Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 HAYABUSA aldım (hemde beyaz :))))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 HAYABUSA aldım (hemde beyaz :))))
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 19, 20, 21  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 17.05.2008 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkan hayırlı olsun rodajında allah sabır versın garajda askıya al gaz kolunada bı bant bagla sabıt 5000 devırde bı saat otobanda pıneklemekten ııdır gercı 15 dakıka ıcınde polısler cıkardıgı sesten dolayı senı ıcerı alacaklardır Gülümsüyorum sende hapısane gunlerını yazarsın artık(allah korusun)
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.05.2008 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN HAKAN ABİ ALLAH KAZADAN BELADAN UZAK TUTSUN VE BEYAZ DA Bİ BAŞKADIR YAA Gülümsüyorum
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canberk035
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.05.2008 - 01:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayrlı olsun hakan abi Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 17.05.2008 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kullanman dilegıyle
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 17.05.2008 - 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun kazasız ve cezasız tebrikler Alkışlıyorum
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hyo_Script
Üye
Üye

MesajTarih: 17.05.2008 - 04:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
Başa dön
Hyo_Script Çevrimdışı Hyo_Script Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ege2004
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: Buca-Yzmir

MesajTarih: 17.05.2008 - 07:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan;

Kardeşim hayırlı olsun. Allah kazasır belasız sürüşler nasip etsin...

arif kandillioğlu.
yamaha team
Başa dön
ege2004 Çevrimdışı ege2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 17.05.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Başkan Rodaj konusu gerçekten bir makinenin doğduğu andır.. Rodajı kötü makine dizayn edildiği zevki vermez.. Rodaj bizde aile geleneğidir.. Babam Renault 12 TL bir arabamızın rodajını öyle yapmıştıki, daha sonra bende onu Ege Bölgesinde meşhur etmiştim. Dil çıkarıyorum Hayatımda 0 km satın aldığım tüm araçlarımın (mobiletlerim dahil) rodajlarına özen gösterdim, ve dediğin gibi KATALOG ne derse, onu yaptım. (hatta biraz fazlasını).. Aslında makineyi 1500 devirde çalıştırıp, hareket ettirmeden dev fanlarla normal ısıda tutacaksın.. En güzel rodaj bence böyle olur, ama hiç denemedim. Gülümsüyorum Sağır olur, mağır olur.. inanma.. İlk 500 km hiç devir verilmez, sonraki her 1000 km boyunca saatte 1000 devir arttırılır.. İnancın aksine de rodaj 5000 km sürer..
Fakat senin Hayabusa nın rodajını yapmam konusunda olumlu cevap veremiycem.. Sağlık sebepleriyle yani.. Çok gülüyorum Delirdim Motordelisi
yzfr142
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 17.05.2008 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kaza bela vermesin başkanım Göz kırpıyorum
zilan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA - ALANYA

MesajTarih: 17.05.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ

MİLLETİN HAVASININ ESTİĞİ YERDE BENİM KASIRGAM ESER...
Başa dön
zilan Çevrimdışı zilan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 17.05.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun başkan kazasız belasız kullanman dileğiyle,darısı basımıza Bravo
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 17.05.2008 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı ugurlu olsun güvenli ve keyifli sürüsler dilerim Bravo
devrim11
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bilecik /söğüt

MesajTarih: 17.05.2008 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun başkanım allah kaza bela vermesin güle güle kullanman dilegiyle
Başa dön
devrim11 Çevrimdışı devrim11 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 17.05.2008 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gule gule kullan Hakan Abi. Renk secimin 1 numara. Begendigin ekzoz da cok uyumlu motorun ustune. Iyi gunlerde kullanirsin insallah.

Rodaj konusu benim de cok onem verdigim bir konudur. Hayatta hicbirseyi kullanma klavuzunu bitirmeden kullanmam. Prensip meselesi. Gülümsüyorum

serkan_yenidunya demiş ki:
bi zamanlar youtube miz wardı çok güzel di Çok gülüyorum

Su anda YouTube'e erisim yasakli mi?

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 17.05.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, aynen öle

farklı yollarla gire biliyoruz anca Gülümsüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 19, 20, 21  Sonraki
14. sayfa (Toplam 21 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal