Tarih: 17.05.2008 - 13:25 Mesaj konusu:
Bilemir demiş ki:
bu haberi okuyan bazı türklerin dediklerini duyuyor gibiyim
"ah yokmu şu motorcular"
arkadaşa geçmiş olsun acil şifalar
araba kullanırken trafikde sadece kendilerinin olmadıgını bilseler boyle olmaz.
bazı kendini bilmezler (cogu kurye ki ben onlara motorlu taksici-minibuscu diyorum)haric ;trafikde arabalara ,arac suruculerinin bize dikkat ettiginden daha fazla dikkat ediyoruz.
gelmis gecmis olsun
allah hepimizi korusun boyle goren körlerden _________________ Mehmet Emre ŞENSES
A rh(+)
Kaldığın yerden devam edemiyorsan;başdan başla
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
sayın arkadaşlar araç sürücülerinin motorlara dikkat etmemesi konusunda son derece haklısınız fakat motor sürücülerinin sürekli araçların arasından geçmeye çalışmasını ve konvoylu yollarda araçların en sağından sanki o daracık yer kendilerine tahsis edilmiş gibi hızlı bir şekilde dikkatsizce gitmelerini ne zaman eleştirip tartışacaksınız.İnanın motor kazalarını duyunca içim yanıyor lütfen araç sürücülerini haklı olarak eleştirdiğimiz kadar motor sürücüsü arkadaşlarında kurallara uymamasını tartışıp uyaralım.motor asla durmaz felsefesini yenelim artık.Kaza geçiren arkadaşımıza acil şifalar diler hepinize bol güneşli sürüşler dilerim.
adam kesin hastaneye hiç arkasına bakmadan çart diye kırarak dönmüştür. Motorcu ne yapsın. Daha bugun manyağın biri önüme kırdı. mesafe çok yakındı. Durdum ama ayağım bile asfalta yapıştı. Adam tepki bile vermedi. İnsan olsa özür diler. Ana caddede düşün ters dönüyor. Özür mözür hak getire. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5781 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 17.05.2008 - 16:56 Mesaj konusu:
daha sezon açılmıs degil tüm motorcular bide piyasaya çıksa ya da herkes e denk gelse kimse kalmıcak adam görmüyo wallahi de billahide görmüyo çok ufak bişe anlatçam yolda gidiyorum sollama yapıyor vatandas üstüme gelio ilerde gördüm durdum çevirdim görmüomusun sen beni dedim wallaha görmemişem abi diyor allahından bul dedim çektim geldim basım belaya gircekti .... _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız