Tarih: 17.05.2008 - 00:37 Mesaj konusu: Çorlu operasyonu!!Tapa gaz devam ;) (bol fotolu)
Daha önceden Büyükçekmece olarak düşündüğümüz rotamızı ani bir kararla Çorlu istikametine çevirdik.Organizasyon yine Valeo'nun ellerinde hayat buldu telefonlar açıldı ve gezi için saat 7 de herkes buluşma noktası olan Valeo'nun dükkanın önüne geldi ve vakit kaybetmeden yola koyulduk.Tempolu bir sürüş gerçekleştirdik.Işıklarda yapılan draglar,1000cc lerin iktidar mücadelesi görülmeye değerdi.Musa abinin 200+tek tekerleride cabası Kamera aparatıyla,kameranın uyumsuzluğundan dolayı yine video çekemedik ama bu sorunuda en yakın zamanda çözüp bol atraksiyonlu bir video çekicez.Ve sadece gidiş yolunda bize eşlik edip işleri dolayısıyla daha sonra aramızdan ayrılan Serdar abiye de teşekkür ediyorum.Buyrun fotolar..
Buluşma noktasına ilk ben geldim ve kaptım fotograf makinasını başladım gelenleri çekmeye..
Veeee Fikret abimizde yepisyeni 1000RR ile geldi,makina canlı canlı daha bi çekici walla,Yoldada göründüğü kadar agresif walla
Kendisi plakadan da görüldüğü üzere fanatik bir fenerbahçelidir
Musa abide geldi kara gixxer ile..
Buda musa abimizin gixxerı
yola çıkmaya hazırız...Osman abiyide aldıktan sonra gaz kesmek yokkkk
Osman abide aramızda gişelerde son kez bi plan yaptıktan sonra tekrar gaz açıyoruz
Çorluda direk Orion a daldık.Olmazsa olmazımız yemekler söylendi yine Ortam herzaman ki gibi yine harikaydı.Yemek,sohbet,gırgır derken yine vakit akıp gitti.
İşte takımın en hızlı 3 adamı..
Yemekler yendi tekrar yola koyulma vakti geldi derken yemek üstü şöyle bide çay keyfi yapalım dedik ordan da Velimeşe ye gazladık.Yola çıkmadan önce..
Valeo...
Musa abi...
Osman abi...
Fikret abi ve Emre...
Ben(dark_knight)...
Velimeşedeyiz bi kahveye girdik.Çaylar gerçekten harikaydı yorgunluk falan kalmadı içince...
GEcenin sonuna gelirken tekrar yola çıkıyoruz bu sefer eve doğru..
Yine başladığımız yerdeyiz,kazasız belasız bir günü daha geride bıraktık.
Yeni organizasyonlarda katılmak isteyen herkese kapımız açık
Güzel fotolar oaylaşım için teşekkürler _________________ A rh(-) Uğur ARSLAN
Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
çok güsel olmus arkadaşlar ortak bi organizasyona ben varım kendi adıma hondagökhanım nerdesin yahu sen sesin çıkmıyo bu aralar... _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1812 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 17.05.2008 - 03:19 Mesaj konusu:
yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler güzel bir karma olmuş ver coşkuyu ver coşkuyu _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Biz AsLinda Kar$imizda Ki İnsani Sevmiyoruz, Onun Bizde Yarattigi Duyguyu, Heyecani, Hissi seviyoruz..Sevgiyi DegiL SeviLmeyi Seviyoruz. Çok Bencilce
güzel gazlama olmuş.... Paylaşım için tşk _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
ryangt, bu sorunu ben cevaplıyayım.Uzun düzlüklerin hakimi Hayabusa mız var o tabiki.ondan sonra benim R1 ve musanın Gsxr 1000 kafa kafa ya yürüyo.Yeni 1000RR ı olan arkadaşımız henüz acemi.diğerleri 600cc zaten _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
En son VALEO tarafından 17.05.2008 - 10:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız