Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 08 siyah-beyaz 1000RR mı? & 07 kırmızı-beyaz R1 mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

08 siyah-beyaz 1000RR mı? & 07 kırmızı-beyaz R1 mi?

08 siyah-beyaz 1000RR mı? & 07 kırmızı-beyaz R1 mi?
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rosse
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.05.2008 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, Şu anda çok mutluyum ve rüyada gibiyim.Makinamı aldıktan sonra hüngür hüngür ağlamama sebep oldu.Eminim bu R1 olsaydı yine aynı heyecanla gözyaşlarıma mani olamazdım.Motosikletimi almadan önce içimdeki hislerimde hep güzellik ön plandaydı.Fakat sahip olduktan sonra pek ön plana geçmedi.Çünkü racing makinada asıl gaye sürat olduğundan görsellik ikinci plan.Görselliğe önem vermiş olsaydım, kesinlikle bir çaydanlık! Pardon pardon bir cruiser alırdım.
Biraz önce Valeo nickli arkadaşımız 2009 R1 ile ilgili bir topic açmış, oradaki gibi, Agusta karması bir makina çıkarırsa Allahın izniyle bir aksilik olmazsa olabilir.
Başa dön
Rosse Çevrimdışı Rosse Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 17.05.2008 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rosse, valla bece eğer yamaha çizgisini bozmazsa yıne yakışıklımı yakışıklı bır race çıkaracak...bu işi iyi yapıyorlar ....yanlış anlaşılmasın yakışıklılık konusunda Gülümsüyorum Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.05.2008 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, Kesinlikle katılıyorum.Zaten yamahanın race modellerinde herbirini seyretmeye doyum olmuyor.R6 olsun R1 olsun hepsi Rus güzelleri gibi, çok şık.Hala seyretmeye doyamadığım modeller.Ekamba'nın dediği gibi yeni kasası çıkacaksa seneye yine aynı saygıyı göreceginden şüphem yok. Gülümsüyorum
Başa dön
Rosse Çevrimdışı Rosse Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.05.2008 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rosse, valla bende merakla beklıyorum ınankı kardeş....göreceğiz bakalım bu sefer nasıl bır çlgınlığa ımza atacak yamaha dizayncıları.... Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 18.05.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RR la YZF le ne işin war umut abii yaaaaa

gel dinle beni GSX_R alalım sana suzukici yapayım seni ben Bravo

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
o serserı makınayla uğraşamam ben.....çok hırçın başına buyruk..... Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 18.05.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen bilrisin abim

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
busamania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.05.2008 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar yeni zx10r kullanan yada inceleyen test eden yokmu aramızda?bilgi veren olursa sevinirim.
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 18.05.2008 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, cevabın guzel kardes haklısın amac acık yakalamak degıl aslında ama topık ı actıgın baslık cok ıddıalı o yuzden ben bu sekılde yazdım ama yazarkende smıleylerle olayı hafıflettım elımden geldıgınce.bu baslıgın tepkı toplamamak gıbı bı ıhtımalı yuzde 0 bence.kınayarak yazmadım ama ben sadece fıkırdır sen acmıssın bı konu bende vermısım bı cevap yanı ok.ıkısınıde guzel arastır tercıhını ıyı yap bırı bırınden yarım sanıye hızlı dıe ıcıne sınmeyecek bı motor alma ıcıne rr ın tıpı sınıyorsa sakın baska markaya takılma bu sene derım zaten r1 ın tıpı cok alısılmıs oldu 2004 ten berı aynı cızgıler hep motor tıp konusunda guzel gercekten ama baydı artık.tabı gene karar senın ıyı gunler......kawasaki_honda, cok az kaldı m3 u aldıgım gun kıracam kafanı vırajlarda merak etme.bu ıs 1,9 tdi bora yı gecmeye benzemez Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 18.05.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabikide Kırmızı Beyaz R1
yada 2009 bekle derim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R1fatih, eyvallah kardeş saol....haklısın zaten sanıyeler hatta sanıselerle yarışan motorlar bu ıkısıde....ama bu sezon olmadığım ıçın turkıyede motor alırsam eylul ekıme kalacak bende dıyorumkı oldu olacak fuarı beklıyeyım çunku yamaha ne yapacak merak edıyorum ama sabredemıyebılırımde.... Bravo

Son Mesajdan 54 saniye:

KammadeRR, valla benım zıhnımdekı de o 09 fuarını beklemek ama bakalım nasıp...sabretmek zor bırşey... Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 18.05.2008 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi ßakaLım içindeki asLanı uyandır da Al şu HONDAYI ßizde sana hayırLı oLsun diyeLim
Başa dön
Y-Z-F Çevrimdışı Y-Z-F Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyvallah kardeş....bakacağız.... Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa /Turgutlu

MesajTarih: 18.05.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiden hayırlı olsun içine hangisi siniyorsa onu al ikiside güzel makina Akhisarda Dogan abiyle konuşursan büyük bir olasılıkla yamaha der bence
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Sonraki
8. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal