Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ANKARA MD Organizatörlerini arıyoruz!! ::Önemli::

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ANKARA MD Organizatörlerini arıyoruz!! ::Önemli::

ANKARA MD Organizatörlerini arıyoruz!! ::Önemli::
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
WindOfChange
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 16.05.2008 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

herkes bi şeyler sölemiş ama Ankara MD adına istenilen hakkında kimseden çıt yok MD bu kadar sahipsiz olamaz Ankara da yazık arkadaşlar yokmu içinizden bi gönüllü

Buyrun ben gönüllüyüm.

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

maddog demiş ki:
hadi ankara ya bi 3-5 kişi olup bi toplanalım gerisi gelir ya

Bencede...
WindOfChange Çevrimdışı WindOfChange Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ALITAN
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 21:32    Mesaj konusu: ANKARA MD Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bencede arkadaşlar bakın 3 kişi olduk. toplanalım. belki siteye üye olmayan ve bizim buluşmamızı okuyan. arkadaşlarda gelir. biz bi başlangıç yapalım. Bravo
Başa dön
ALITAN Çevrimdışı ALITAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WindOfChange
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OK
Başa dön
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara Md için hayırlısı diyelim. Ben organizatör olmak isterim. Fakat İş durumum çok yoğun sadece pazar günüm var. Pazar günüde ev ve çocukla ilgilenmezsem ne olur bilmiyorum. (Daha taş fırın olamadık)Ama organizatör arkadaşım yada arkadaşlarım kimler olursa onlara yardım için elimden geleni yaparım. Gidilebilecek görülebilecek yerleri iyi biliyorum. Bekarken yerimizde durmuyorduk. Gülümsüyorum Elimden ne gelirse yapmaya çalışırım. şimdiden kolay gelsin ankaramd
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ertano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 16.05.2008 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nnc77 demiş ki:
Hayırlısı diyelim
Hafta içi akşam saatlerinde buluşmak oldukça zor oluyor. Haftasonu cumartesi ve pazarı olan arkadaşlar için cumartesi buluşmak oldukça zevkli; erken saatlerde yola çıkıp Beypazarı'na Haymana'ya hatta Bolu'ya kahvaltıya Abant gölünde kamp kurmaya Eymir'e balık yemeye Gölbaşı'na kafa dinlemeye Ahlatlıbel parkında bulunan Devran'da kahve içip uçurtma uçurtmaya adını sayamayacağım bir çok yere gitmek paintball, bowling, bilardo, halısaha maçları vs.. mümkün. Ancak dediğim gibi bazı arkadaşlarımız haftasonuda çalıştığı için ne yazıkki bütün bu saydıklarım sadece pazar günleri yapılabiliyor ve sonra ki gün pazartesine denk geldiği için insan dinlemiyor. Bu saydıklarımı uygulamada ya iki grub halinde hafta içi ve haftasonu olarak yapılacak ya da büyük çoğunluk arasında planlama yapılacak. Anlatmaya çalıştığım bir kısım arkadaşlarım hafta içi bir kısım arkadaşım da (benim gibi) haftasonu müsait oluyor. Açıkçası pazar günü yapılan etkinlik yoruyor. Bu etkinlik cumartesi olsa pazar günü insan dinleniyor ve hafta başında o hepimize ölüm gelen pazartesi biraz daha iyimser geçiyor.
Buluşmak ve görüşmek üzere herkese selam ve sevgiler Bravo

Eger yanlis hatirlamiosam Taylan ile Caner zamaninda haftada 2 bulusma oluyordu. Carsamba gunleri Elpaso da bulusuluyor hafta sonu da baska bir aktivite oluyordu. 2 gruba fln gerek kalmiyordu.
Başa dön
ertano Çevrimdışı ertano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondamert
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah Üzgünüm motor olsa bende zıplar gelırdım hemen ama daha motoru alamadım(.ewet arkadaşlar ankara md canlansın artık ya.umarım ankara md icin hayırlısı olur.
Başa dön
hondamert Çevrimdışı hondamert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ertano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Baslik yukari Gülümsüyorum
Başa dön
ertano Çevrimdışı ertano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 17.05.2008 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar motorunuz olsun olmasın önemli değil bu haftasonu bi toplanalım kimler gelebilir hadi artık canlanın yawwww
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
WindOfChange
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.05.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu 3 gün geçmicek, bari biraz yol yapıyım, Ben İzmir'e gidiyorum, rotam Afyon, Uşak, Salihli, Turgutlu, Manisa, Menemen, Çandarlı. Güzel bir hafta sonu diliyorum Ankara'da kalan Arkadaşlarıma...
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 17.05.2008 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsn Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 18.05.2008 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ee ankara MD oluşuyormu tekrar Gülümsüyorum Bakın bir kişi daha buldunuz :P ama benim henüz motorum yok Üzgünüm

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
torcemo
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 18.05.2008 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hatırlıyorumda 2004-2005 yıllarında sitenin en aktif grubu Ankara MD grubuydu. Çok sıcak, kaliteli geziler yapılıyordu. Oldboy2002 abimiz filan vardı ne güzel grup harici solo gezilerini filan koyardı. Nerde eski Ankara MD grubu...
Başa dön
torcemo Çevrimdışı torcemo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 19.05.2008 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olacak olacak Alkışlıyorum Alkışlıyorum maddoga güveniyorum Bravo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.05.2008 - 20:34    Mesaj konusu: ANKARA MD Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar bakın 4 kişi olduk. biz bu işi başaracağız. Bravo))))
Başa dön
ALITAN Çevrimdışı ALITAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
FearOfTheDark
Üye
Üye

MesajTarih: 19.05.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md ankara nın ben her hafta gezdiğini zannederdim , kafes de buluşan grup md değilmiş demekki , ben katılırım faaliyetlere hatta organizasyon görevindede yardımcı olurum...
Başa dön
FearOfTheDark Çevrimdışı FearOfTheDark Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 10, 11, 12  Sonraki
4. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal