yakuzzza, Şu anda çok mutluyum ve rüyada gibiyim.Makinamı aldıktan sonra hüngür hüngür ağlamama sebep oldu.Eminim bu R1 olsaydı yine aynı heyecanla gözyaşlarıma mani olamazdım.Motosikletimi almadan önce içimdeki hislerimde hep güzellik ön plandaydı.Fakat sahip olduktan sonra pek ön plana geçmedi.Çünkü racing makinada asıl gaye sürat olduğundan görsellik ikinci plan.Görselliğe önem vermiş olsaydım, kesinlikle bir çaydanlık! Pardon pardon bir cruiser alırdım.
Biraz önce Valeo nickli arkadaşımız 2009 R1 ile ilgili bir topic açmış, oradaki gibi, Agusta karması bir makina çıkarırsa Allahın izniyle bir aksilik olmazsa olabilir.
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1311 Nereden: Memleketten....
Tarih: 17.05.2008 - 18:41 Mesaj konusu:
Rosse, valla bece eğer yamaha çizgisini bozmazsa yıne yakışıklımı yakışıklı bır race çıkaracak...bu işi iyi yapıyorlar ....yanlış anlaşılmasın yakışıklılık konusunda _________________
yakuzzza, Kesinlikle katılıyorum.Zaten yamahanın race modellerinde herbirini seyretmeye doyum olmuyor.R6 olsun R1 olsun hepsi Rus güzelleri gibi, çok şık.Hala seyretmeye doyamadığım modeller.Ekamba'nın dediği gibi yeni kasası çıkacaksa seneye yine aynı saygıyı göreceginden şüphem yok.
Tarih: 17.05.2008 - 19:15 Mesaj konusu:
Rosse, valla bende merakla beklıyorum ınankı kardeş....göreceğiz bakalım bu sefer nasıl bır çlgınlığa ımza atacak yamaha dizayncıları.... _________________
Tarih: 18.05.2008 - 12:12 Mesaj konusu:
arkadaşlar yeni zx10r kullanan yada inceleyen test eden yokmu aramızda?bilgi veren olursa sevinirim. _________________ Impatience is a sign of hurrying; hurrying is a sign of worrying; worrying is a sign of fear www.lovehill.de
Kayıt: Feb 21, 2005 Mesajlar: 695 Nereden: BEYSEHYR otobanyndan
Tarih: 18.05.2008 - 22:58 Mesaj konusu:
yakuzzza, cevabın guzel kardes haklısın amac acık yakalamak degıl aslında ama topık ı actıgın baslık cok ıddıalı o yuzden ben bu sekılde yazdım ama yazarkende smıleylerle olayı hafıflettım elımden geldıgınce.bu baslıgın tepkı toplamamak gıbı bı ıhtımalı yuzde 0 bence.kınayarak yazmadım ama ben sadece fıkırdır sen acmıssın bı konu bende vermısım bı cevap yanı ok.ıkısınıde guzel arastır tercıhını ıyı yap bırı bırınden yarım sanıye hızlı dıe ıcıne sınmeyecek bı motor alma ıcıne rr ın tıpı sınıyorsa sakın baska markaya takılma bu sene derım zaten r1 ın tıpı cok alısılmıs oldu 2004 ten berı aynı cızgıler hep motor tıp konusunda guzel gercekten ama baydı artık.tabı gene karar senın ıyı gunler......kawasaki_honda, cok az kaldı m3 u aldıgım gun kıracam kafanı vırajlarda merak etme.bu ıs 1,9 tdi bora yı gecmeye benzemez _________________ http://www.youtube.com/watch?v=e2FExmp_2zIhttp://www.youtube.com/watch?v=QMsfhx7uq54&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=WN_2INyjsx8&feature=related
Tarih: 18.05.2008 - 23:05 Mesaj konusu:
R1fatih, eyvallah kardeş saol....haklısın zaten sanıyeler hatta sanıselerle yarışan motorlar bu ıkısıde....ama bu sezon olmadığım ıçın turkıyede motor alırsam eylul ekıme kalacak bende dıyorumkı oldu olacak fuarı beklıyeyım çunku yamaha ne yapacak merak edıyorum ama sabredemıyebılırımde....
Son Mesajdan 54 saniye:
KammadeRR, valla benım zıhnımdekı de o 09 fuarını beklemek ama bakalım nasıp...sabretmek zor bırşey... _________________
Kayıt: Sep 21, 2005 Mesajlar: 234 Nereden: Manisa /Turgutlu
Tarih: 18.05.2008 - 23:58 Mesaj konusu:
şimdiden hayırlı olsun içine hangisi siniyorsa onu al ikiside güzel makina Akhisarda Dogan abiyle konuşursan büyük bir olasılıkla yamaha der bence _________________ YA SEVECEKSİN YA TERK EDECEKSİN
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız