Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbr 125 in avrupada ki yeni grenajlı modeli

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbr 125 in avrupada ki yeni grenajlı modeli
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
jerylee
Üye
Üye

MesajTarih: 17.05.2008 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

extremetolga, nası başlık yazıcamı sana sormucam koçum ok.beğenip beğenmemen umrumda bile deil.dier cwp weren arkadaşlar saolun tekrar

''Çok sevdik be abi''
Başa dön
jerylee Çevrimdışı jerylee Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.05.2008 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

extremetolga, haklısın daha once cok konusuldu eskı topıclere bakarsanız gorursunuz ama su kadarını soyleyeyım ızmırdekı honda servısıyle konustum 2009 yılından once bu model turkıyeye gelmeyecekmıs herkesın bılgısıne...!
rsc86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir bornova altyndağ

MesajTarih: 20.05.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bari lastikleri biraz kalınlaştırsalar
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.05.2008 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rsc86, cok ıyı olur ama bunu muhendıslere ıletırsen bence daha faydalı olur... Çok gülüyorum
matrixkamil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.05.2008 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Elimdeki cıbırları satamadılar kesin Göz kırpıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.05.2008 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

satamamaktan degıl daha avrupada bıle yenı yenı satısa sunuluyo bu model...
leventm
Üye
Üye

MesajTarih: 27.05.2008 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

y bu honda olmasa varya bitek honda aracısız dstiribitorsuz buraya gönderiyomuş motorları helal olsun hondaya yakışır Bravo
Başa dön
leventm Çevrimdışı leventm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
C4FER
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 07.07.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

far kısmı çok hoş olmuş bence.eski haline bakıyorum da motorun görünümünü çok deiştirmiş cbr600'e benzemiş.aslında bu 06-07 modellere sadece ön grenaj kısmını monte etmek gibi bir durum olabilir mi sizce?olsa çok ii olurdu ben deiştirirdim valla
Başa dön
C4FER Çevrimdışı C4FER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ta_one
Üye
Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 08.07.2008 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun sadece kafa granajıyla farları farklı.onu bosverın 150cc sı cıkıyor yakında gorusunuz
Başa dön
ta_one Çevrimdışı ta_one Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 08.07.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

repsol_35, avrupada yeni yeni mi satılmaya başlanıyo Çok gülüyorum haha Çok gülüyorum Youtube a 2007 cbr 125 yaz önüne çıkan videolarda eski kasa görücekmisin hiç..Yurtdışında bu motor satıldı edildi hatta bazıları hurdalıkta bile yerini aldı biz hala gelcek diye bekliyoruz..2007 de çıktı bu kasa..Tr ye daha gelmesini daha çook bekleriz Çok gülüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 08.07.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel olmuş ama bende pek sanmıyorum bu yıl felan geleceğini diğer yıllara belki
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal