Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - I R T 18 mayis pazar gezisi + Deliemin bonus

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

I R T 18 mayis pazar gezisi + Deliemin bonus
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 19.05.2008 - 13:26    Mesaj konusu: I R T 18 mayis pazar gezisi + Deliemin bonus Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sabah 10 da bulusmak uzere Opet'te arkadaslarimizi beklerken o da ne DELIEMIN o muhtesem R1'i ile beliriverdi. Girdik kanina sapanca'ya gazlayalim dedik. Tesadufen ugramisti ama saolsun kirmadi bizi AKYAZI'ya kadar gazladik. Asiri ruzgar ve yogun trafikten fazla topspeed yapamasak da iyi geldi hepimize. Sonra Akyazi'dan 3 arkadasa rastladik otobanda ve YUVACK'a gidip yemek yedik dinlendik. Ve ogledensonar donduk.

Deliemini ikna ettik...

Yuvacik'a vardik.

Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 19.05.2008 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redstorm, gittiğiniz yere genelde motorcular gidio galiba dikmişler oraya bmw yi Delirdim resmiler için teşekkür ederim redstorm, Alkışlıyorum

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.05.2008 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redstorm,
hazır yakalamışınız deliemini verseydiniz keşke (ayarı) topspeedi.. Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
güzel kareler iyi eğlenmişsiniz resimlerden belli,
güzel gezilerinizin devamını gelmesini dilerim... Bravo
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 19.05.2008 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redstorm, fotolar harika . güzel bir gün geçirdiğiniz belli.devamını bekliyoruz Bravo
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 19.05.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

masallah butun motorcular toplanmıs orada.tambı remıx olmus.ss den scotera kadar guzel bır karısım.keyıflı gecmıse benzıyor.paylasım ıcın tesekkurler Gülümsüyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.05.2008 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gün olmuş Alkışlıyorum senin mono kapak ve beyaz jant şeritleride olmuş hani heaa Gülümsüyorum Gülümsüyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 19.05.2008 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni 1000RR ın kuyruk harika duruyo. Bravo
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 19.05.2008 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlhami abi ellerine sağlık...
Emin Emin Seni çok seviyorum anladın sen Öfkeliyim Gülümsüyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 19.05.2008 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çookkk güsel bi gün olmus ama biz burlarda böyle seyler yapamıoz canımız cekio bea
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 19.05.2008 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resımler harıkaa Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 19.05.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redstorm, Gezin tabi yaaa, bu havalar ne için Göz kırpıyorum Motordaki değişiklikler kendini belli ediyor. Onlar da hayırlı olsun.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 19.05.2008 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş fotolardan belli Alkışlıyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA

MesajTarih: 19.05.2008 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selamun aleyküm gazcı team ve güzide gazcıları Göz kırpıyorum .

banada bir haber vereydiniz pazar günü can sıkıntısından öldüm bittim Üzgünüm Beğenmedim

gelirdik iki limon sıkardık hep beraber ama neyse yeni zx10 la nasipse gazlarız beni özlemişsiniz öyle duydum kalp kalbe karşıdır Çoook seviyorum az kaldı inşallah karşılaşırız .

gezilerinize katılmayı çok isterim

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HAKANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.05.2008 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redstorm, gezmeyı bılıyosun.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
www.dogalgazciniz.com
Başa dön
HAKANRR Çevrimdışı HAKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 19.05.2008 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş, bizde katılıcaktık ama şişede durduğu gibi durmadı sabah kalkamadık Gülümsüyorum

Arctura
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal