o kadar açıklamama rağmen yazdıklarımı hala anlamamıs olan arkadaslara biraz daha anlayacakları şekilde derdimi anlatmaya çalışıyyım ...bakın arkadaslar beni basit sanın yada sanmayın bu benim için önemli değil .ben hiç bir motoru küçümsemem ben 60 bile basmanayan hero puch a binince bile aynı motor heyacanını yaşarım ..ben motor küçümsemem ..ama binlerce motor tanıtma topici varken bu topic in neden bu kadar ilgi çektiğini merak ettim...ben ne insanları küçümserim ne motorları beni anlamamıs olmanıza üzüldüm açıkcası ve bana basit diyenlerinde uçuk kaçık manasız kelimelerinden dolayıda yüzümü astım .. anlatmak istediğimi yine anlamayanlar olabilir şimdi bu mesajdan sonra yine basit sin basitsin diyip arkasına birbirini tutmayan 50 kelime yazıp bana sataşmak isteyenler olabilir ...ben mesajımı hangi amaçla attığımı biliyorum bunu Allah ta biliyor ..o yüzden uzatmıyıcam ..kimin haklı olduğu elbet bir gün görülür ..benim günahımı alanalarada hesabı sorulur ..ben daha fazla uzatmak istemiyorum ... benim sinirbozucu olduğumu düşünen varsa konusmasın .. mesajlarımda anlatmak istediklerimi görenlerde vardır elbet
o kadar açıklamama rağmen yazdıklarımı hala anlamamıs olan arkadaslara biraz daha anlayacakları şekilde derdimi anlatmaya çalışıyyım ...bakın arkadaslar beni basit sanın yada sanmayın bu benim için önemli değil .ben hiç bir motoru küçümsemem ben 60 bile basmanayan hero puch a binince bile aynı motor heyacanını yaşarım ..ben motor küçümsemem ..ama binlerce motor tanıtma topici varken bu topic in neden bu kadar ilgi çektiğini merak ettim...ben ne insanları küçümserim ne motorları beni anlamamıs olmanıza üzüldüm açıkcası ve bana basit diyenlerinde uçuk kaçık manasız kelimelerinden dolayıda yüzümü astım .. anlatmak istediğimi yine anlamayanlar olabilir şimdi bu mesajdan sonra yine basit sin basitsin diyip arkasına birbirini tutmayan 50 kelime yazıp bana sataşmak isteyenler olabilir ...ben mesajımı hangi amaçla attığımı biliyorum bunu Allah ta biliyor ..o yüzden uzatmıyıcam ..kimin haklı olduğu elbet bir gün görülür ..benim günahımı alanalarada hesabı sorulur ..ben daha fazla uzatmak istemiyorum ... benim sinirbozucu olduğumu düşünen varsa konusmasın .. mesajlarımda anlatmak istediklerimi görenlerde vardır elbet
Canım benim kimse kimsenin acıgı peşinde değilki.Ben seni simdi anladım.Sen basit derken teknoloji bakımından basit dedin sanırım. Evet haklısın teknoloji bakımından japon mekanızmalarına nazaran basit.Buna ragmen neden bu kadar ilgi gordu dedın dimi
İşte dedim ya kımsenın yakalayamadıgı dostlugu biz yakaladık
Uzatmanın anlamı yok.Kimse kırıcı konusmadı zaten ama sen kabahatlisin.Kendini ifade etmekte birazcık yetersizsin.
halaa daha birilerine bir seyler söyleme yarısı devam edıyor. moderator arkadaslar hep yazıyor ya topıc amacına ulastı kılıtlendı.acaba nıye kılıtlenmedı
halaa daha birilerine bir seyler söyleme yarısı devam edıyor. moderator arkadaslar hep yazıyor ya topıc amacına ulastı kılıtlendı.acaba nıye kılıtlenmedı
Kilitlenirse cokmu seviniceksin.Yahu sanane arkadasım sorunlumusun sen tekrar soruyorum lütfen ama Biz robot değilizki hiç tartışmasız bir hayat sürelim.elbette saygı cercevesi icerisinde ufak tartısmalar olacaktır.Bu topıctede oldugu gibi.
bu asagıdakı cumleler sn. Hakan Dinçer e ait;
Yahu bu topici hangi moderator arkadaşımız?Ne sebeple? Kilitleyerek-Geri Dönüşüme taşıdı?
Merak ediyorum ..Defalarca söyledik bir uygulama yapıyorsanız sebebini topice yazın diye..
Kaldıki asla böyle topicler kilitlenmemeli ve taşınmamalı...
Tarih: 19.05.2008 - 13:47 Mesaj konusu:
ufak tefek sorunlar da yaşatsa çok sevdiğim tiger'imi 15 yılı aşkın bir süredir arkadaşım olan yavuza gelin ettim gtr250 aldım lakin yüksek müsaadenizle halen kendimi tiger fun'ı olarak hissediyorum ve topici takip edip daha sonrada yazacağım kendimi toplayınca allahın izniyle ikinci bir motor olarak tekrar tiger almayı düşünüyorum bence tiger fun'ı kurulmalı
safak52, motorunu hergün görüyorum.bi gün yanına gelip tanışmak isterim senle.gelince 1 tur veririsin dimi _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Tarih: 20.05.2008 - 10:59 Mesaj konusu:
safak52, burdayım burdayım burdayım motosikletimi satmadan önce kuralkan.net'den 15 dişli siparişi vermiştim dün geldi ve tiger'im de uzun yıllardar arkadaşım olan yavuzda olduğu için ona hediye ettim bu gün takılacak inşallah çekiş olarak diğer tigerlerden farklıydı ve 13 dişli ile 130 km/h sürat çıkarıyordu 15 dişli ile nasıl olacak çok merak etmekteyim doğrusu _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Bu arada benim moto ya nazar oldu .090 - 0.122 - 0.142 - 0.176 diye yakıt değişti son 1 haftada. Galiba sanırsam heralde ayarları bozuldu. Subap ayarı, buji, yağ değişimi, filtre ve karburatör ayarlarını yeniden yaptıracağım.
Değişim olduğunda artı eksi yönlerini paylaşırım sizlerle. _________________ Free Motorcycle Team
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız