Tarih: 18.05.2008 - 12:27 Mesaj konusu:
racingdelisi: Evet, dedigin gibi o zaman ilk seninle kar$ila$acagiz. O halde gemide sabah kahvaltisi yapmayalim biz . Olurda gemi gecikirse sms atarim..
yakup54: Canin sagolsun, bizim i$imiz belli olmaz, bakarsin seneye gene motorla gideriz? Ona göre lobi yapmaya ba$la olmazsa
CSAYAR/depresif_motorcu/oguz_92/irmese: Te$ekkürler. Elimizden geldigince programa uyma niyetimiz var irmese ama .. bakicaz artik
X-rinG: Bababa… Nazilli'de çoook bakindim etrafima, ama bi tek Izmir plaka 2000 R6 gördüm (2004 yilinda) Dedigin gibi, kazasiz belasiz bi gelelim…. Aaaah ah… Özlemi$im..
ekamba: Ah be Erbil’im, ne desen haklisin.. Hem yapma yaaa, rayindan çikma felan. Gönül ister, her gittigimiz yerde doya doya sohbetimizi yapip, Efes’imizi, Tekirdagimizi devirelim ama ne diim…
_RoMeO_: Diger arkada$lara iletirim.. Biz galiba bizim güzergahi tekrar bi gözden geçirmemiz gerekiyo?
dragon70: Haklisin, fakat 4’ümüz Hollanda’dan, 5.ci arkada$imiz Almanyadan (Erol) katilacak. Kismet olursa Cuma sabahi 06.00’da çikip onun oturdugu yerde (yeti$irsek) Cuma namazini kilip, o ak$am Milano’da geceleyip gezmek istiyoruz
Ertesi sabah’ta erkenden çikip, ak$ama kadar Ancona'da ne var ne yok bakicaz
Tarih: 18.05.2008 - 12:50 Mesaj konusu:
R-tugrul, öyle tabi ki. hayırlısıyla bir gelin. gelmeden önce geliş saatini falan bildirin ki senin pide işlerini ayarlayalım _________________ Bazıları Asla Evcilleşmez!!! CBR 600RR red...
Tarih: 18.05.2008 - 13:06 Mesaj konusu:
R-tugrul, ayıp ettin o kadar uzatmayız bile. yenipazar yol ayrımında buluşuruz. direk pidelere çökeriz sonra tarkan_600 ün tatlılara _________________ Bazıları Asla Evcilleşmez!!! CBR 600RR red...
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7692 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 18.05.2008 - 13:29 Mesaj konusu:
R-tugrul demiş ki:
ekamba: Ah be Erbil’im, ne desen haklisin.. Hem yapma yaaa, rayindan çikma felan. Gönül ister, her gittigimiz yerde doya doya sohbetimizi yapip, Efes’imizi, Tekirdagimizi devirelim ama ne diim…
Ertesi sabah’ta erkenden çikip, ak$ama kadar Ancona'da ne var ne yok bakicaz
bişii deme,siz bi çıkın yola da gerisini konuşur hallederiz..
bu arada anconada ne var ne yok bakacanız ya,anacondalara dikkat edin puhahahah
(fazla merak olayı yanee,iyi değil derlerde) _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 18.05.2008 - 14:40 Mesaj konusu:
X-rinG: Of of offf.... Pide, tatli, sora bizim eve geceriz hepberaber. Bizim mahalleden (Aydogdu) bakiim bi kac arkadas ayarlayabilirsem, ince saz felan Bahcede bide mangal... ohhhh....
Kayıt: Mar 22, 2008 Mesajlar: 52 Nereden: 's-Hertogenbosch - HOLLANDA
Tarih: 18.05.2008 - 22:22 Mesaj konusu:
Selam millet, ben gelecek arkadaslardan ZX-10R li olan Ahmet Aydogan im, buyuk hayranlikla yazdiklarinizi bir degil iki defa okudum. Hepinizden allah ragzi olsun. Daha Eylulde 1 haftalik motorumla Hollanda, Almanya, Avusturya, Slovenja, Hirvatistan, Sirbistan, Macaristan, Romanya, Moldovya, Ukrayna ve oradan gemiyle Istanbul ve Ankara uzeri Tokat'a gelmistim. Tecrube derseniz allah sukur var sayiyoruz fakat herdefasinda heyecan tekrar basiyor.... sizlerinde de boyle cani gonulden bizleri kabul etmeniz duygulandiriyor insani ister istemez...Tekrar tekrar hepinize tsk ederim (gelecek arkadaslar adina)...Foto yuklemek istiyorum fakat her nedense bir turlu olmuyor yoksa sizlere gecen hafta Luxemburg ve Almanya gezimizin de fotolarini yukleyecektim...
racingdelisi: Evet, dedigin gibi o zaman ilk seninle kar$ila$acagiz. O halde gemide sabah kahvaltisi yapmayalim biz . Olurda gemi gecikirse sms atarim..
bana uyar istersen pm den telefon numaramı yollayım.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 20.05.2008 - 00:02 Mesaj konusu:
racingdelisi: pm numarami sana göndercem az sora.... Peki, sende gelecekmisin bizimle Nazilli'ye? ekamba artik nerden katilir belli degil, ama yerimiz/evimiz müsait.. Gelirsen memnun olurum
SpeedyMaho: Ahmet'cigim. Korktugum (aslinda istedigim) bizim Konya'dan transit geçi$imiz biraz zor olcak gibi. Ben Nazill'iden bi gece kistim.... Bizim program galiba biraz çorba olcak!?
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7692 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 20.05.2008 - 00:05 Mesaj konusu:
R-tugrul, drop/pindakaas istersen getirme.......... oylum oylum oyarım yoksa seni..
olm o droplardan baya bi getir.6 ay yetecek kadar..
bu arada ertuğrul,işlerim dolayısıyla izmir-bornovada karşılayacağım sizleri,ok kardeşim benim.
hafta sonuna denk gelseydiniz kopardık her yere ama salı malum,iş günü.
öle yada böle,görüşelim de isterse fizanda olsun.... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 20.05.2008 - 00:20 Mesaj konusu:
ekamba: Senin canin sagolsun be Erbil'cigim!!! Hiç kendini SIKINTIYA sokma. Racingdelisi sagolsun kar$iliicak bizi
Nazilliye gelip kalcan ama deme?
Drop'larin, pindakaas'larin çoktan hazir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız