Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ***ilk radar cezamı yedim***

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

***ilk radar cezamı yedim***
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 18.05.2008 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun bi daha yakalanmaman dileğiyle..

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
reont
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.05.2008 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neden ilk diosunki...yine nietlisin herhalde cezaya..haaadi hayırlsı...bide az yawaş ya... Beğenmedim
reont Çevrimdışı reont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 18.05.2008 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırLı işLer Çok gülüyorum
Başa dön
Y-Z-F Çevrimdışı Y-Z-F Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Bravo
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 19.05.2008 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok para be abı..237 ytl..237 le gırsem radara üzülmem de 111 le can sıkıcı bence..sınır 80 ama..80 de cok az bu arada Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
loriss Çevrimdışı loriss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 19.05.2008 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 19.05.2008 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_RoMeO_, dostum aynı yerde bende ceza yedim yaa 120 km hızla girdim radara o yeşil araç yokmu ahh ahh görmemişim yaf aynı cezayı banada yazdı memur bey ama polisler çok anlayışla karşıladılar neyse hakketmiş olduk elektirik su yol olarak geri döner inşallah Dil çıkarıyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.05.2008 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzasaydın keske niye durdun ki.
Başa dön
devrimRR Çevrimdışı devrimRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 19.05.2008 - 01:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

devrimRR, Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: OR-AN dan

MesajTarih: 19.05.2008 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, kardeş doğru demiş durma koy gitsin devam
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 19.05.2008 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PiT_BOY, Bravo Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Berlin

MesajTarih: 19.05.2008 - 01:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seninki bir sey mi benim rekorum var 61km/h ile girdim radara fotorafimi cektiler bi de..
sembol
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa /Turgutlu

MesajTarih: 19.05.2008 - 01:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eminim bir daha durmassın sende seçtiklerimizden olsaydın yemezdin selam duruyorlar gecenlerde gördüm hazır ol da duruyordu radarcı abi ama plaka 06 idi çok geçmiş olsun
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.05.2008 - 02:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Stromer, 61le bile ceza yazılar yav bee neymiş bu radar Çok gülüyorum
erhaneek
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.05.2008 - 02:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende çeşme otobanından giderken 41 plaka megane II bir araç sağ şeritten gidiyo yanından geçerken dedim var bunda bir iş meğer hareketli radarmış 201 ile rada girmişiz ama en bombası çıkışta beni durdurdu o ara yanımda 3 tane 1000 cc ss geçti onları durdurmadı polise sordum onlar kaçla girmiş 290 civarı dedi onlar durmaz plakaları alınmış eve paket servis yapıcaz dedi Çok gülüyorum bu radarlar varya ah ah otobanda bile kamyon hızını geçmicekmişiz 80 90 geçmiceksin dedi adam çok komik çokkk
Başa dön
erhaneek Çevrimdışı erhaneek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal