Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ihtiyar rossi le mans ı kazandı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ihtiyar rossi le mans ı kazandı
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
speedology
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 16:22    Mesaj konusu: ihtiyar rossi le mans ı kazandı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossi nin bu işli bırakmasını gerektiğini düşünen arkadaşlar umarım bu yarışı seyretmiştir
Başa dön
speedology Çevrimdışı speedology Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 18.05.2008 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

link calısmıyo
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rammstein_one
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İsTaNbuL

MesajTarih: 18.05.2008 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossi değilde yarışa bence damgasını vuran jorge lorenzoydu görmedinizmi adam koltuk değnekleri ile yarışa katıldı ve adam 2.ci oldu healal olsun valla Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Rammstein_one Çevrimdışı Rammstein_one Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 18.05.2008 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izleyemwedim Üzgünüm
Cosh315
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 18.05.2008 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossi den çok lorenzo yu tebrik etmek lsm bnce de Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
Cosh315 Çevrimdışı Cosh315 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Yarrasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 18.05.2008 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ölüsü yetio:) rossi Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
HAKANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.05.2008 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rammstein_one, -1 rossinın yerıde bır başka gonlumuzde.... Alkışlıyorum
www.dogalgazciniz.com
Başa dön
HAKANRR Çevrimdışı HAKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 18.05.2008 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rossi rahat kazandı..Özlemiştim the doctor yazısını görmeyi
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı gundelfingen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.05.2008 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gundelfingen, evet ya iki Fiat Yamaha yarıçısı podyumu paylaştı.Marka sıralamasında da birinci oldular.

Rammstein_one, sanada katılmamak elde değil zaten 3.lükten 2.liğe geçerken bütün ekip arkadaşları hayretle izlediler onları da şaşırttı 2.liğe çıkarak o haliyle..
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 18.05.2008 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugun yamahanın günüydü ilk 3 yamahanındı bence podyumun ilk 3üde alkışı fazlasıyla hak ediyor Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
momoR Çevrimdışı momoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
speedology
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.05.2008 - 08:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence rossi nin varisi lorenzo olucak çok yetenekli adam
Başa dön
speedology Çevrimdışı speedology Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 19.05.2008 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mükemmel bir yarıştı. rossi yine rossiliğini gösterdi.
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 19.05.2008 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rammstein_one demiş ki:
rossi değilde yarışa bence damgasını vuran jorge lorenzoydu görmedinizmi adam koltuk değnekleri ile yarışa katıldı ve adam 2.ci oldu healal olsun valla Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

kesinlikle.. Bravo

John Hopkinsin Kawasının zinciri koptu... Skandal Çok gülüyorum Kawa işte sorun çıkarmakta üstüne yok. Gülümsüyorum

Rossi 2 yarıştır eskisi gibi gidiyo.

Rossi A.Nieto nun 90 yarış galibiyetine yetişti izleyenler görmüştür. Nieto Rossinin makinasını aldı Rossiyide attı arkasına. Helal olsun kimisinin zoruna gider ama adam beraber kutladı.

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal