Bu aralar yaygınlaşmaya başladı gerçekten, bilekleri hafiften güçlendirmek özellikle bilek güreşini sevenler için çok ideal.
Toplu alımlarda ekstraları var en az 3 tane(tabi kendi sitesinden sipariş verirseniz)
Soylemeden edemyecegim asiri bagimlilik yapiyor ve ilk gun 10 dakikadan fazla yapmayi diyor. ben biraz abartip 2 3 saat oynamistim 1 hafta sag kolum iptal oldu. birakinca da sanki halaa elimdeymis gibi istem disi hareketler yapiyordu kolum haha
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6547 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 16.05.2008 - 22:06 Mesaj konusu:
Allah'ım daha ne toplar göreces
başkanım eline saglık _________________
BÖLGEDE 1000 CC TEK İSTH.TİM KOMTANI GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALTTAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİ
ilginç bir icat ama eylenceli gelirmi bilmiyorum _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
yaw sene basinda bende almistim hepsiburadadan ama ne bi aciklama ne birsey netteki aciklamada yetersiz kalinca sinav kalabaligindan uygun bi fiyata bi arkadasa devretmistim _________________ Ingenue,
Ingenue,
I just don't know what to do
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız