HAYIRLI UĞURLU OLSUN HAKAN ABİ ALLAH KAZADAN BELADAN UZAK TUTSUN VE BEYAZ DA Bİ BAŞKADIR YAA _________________ YAKINDA HONDA CBR 125
RAMZEY 150CC
RAMZEY 50CC
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1681 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 17.05.2008 - 11:52 Mesaj konusu:
Hakan Başkan Rodaj konusu gerçekten bir makinenin doğduğu andır.. Rodajı kötü makine dizayn edildiği zevki vermez.. Rodaj bizde aile geleneğidir.. Babam Renault 12 TL bir arabamızın rodajını öyle yapmıştıki, daha sonra bende onu Ege Bölgesinde meşhur etmiştim. Hayatımda 0 km satın aldığım tüm araçlarımın (mobiletlerim dahil) rodajlarına özen gösterdim, ve dediğin gibi KATALOG ne derse, onu yaptım. (hatta biraz fazlasını).. Aslında makineyi 1500 devirde çalıştırıp, hareket ettirmeden dev fanlarla normal ısıda tutacaksın.. En güzel rodaj bence böyle olur, ama hiç denemedim. Sağır olur, mağır olur.. inanma.. İlk 500 km hiç devir verilmez, sonraki her 1000 km boyunca saatte 1000 devir arttırılır.. İnancın aksine de rodaj 5000 km sürer..
Fakat senin Hayabusa nın rodajını yapmam konusunda olumlu cevap veremiycem.. Sağlık sebepleriyle yani.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN.
Hayırlı ugurlu olsun güvenli ve keyifli sürüsler dilerim _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız