neden ilk diosunki...yine nietlisin herhalde cezaya..haaadi hayırlsı...bide az yawaş ya... _________________ APRILIA FUTURA RST 1000.BLACK...
MADE IN ITALY WITH A GREAT CARE AGAINST ALL JAPANESE PRODUCTS.
_RoMeO_, dostum aynı yerde bende ceza yedim yaa 120 km hızla girdim radara o yeşil araç yokmu ahh ahh görmemişim yaf aynı cezayı banada yazdı memur bey ama polisler çok anlayışla karşıladılar neyse hakketmiş olduk elektirik su yol olarak geri döner inşallah _________________
Kayıt: Sep 21, 2005 Mesajlar: 229 Nereden: Manisa /Turgutlu
Tarih: 19.05.2008 - 01:57 Mesaj konusu:
eminim bir daha durmassın sende seçtiklerimizden olsaydın yemezdin selam duruyorlar gecenlerde gördüm hazır ol da duruyordu radarcı abi ama plaka 06 idi çok geçmiş olsun _________________ YA SEVECEKSİN YA TERK EDECEKSİN
bende çeşme otobanından giderken 41 plaka megane II bir araç sağ şeritten gidiyo yanından geçerken dedim var bunda bir iş meğer hareketli radarmış 201 ile rada girmişiz ama en bombası çıkışta beni durdurdu o ara yanımda 3 tane 1000 cc ss geçti onları durdurmadı polise sordum onlar kaçla girmiş 290 civarı dedi onlar durmaz plakaları alınmış eve paket servis yapıcaz dedi bu radarlar varya ah ah otobanda bile kamyon hızını geçmicekmişiz 80 90 geçmiceksin dedi adam çok komik çokkk
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız