Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Antalya MD sizlere sesleniyorum!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Antalya MD sizlere sesleniyorum!!!

Antalya MD sizlere sesleniyorum!!!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 15.05.2008 - 23:45    Mesaj konusu: Antalya MD sizlere sesleniyorum!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarın Antalyaya gidiyorum uçakla orda kayınpederin motorunu(xt125) alacağım , Antalya'da MD lilerle tanışmak isterim ,şayet uygun olursak .
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.05.2008 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AKIN , seyyah gibisin vallahi...
ANTALYA MD duy sesimizi..
Bak orda süper bir adam var; "izmir_07"
Onu bulsanız yeter.. Bravo

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer şimdi Çevrimiçi HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
polidoryon
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.05.2008 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akın kac gun kalacaksın
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
polidoryon Çevrimdışı polidoryon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 17.05.2008 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
AKIN , seyyah gibisin vallahi...
ANTALYA MD duy sesimizi..
Bak orda süper bir adam var; "izmir_07"
Onu bulsanız yeter.. Bravo

hahaha yaw mesajı şimdi gördüm yarıldım burda Gülümsüyorum yakında izmirede geliriz hakancım seyyahlık bitmez bende:)

antalya md yede şunu belirteyim :
şimdi henüz daha pc ye oturabildim ,şuanda antalyadayım,çarşamba sabahı istanbula geri dönüş yapacam ,bugün (cumartesi) akşam sidede olacagım yarın beldibi ordanda olinpos yapcagım ,motorum xt125 zor oluyor ama güzel hiç yoktan motor var işte:)
telefondan internete bağlandığımdan dolayı imla hatalarım mevcut bundan dolayı özürdilerim herkesten Üzgünüm antalya md organizetörleri gezi planlarınızı bekliyorum iyi günler dilerim herkese.
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
caryy_boy_07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 18.05.2008 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antakin, pazar günü 5m migros önünde ki 18,05,2008 saat 12:00 da buluşmamız var inşallah gelirsinde karşılarşıırız Delirdim
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 18.05.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüh kardeşim kaçırdım side'düğün vardı anca şimdi geldim ,çok üzüldüm vallahi:(
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal