extremetolga, nası başlık yazıcamı sana sormucam koçum ok.beğenip beğenmemen umrumda bile deil.dier cwp weren arkadaşlar saolun tekrar _________________ Bu alemde iki büyük var.Biri 70 lik rakı diğeri BEŞİKTAŞ
extremetolga, haklısın daha once cok konusuldu eskı topıclere bakarsanız gorursunuz ama su kadarını soyleyeyım ızmırdekı honda servısıyle konustum 2009 yılından once bu model turkıyeye gelmeyecekmıs herkesın bılgısıne...! _________________ CBR 125 REPSOL
Elimdeki cıbırları satamadılar kesin _________________ ~~((-_-))~~ If I should stay I would only be in your way So Ill go but I know Ill think of you every step of the way I will always love you~~((-_-))~~
far kısmı çok hoş olmuş bence.eski haline bakıyorum da motorun görünümünü çok deiştirmiş cbr600'e benzemiş.aslında bu 06-07 modellere sadece ön grenaj kısmını monte etmek gibi bir durum olabilir mi sizce?olsa çok ii olurdu ben deiştirirdim valla
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2086 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 08.07.2008 - 15:28 Mesaj konusu:
repsol_35, avrupada yeni yeni mi satılmaya başlanıyo haha Youtube a 2007 cbr 125 yaz önüne çıkan videolarda eski kasa görücekmisin hiç..Yurtdışında bu motor satıldı edildi hatta bazıları hurdalıkta bile yerini aldı biz hala gelcek diye bekliyoruz..2007 de çıktı bu kasa..Tr ye daha gelmesini daha çook bekleriz _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız