herkes bi şeyler sölemiş ama Ankara MD adına istenilen hakkında kimseden çıt yok MD bu kadar sahipsiz olamaz Ankara da yazık arkadaşlar yokmu içinizden bi gönüllü
Buyrun ben gönüllüyüm.
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
maddog demiş ki:
hadi ankara ya bi 3-5 kişi olup bi toplanalım gerisi gelir ya
Bencede... _________________ Erkan KOZLU
ANKARA A +
Ankara Md için hayırlısı diyelim. Ben organizatör olmak isterim. Fakat İş durumum çok yoğun sadece pazar günüm var. Pazar günüde ev ve çocukla ilgilenmezsem ne olur bilmiyorum. (Daha taş fırın olamadık)Ama organizatör arkadaşım yada arkadaşlarım kimler olursa onlara yardım için elimden geleni yaparım. Gidilebilecek görülebilecek yerleri iyi biliyorum. Bekarken yerimizde durmuyorduk. Elimden ne gelirse yapmaya çalışırım. şimdiden kolay gelsin ankaramd _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Hayırlısı diyelim
Hafta içi akşam saatlerinde buluşmak oldukça zor oluyor. Haftasonu cumartesi ve pazarı olan arkadaşlar için cumartesi buluşmak oldukça zevkli; erken saatlerde yola çıkıp Beypazarı'na Haymana'ya hatta Bolu'ya kahvaltıya Abant gölünde kamp kurmaya Eymir'e balık yemeye Gölbaşı'na kafa dinlemeye Ahlatlıbel parkında bulunan Devran'da kahve içip uçurtma uçurtmaya adını sayamayacağım bir çok yere gitmek paintball, bowling, bilardo, halısaha maçları vs.. mümkün. Ancak dediğim gibi bazı arkadaşlarımız haftasonuda çalıştığı için ne yazıkki bütün bu saydıklarım sadece pazar günleri yapılabiliyor ve sonra ki gün pazartesine denk geldiği için insan dinlemiyor. Bu saydıklarımı uygulamada ya iki grub halinde hafta içi ve haftasonu olarak yapılacak ya da büyük çoğunluk arasında planlama yapılacak. Anlatmaya çalıştığım bir kısım arkadaşlarım hafta içi bir kısım arkadaşım da (benim gibi) haftasonu müsait oluyor. Açıkçası pazar günü yapılan etkinlik yoruyor. Bu etkinlik cumartesi olsa pazar günü insan dinleniyor ve hafta başında o hepimize ölüm gelen pazartesi biraz daha iyimser geçiyor.
Buluşmak ve görüşmek üzere herkese selam ve sevgiler
Eger yanlis hatirlamiosam Taylan ile Caner zamaninda haftada 2 bulusma oluyordu. Carsamba gunleri Elpaso da bulusuluyor hafta sonu da baska bir aktivite oluyordu. 2 gruba fln gerek kalmiyordu.
Bu 3 gün geçmicek, bari biraz yol yapıyım, Ben İzmir'e gidiyorum, rotam Afyon, Uşak, Salihli, Turgutlu, Manisa, Menemen, Çandarlı. Güzel bir hafta sonu diliyorum Ankara'da kalan Arkadaşlarıma... _________________ Erkan KOZLU
ANKARA A +
Tarih: 18.05.2008 - 22:48 Mesaj konusu:
Hatırlıyorumda 2004-2005 yıllarında sitenin en aktif grubu Ankara MD grubuydu. Çok sıcak, kaliteli geziler yapılıyordu. Oldboy2002 abimiz filan vardı ne güzel grup harici solo gezilerini filan koyardı. Nerde eski Ankara MD grubu...
md ankara nın ben her hafta gezdiğini zannederdim , kafes de buluşan grup md değilmiş demekki , ben katılırım faaliyetlere hatta organizasyon görevindede yardımcı olurum...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız