trafiğin akışını baz almamak ve diğer araçlara göre hareket etmemek lazım.ben geçiyorum sol şerite solum zaten kapalı sağdan giren çıkanları kontrol etmek daha kolay.çünkü sağ ve orta şerit hareketin çok olduğu kısımlar o yüzden yoruyor insanı hemde emniyetli değil.motoru aldığımın ............. altımızdaki makina çok seri bu yüzden sol şerite hakim olmak çok kolay.herkesten bağımsız olarak trafik ister dursun ister aksın hertürlü ilerleyebiliyor insan durmaksızın.
Evet, araba ve motor sürerken bana en güvenli şerit sol şerit geliyor. Gereken sürat neyse onunla gidiyorum orada. Trafikte yavaş gitmek çok yorucu oluyor.
abi bu motorculara kızgınlığına bi anlam veremedim ama motorcu motorcuyu kazıklamaz yolda komaz hangi takımı tuttuğuna bakmaz.Mesala ben seni hiç tanımam ama sana sevgi ve saygı duyduğumu bilmelisin biz motorcuyuz ve her zaman beraberiz.Yollarda karşılaşmak dileğiyle.SEYYAHKEDİ
--------------------------------------------------------------
SUNROOF'UN DEĞİL GÖKYÜZÜNÜN HASTASIYIZ
Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:
TUFAN 72 SANA GEÇMİŞ OLSUN DEMEYİ UNUTTUM LÜTFEN MAZUR GÖR İNŞALLAH BİR DAHA BÖYLE KÖTÜ ŞEYLER NE SENİN NE DE BİR BAŞKA SININ BAŞINA GELMEZ
-------------------------------------------------------
sunroof'un değil gökyüzünün hastasıyız
Tarih: 19.05.2008 - 11:47 Mesaj konusu:
chooppermania demiş ki:
abi bu motorculara kızgınlığına bi anlam veremedim ama motorcu motorcuyu kazıklamaz yolda komaz hangi takımı tuttuğuna bakmaz.Mesala ben seni hiç tanımam ama sana sevgi ve saygı duyduğumu bilmelisin biz motorcuyuz ve her zaman beraberiz.Yollarda karşılaşmak dileğiyle.SEYYAHKEDİ
--------------------------------------------------------------
SUNROOF'UN DEĞİL GÖKYÜZÜNÜN HASTASIYIZ
Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:
TUFAN 72 SANA GEÇMİŞ OLSUN DEMEYİ UNUTTUM LÜTFEN MAZUR GÖR İNŞALLAH BİR DAHA BÖYLE KÖTÜ ŞEYLER NE SENİN NE DE BİR BAŞKA SININ BAŞINA GELMEZ
-------------------------------------------------------
sunroof'un değil gökyüzünün hastasıyız
choopermania teşekkür ederim kardeşim bu arada hemşeriyiz senle
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız