun arkadaşımıza umarım kısa sürede atlatır.. _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tarih: 16.05.2008 - 22:49 Mesaj konusu:
En son serkan_yenidunya tarafından 16.05.2008 - 22:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 16.05.2008 - 22:50 Mesaj konusu:
Çok Çook geçmişler olsun Mücoo kardeş,iyi ki durumun iyiymiş şükürler olsun Yaradanımıza,Yüce ALLAH'IM insafsızlarla karşılaştırmasın... _________________ Bu yollar Daha ÇoooOOooK AgLıYAcak !!!
allah tüm motorcu arkadaşlarımı korusun motordan indim şimdi eve girdim direk motor delisine girdım okudum ve gercekten dişarısı kendını bilmez kayınıyo motor kullanmak artık cidden zor allah hepimizi korusun kazadan beladan uzak tutsun tekrar geçmiş olsun uumarım bi daha böyle birşey yaşanmaz
Tarih: 16.05.2008 - 22:55 Mesaj konusu:
arkadasım çok geçmiş olsun aramızda olman çok sevindirici _________________
BÖLGEDE 1000 CC TEK İSTH.TİM KOMTANI GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALTTAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİ
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız