Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HOLLANDA'DAN TÜRKİYE TURU

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HOLLANDA'DAN TÜRKİYE TURU
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
R-tugrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Oss/Hollanda

MesajTarih: 18.05.2008 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi: Evet, dedigin gibi o zaman ilk seninle kar$ila$acagiz. O halde gemide sabah kahvaltisi yapmayalim biz Dil çıkarıyorum . Olurda gemi gecikirse sms atarim..

yakup54: Canin sagolsun, bizim i$imiz belli olmaz, bakarsin seneye gene motorla gideriz? Ona göre lobi yapmaya ba$la olmazsa Gülümsüyorum

CSAYAR/depresif_motorcu/oguz_92/irmese: Te$ekkürler. Elimizden geldigince programa uyma niyetimiz var irmese ama Gülümsüyorum .. bakicaz artik

X-rinG: Bababa… Nazilli'de çoook bakindim etrafima, ama bi tek Izmir plaka 2000 R6 gördüm (2004 yilinda) Dedigin gibi, kazasiz belasiz bi gelelim…. Aaaah ah… Özlemi$im..

ekamba: Ah be Erbil’im, ne desen haklisin.. Hem yapma yaaa, rayindan çikma felan. Gönül ister, her gittigimiz yerde doya doya sohbetimizi yapip, Efes’imizi, Tekirdagimizi devirelim ama ne diim…

_RoMeO_: Diger arkada$lara iletirim.. Biz galiba bizim güzergahi tekrar bi gözden geçirmemiz gerekiyo? Gülümsüyorum

dragon70: Haklisin, fakat 4’ümüz Hollanda’dan, 5.ci arkada$imiz Almanyadan (Erol) katilacak. Kismet olursa Cuma sabahi 06.00’da çikip onun oturdugu yerde (yeti$irsek) Cuma namazini kilip, o ak$am Milano’da geceleyip gezmek istiyoruz Dil çıkarıyorum
Ertesi sabah’ta erkenden çikip, ak$ama kadar Ancona'da ne var ne yok bakicaz Gülümsüyorum
Başa dön
R-tugrul Çevrimdışı R-tugrul Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
X-rinG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NaziLLi

MesajTarih: 18.05.2008 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R-tugrul, öyle tabi ki. hayırlısıyla bir gelin. gelmeden önce geliş saatini falan bildirin ki senin pide işlerini ayarlayalım Göz kırpıyorum

Başa dön
X-rinG Çevrimdışı X-rinG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
R-tugrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

X-rinG: Allaaaaaaah.... Tamam! Nazilli giri$inde (yada istersen tabi daha önce) Migros'un oralarda kar$ilarsin olmazsa? Delirdim
Başa dön
mrsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 18.05.2008 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeşil kawa çok şekil yeah Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
mrsl Çevrimdışı mrsl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
X-rinG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NaziLLi

MesajTarih: 18.05.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R-tugrul, ayıp ettin o kadar uzatmayız bile. yenipazar yol ayrımında buluşuruz. direk pidelere çökeriz sonra tarkan_600 ün tatlılara Delirdim

Başa dön
X-rinG Çevrimdışı X-rinG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 18.05.2008 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R-tugrul demiş ki:
ekamba: Ah be Erbil’im, ne desen haklisin.. Hem yapma yaaa, rayindan çikma felan. Gönül ister, her gittigimiz yerde doya doya sohbetimizi yapip, Efes’imizi, Tekirdagimizi devirelim ama ne diim…
Ertesi sabah’ta erkenden çikip, ak$ama kadar Ancona'da ne var ne yok bakicaz Gülümsüyorum
bişii deme,siz bi çıkın yola da gerisini konuşur hallederiz..
bu arada anconada ne var ne yok bakacanız ya,anacondalara dikkat edin puhahahah Dil çıkarıyorum Delirdim Delirdim Delirdim
(fazla merak olayı yanee,iyi değil derlerde) Şok oldum Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
R-tugrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

X-rinG: Of of offf.... Pide, tatli, sora bizim eve geceriz hepberaber. Bizim mahalleden (Aydogdu) bakiim bi kac arkadas ayarlayabilirsem, ince saz felan Dil çıkarıyorum Bahcede bide mangal... ohhhh.... Gülümsüyorum Gülümsüyorum

ekamba: Ancona'da neler varmi$ neler Dil çıkarıyorum Bi istedigin varmi buralardan, drop/pindakaas falan? Gülümsüyorum
Başa dön
SpeedyMaho
Üye
Üye

Nereden: 's-Hertogenbosch - HOLLANDA

MesajTarih: 18.05.2008 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam millet, ben gelecek arkadaslardan ZX-10R li olan Ahmet Aydogan im, buyuk hayranlikla yazdiklarinizi bir degil iki defa okudum. Hepinizden allah ragzi olsun. Daha Eylulde 1 haftalik motorumla Hollanda, Almanya, Avusturya, Slovenja, Hirvatistan, Sirbistan, Macaristan, Romanya, Moldovya, Ukrayna ve oradan gemiyle Istanbul ve Ankara uzeri Tokat'a gelmistim. Tecrube derseniz allah sukur var sayiyoruz fakat herdefasinda heyecan tekrar basiyor.... sizlerinde de boyle cani gonulden bizleri kabul etmeniz duygulandiriyor insani ister istemez...Tekrar tekrar hepinize tsk ederim (gelecek arkadaslar adina)...Foto yuklemek istiyorum fakat her nedense bir turlu olmuyor yoksa sizlere gecen hafta Luxemburg ve Almanya gezimizin de fotolarini yukleyecektim... Üzgünüm Motordelisi
Başa dön
SpeedyMaho Çevrimdışı SpeedyMaho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 18.05.2008 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

racingdelisi: Evet, dedigin gibi o zaman ilk seninle kar$ila$acagiz. O halde gemide sabah kahvaltisi yapmayalim biz . Olurda gemi gecikirse sms atarim..

bana uyar istersen pm den telefon numaramı yollayım.. ?
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SpeedyMaho
Üye
Üye

Nereden: 's-Hertogenbosch - HOLLANDA

MesajTarih: 18.05.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karakral1 demiş ki:
o ne güzel yeşildir be kardeşim kawasaki nin yeşil renklerine bayılıyorum hepsine hayırlı yolculuklar Bravo

Karakral1, tsk ederim en iyisi en guzeli gonlunce olsun derim..gorusme arzusuyla Delirdim

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

tarkan_600 demiş ki:
ekamba demiş ki:
tarkan_600 demiş ki:
ekamba, nazillide buluşuruz biz onlarla merak etme Çok gülüyorum Çok gülüyorum
nazillide benle de buluşmuş olacaksın o halde..... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
bende nazilliye geleceğim inşallah.. Bravo
ooooooo sendemi geliyorsunn eyiiii eyiiii gellll tatlı ısmarlayım sana

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

HalilRR demiş ki:
Zamanımı ayarlayabilirsem bende katılmak isterim Çok gülüyorum
senide bekliyorum abi sende gel bak pamukkale gezisini araya sıkıştırrrr

Tarkan_600: ne tatlisi imis bunlar Nazillinin tatlilari da mi var yahu?

Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:

yakup54 demiş ki:
allaahhh suraya bak ya kacmaz bu gezii ama bizim hatun ters ters bakiyor kazasiz belasiz geziler yolunuz acik olsun

Yakub54, Demek Denmarkta kaliyorsun.. Ertugrulun dedigi gibi bizim isimiz belli olmaz bir bakrsin cikariz Kopenhaga geliriz.. Motordelisi
Başa dön
SpeedyMaho Çevrimdışı SpeedyMaho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
R-tugrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.05.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi: Bravo pm numarami sana göndercem az sora.... Peki, sende gelecekmisin bizimle Nazilli'ye? ekamba artik nerden katilir belli degil, ama yerimiz/evimiz müsait.. Gelirsen memnun olurum Bravo

SpeedyMaho: Ahmet'cigim. Korktugum (aslinda istedigim) bizim Konya'dan transit geçi$imiz biraz zor olcak gibi. Ben Nazill'iden bi gece kistim.... Bizim program galiba biraz çorba olcak!? Göz kırpıyorum
Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.05.2008 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R-tugrul, drop/pindakaas istersen getirme.......... Gülümsüyorum oylum oylum oyarım yoksa seni.. Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
olm o droplardan baya bi getir.6 ay yetecek kadar.. Bravo
bu arada ertuğrul,işlerim dolayısıyla izmir-bornovada karşılayacağım sizleri,ok kardeşim benim.
hafta sonuna denk gelseydiniz kopardık her yere ama salı malum,iş günü. Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
öle yada böle,görüşelim de isterse fizanda olsun.... Bravo
Başa dön
R-tugrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.05.2008 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba: Senin canin sagolsun be Erbil'cigim!!! Hiç kendini SIKINTIYA sokma. Racingdelisi sagolsun kar$iliicak bizi Dil çıkarıyorum
Nazilliye gelip kalcan ama deme?
Drop'larin, pindakaas'larin çoktan hazir Bravo
Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.05.2008 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R-tugrul, kankammmmmmmm benimmmmmmmm Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Gülümsüyorum
Başa dön
R-tugrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.05.2008 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba: Senin için Oss, sizin mahalle ve sokaktan'dan geçip tank-cam'le çekim yapicam Dil çıkarıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 12, 13, 14  Sonraki
4. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal