Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD! Herkes Silah Başına PAİNTBALL Oynuyoruuzz!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD! Herkes Silah Başına PAİNTBALL Oynuyoruuzz!!!

İZMİR MD! Herkes Silah Başına PAİNTBALL Oynuyoruuzz!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 17.05.2008 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, silahmıı nerde nezamann Gülümsüyorum canım durumları biliyosun silah basına diyosun 5 sene sabredin yaa yasak bana yasakk catlayıp ölcem valla
Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 17.05.2008 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi sıkan kazansın Gülümsüyorum
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.05.2008 - 02:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badcocktail demiş ki:
Sabah saat 10:45 de Kordon Cafe önünde toplanıp.......YANLIŞ en geç saat 10:00 da sınıfta toplanılıyor......İnciraltı Sahilevlerinde ŞEHR-İ GARDEN de, çimenlerin üzerinde ballı kaymaklı.....güzel bir kahvaltı ile birlikte.....YANLIŞ çünkü tek kahvaltı malzemeniz simit veya tost olacaktır, tanınan süre 10 dk..... bir taraftan güneşin tatlı tatlı ısıtmasının tadını çıkarırken, bir kaç saat sonrasında dahil olacağımız yorucu savaş için enerji depolayacağız....YANLIŞ..dersten sonra harcayacak enerji olmuyor...eve gidecek enerjiyi ancak buluyorsun.

Özetleeeee her zamanki gibi gelemiyoruuuuummm Sinirlendim Sinirlendim Ağlıyorum

dostum Gülümsüyorum
sakın üzülme gelemiyorum diye

ben senin yerine 2 el sıkarım düşmanın kafasına kafasına Çok gülüyorum

nede olsa dostluklar böle günler için dimi ama Delirdim Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 17.05.2008 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ErCy, Ok bakıyorum Bravo

badcocktail, Vah vah vahhh. Yav hocam gel o günde paintball dersi verelim öğrencilerine Çok gülüyorum

10UR1, Ne silahı denemesi kanka Şok oldum Paintball diyoz, oyun diyoz yav Çok gülüyorum

Ömer Bozkurt, He he he he. Zaten sana yasaklanmasını bekledik abi. Yasak olmasa vay halimize vayyyy İstemiyorum İstemiyorum Çok gülüyorum
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 18.05.2008 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hımmmm ArapKadri, doğru dersin, sen benim tetikçim ol. Acep kimin kafasına şeyettirsem....hımm hımm hımmss yahu benim düşmanım yok ki...Neyse gözlerini kapa ve atışını yap Kadrim senin elinden çıkan boyalar mutlaka hakeden birisini vuracaktır Dil çıkarıyorum Delirdim Delirdim

HalilRR, yemezler senin vah vahlarını....Hep gelicem diyorsun senin yerine derse girerim diyorsun ama 1 kez olsun gelmedin, öğrenciler halbuki ne iştahlanmışlardı "SANDALYEDE TEK PARMAĞA NASIL KALKILIR?" ı öğreteceksin diye...Gel de bari gitmeden bir görünüver şu garibanlara...Ben de 2 atış yapıp geliveriim Dil çıkarıyorum yoksa atışlarımı arkadaşlarını temsilen bilahare gördüğümde sana mı yapayım Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Bütün bu şaka amaçlı yazılardan sonra son durumu da hatırlatalım... Sevgili Hakan Dinçer'in belirttiğine göre arka arkaya gelen vefatlarımızdan dolayı bu aktivite de iptal edildi....Hepimizin başı sağolsun tekrar Üzgünüm Çoook seviyorum Bence de en doğru karar verildi Alkışlıyorum
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 18.05.2008 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha kesin Olmamakla beraber ben dahil 5 kişi geleceğiz...
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 18.05.2008 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de gelebılseydım keşke ..... Üzgünüm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.05.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dkkat edin..şeytan doldurur Delirdim
reont Çevrimdışı reont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 18.05.2008 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badcocktail, Evet geçen hafta bütün aktiviteleri iptal ettik olması gerektiği gibi Üzgünüm

WarCer, Bakıyorum cesaretini toplamışsın Erdemcim Çok gülüyorum
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önce bu keyifli oyunu oynamamış herkesin oynamasını ve katılmasını tavsiye ederim.Gerçekten çok kyifli ve yorucu bir yandan.(kilo sorunu olan bayanlara duyurulur. Gülümsüyorum )
Bağımlılık yapabilir....Hiçbir yaralıyıcı veya zarar verici etkisi yoktur....Tamamen tam güvenlik altından oynanıyor.... Bravo Bravo
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 18.05.2008 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, Akhisar uzak sayılmaz seni de bekleriz Bravo
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akhisarda olsam gelırım dostum inan....ama facebook tanda konuşmuştuk hatırlarsan şuan IRAK'tayım yakında doneceğim o taraflara....ama IRAK'ta da duzenlıyecek olursanız boyle bır etkınlık gelırım bak....oyle cafe de cull of duty oynayacağınıza gelın burda tım kuralım Gülümsüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 18.05.2008 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

" Kurşun ata ata biter yollar gide gide biter mapus yata yata biter ALdırma GönüL ALdırma....." Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Gelcem demiyorum halil abi anladın sen onu Bravo

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KammadeRR, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 18.05.2008 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, Irak taki pek oyuna benzemez sanıyorum Şok oldum Çok gülüyorum Kimse hilede yapamaz gerçi fenada olmaz yani. Neyse sen en iyisi gel biz burda yapalım yapacağımızı Gülümsüyorum

KammadeRR, Ben seni hiç anlayamadım ki abicim Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  Sonraki
5. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.58 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal