İyi günler arkadaşlar uzun zamandır forumları takip ediyorum kısmet bu güneymiş.
Bir sorum olacak.
Yeni bir Skygo kros aldım uygun fiyata. Uzun yolda baya titreşim hissettim. Çok da rahatsız edici olmasa da bu sorunun bir şekilde halledildiğini durdum.
Bu konuda tecrübeleri olan arkadaşların yardım etmesini rica ediyorum. Lütfen yorum sayısını arttırmak için mesaj atanlar çinli japon polemiğini tekrar başlamasın.
Teşekkürler kazasız bol sürüşler....
Bırak SKY GO yu arkadaşımın XR 650R ı bile aynı dertten muzdarip, yani cross motorun asfaltta gezmemesi gerekiyor,zaten deposunda da aynen şöyle yazıyor
''Gezerken eğer asfalt bir yol araziyi bölüyorsa motoru stop edip asfaltı yürüyerek elde geçirin''.Eğer ben vibrasyona razıyım zaten başka şansım da yok binmem gerekiyor dersen lastiklerinin mum gibi eridiğini göreceksin.
Belki yapabileceğin en mantıklı davranış yol desenli lastikler dönmektir. _________________ binbasi nayman
X-maX 06 Yamaha
Touching Your Heart..!!
takozları özel bir silikon kauçuk karışımıyla tekrar yaptırıp takarsan belki biraz kesebilirsin. bir arkadaşım yapmıştı. ama yarı yarıya kesiyor _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
bende 2 ay önceye karad sky go gy 200 kullanıodum güzel bi bakıma soktuktan snra ses kesildi o motora asvlatta binersen devir yapmaya kalkarsan o gelen titreme ses binmeye devam ettiğin sürece dlur:)
bence de takozlardan olabilir.çünkü geçenlerde ramzey'in cross motosikletine binmiştim onun lastikleride dişliydi fakat sürekli asfalt yolda sürmeme rağmen titreşim yoktu.hatta motosikleti baya beğenmiştim çok atikti.bence sky go'yu satıp rmzey almanı tavsiye ederim.cross motorları biraz araştırsan ramzey'in farkını görebilirsin. şimdilik takozlara silikon takviyesi yapsanda ilerde başka sorunlarla karşılaşabilirsin. _________________ www.pamukemlak.com
Bu modellerdeki titreşşim nedenini araştırdım. Saplamaların kalitesiz oluşu ve kısa sürece somunların gevşemesi imiş. Gerçekten de saplamaları sağlamlaştırdıktan sonra titreşim kalmadı....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız