HalilRR, silahmıı nerde nezamann canım durumları biliyosun silah basına diyosun 5 sene sabredin yaa yasak bana yasakk catlayıp ölcem valla
_________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Sabah saat 10:45 de Kordon Cafe önünde toplanıp.......YANLIŞ en geç saat 10:00 da sınıfta toplanılıyor......İnciraltı Sahilevlerinde ŞEHR-İ GARDEN de, çimenlerin üzerinde ballı kaymaklı.....güzel bir kahvaltı ile birlikte.....YANLIŞ çünkü tek kahvaltı malzemeniz simit veya tost olacaktır, tanınan süre 10 dk..... bir taraftan güneşin tatlı tatlı ısıtmasının tadını çıkarırken, bir kaç saat sonrasında dahil olacağımız yorucu savaş için enerji depolayacağız....YANLIŞ..dersten sonra harcayacak enerji olmuyor...eve gidecek enerjiyi ancak buluyorsun.
Özetleeeee her zamanki gibi gelemiyoruuuuummm
dostum
sakın üzülme gelemiyorum diye
ben senin yerine 2 el sıkarım düşmanın kafasına kafasına
nede olsa dostluklar böle günler için dimi ama _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6849 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 17.05.2008 - 11:01 Mesaj konusu:
ErCy, Ok bakıyorum
badcocktail, Vah vah vahhh. Yav hocam gel o günde paintball dersi verelim öğrencilerine
10UR1, Ne silahı denemesi kanka Paintball diyoz, oyun diyoz yav
Ömer Bozkurt, He he he he. Zaten sana yasaklanmasını bekledik abi. Yasak olmasa vay halimize vayyyy _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Tarih: 18.05.2008 - 00:35 Mesaj konusu:
Hımmmm ArapKadri, doğru dersin, sen benim tetikçim ol. Acep kimin kafasına şeyettirsem....hımm hımm hımmss yahu benim düşmanım yok ki...Neyse gözlerini kapa ve atışını yap Kadrim senin elinden çıkan boyalar mutlaka hakeden birisini vuracaktır
HalilRR, yemezler senin vah vahlarını....Hep gelicem diyorsun senin yerine derse girerim diyorsun ama 1 kez olsun gelmedin, öğrenciler halbuki ne iştahlanmışlardı "SANDALYEDE TEK PARMAĞA NASIL KALKILIR?" ı öğreteceksin diye...Gel de bari gitmeden bir görünüver şu garibanlara...Ben de 2 atış yapıp geliveriim yoksa atışlarımı arkadaşlarını temsilen bilahare gördüğümde sana mı yapayım
Bütün bu şaka amaçlı yazılardan sonra son durumu da hatırlatalım... Sevgili Hakan Dinçer'in belirttiğine göre arka arkaya gelen vefatlarımızdan dolayı bu aktivite de iptal edildi....Hepimizin başı sağolsun tekrar Bence de en doğru karar verildi _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1270 Nereden: Memleketten....
Tarih: 18.05.2008 - 19:14 Mesaj konusu:
Daha önce bu keyifli oyunu oynamamış herkesin oynamasını ve katılmasını tavsiye ederim.Gerçekten çok kyifli ve yorucu bir yandan.(kilo sorunu olan bayanlara duyurulur. )
Bağımlılık yapabilir....Hiçbir yaralıyıcı veya zarar verici etkisi yoktur....Tamamen tam güvenlik altından oynanıyor.... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız